Indiana: 70% van de zwangere vrouwen heeft zeer giftige onkruidverdelger in hun urine

0

Jullie lijken te denken dat ik een grapje maken over deze chemicaliën.

Man, deze shit is geen grap.

Dit is het echte leven. Het is een reëel, serieus probleem, en vrijwel niemand neemt zelfs maar de moeite om erover te praten.

En het onderzoek betreft Indiana, maar het is in Nederland zeker erger. Er is een reden dat Bayer/Monsanto een politieke partij opgericht heeft in Nederland.

Er is geen klimaatprobleem. Er is een voedselvergiftigingsprobleem, een milieuprobleem en plastic probleem en een pesticide probleem.

En nee, dat is niet voor de klimaatgekken. Het is echt. En we lossen het niet op door Timmermans plastic rietjes te laten vervangen door giftige papieren rietjes.

Als de EU het goed met ons voor zou hebben, zouden ze iets aan het milieu doen in plaats van te jammeren over het klimaat waar de mens geen invloed op heeft.

The Guardian:

Zwangere vrouwen in een belangrijke Amerikaanse boerderijstaat laten steeds grotere hoeveelheden van een giftige onkruidverdelger in hun urine zien, een stijging die gepaard gaat met een toenemend gebruik van de chemicaliën in de landbouw, blijkt uit een vrijdag gepubliceerde studie.

Het onderzoek, geleid door de Indiana University School of Medicine, toonde aan dat 70% van de zwangere vrouwen die tussen 2020 en 2022 in Indiana werden getest, een herbicide genaamd dicamba in hun urine hadden, vergeleken met 28% ten opzichte van een vergelijkbare analyse voor de periode 2010-2012 . De eerdere studie omvatte vrouwen in Indiana, Illinois en Ohio.

Uit het onderzoek bleek met name ook dat, naast een groter percentage vrouwen dat de aanwezigheid van dicamba in hun lichaam vertoonde, de concentraties van de onkruidverdelgende chemische stof meer dan verviervoudigden.

Uit beide onderzoeken bleek dat 100% van de geteste vrouwen 2,4-dichloorazijnzuur, beter bekend als 2,4-D, in hun urine had; het recentere onderzoek toonde aantoonbare, maar niet significante, stijgingen van de concentratieniveaus aan.

De bevindingen dragen bij aan een groeiende hoeveelheid literatuur waarin de menselijke blootstelling aan chemicaliën die in de landbouw worden gebruikt, en verschillende bekende en potentiële gevolgen voor de gezondheid, wordt gedocumenteerd. Veel wetenschappers maken zich vooral zorgen over de gevolgen van landbouwchemicaliën voor zwangere vrouwen en hun kinderen, maar zeggen dat er meer onderzoek – en meer toezicht door de toezichthouders – nodig is.

Advertisement

“Dit zijn twee chemicaliën waar we ons zorgen over maken vanwege hun toenemende gebruik”, zegt Paul Winchester, een klinische professor in de kindergeneeskunde aan de Indiana University School of Medicine, die niet bij dit onderzoek betrokken was.

Winchester noemde de bevindingen ‘ontnuchterend’ en zei dat er steeds meer aanwijzingen zijn dat deze chemicaliën schadelijk kunnen zijn voor foetussen. “ Het DNA van de foetus wordt door deze blootstellingen gevormd ”, zei hij. “Wat we zien bij andere chemicaliën die een langere onderzoeksroute hebben gehad, is dat dit geen goedaardige blootstelling is .”

Waarom hebben onkruidverdelger productiebedrijven het recht om deze chemicaliën in de lichamen van vrouwen te stoppen?

Hoe is dat logisch?

Welke regering zou zoiets als dit kunnen toestaan, anders dan een democratie ?

Ze moeten deze spullen naar Afrika brengen in het kader van ‘ontwikkelingshulp’ waar een ongehinderde bevolkingsexplosie plaatsvindt. Er was toch een zogenaamd ontvolkingsplan? Het is onzin.

Ze zetten deze troep in in Blanke landen, net als de gen-injecties. Het enige ontvolkingsplan dat er is, is om Blanken uit te roeien.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan om onze gratis dagelijkse nieuwsbrief met het belangrijkste nieuws direct in je mailbox te ontvangen:

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Vergeet niet de bevestigingsmail te openen om de nieuwsbrief te activeren (check je spambox als je hem niet ziet)


Landen die giftige, penisverkleinende chemicaliën uit drinkwater proberen te verwijderen

Er wordt vooraf gemodereerd dus het kan even duren voor je comment verschijnt.

Klik op de tag ⬇️ om meer te lezen over

Meer Laden
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties