De moslimburgemeester van Londen blokkeert standbeeld van koningin Elizabeth – plaatst kunstwerk dat transgender-prostituees voorstelt

3

De Londense burgemeester Sadiq Khan heeft de plaatsing van een standbeeld van wijlen koningin Elizabeth op Trafalgar Square effectief geblokkeerd door in plaats daarvan groen licht te geven voor een installatie met ‘transgendergezichten’, meldt PJW.

De ‘woke art’ bestaat uit 850 gezichten van transgenders, veelal prostituees. Het zal zes maanden lang de vierde sokkel op Trafalgar Square bezetten en daarna worden vervangen door iets dat net zo vulgair is, aangezien de sokkel nu is gereserveerd van tentoonstellingen over ‘moderne kunst’.

Dat betekent dat een standbeeld van de overleden koningin pas aan het einde van dit decennium zal verschijnen, ondanks het feit dat Tory-burgemeester-rivaal Susan Hall samenwerkt met het Queen Elizabeth Memorial Committee en de koninklijke familie om te proberen een standbeeld van de koningin geĆÆnstalleerd te krijgen in plaats van welk verachtelijk modern kunstwerk Khan ook wil.

ā€œHet is duidelijk dat als Tory-burgemeester-rivaal Susan Hall de heer Khan op 2 mei verslaat, zij zijn besluit zal terugdraaien en een alternatieve locatie voor de items zal vinden ā€“ terwijl ze zal organiseren dat er een nieuw standbeeld van de overleden koningin zal worden gebouwd en op de lege plek zal worden geplaatstā€, meldt de Express.

De installatie met transgendergezichten, waarin “gemarginaliseerde sekswerkers” te zien zijn, kreeg groen licht ondanks het feit dat slechts 23 procent van de Londenaren het goedkeurde en 43 procent in een peiling van YouGov aangaf het niet leuk te vinden.

Advertisement

Khan beweerde dat het stuk diende om ā€œde discussie over de strijd voor vrijheid en gelijkheid aan te moedigen.ā€

Het ‘kunstwerk’ kostte in totaal 170.000 pond – allemaal betaald door de belastingbetaler.

De Londenaren betalen letterlijk om weer een lelijke incarnatie van “de boodschap” in hun gezicht geduwd te krijgen, terwijl ze een oneindig veel mooier en esthetisch waardiger standbeeld van een belangrijke recente historische Britse figuur ontzegd wordt.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan om onze gratis dagelijkse nieuwsbrief met het belangrijkste nieuws direct in je mailbox te ontvangen:

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Vergeet niet de bevestigingsmail te openen om de nieuwsbrief te activeren (check je spambox als je hem niet ziet)


Pakistaanse haatburgemeester van Londen, Sadiq Khan: “Blanken zijn geen echte Londenaren”

Er wordt vooraf gemodereerd dus het kan even duren voor je comment verschijnt.

Klik op de tag ā¬‡ļø om meer te lezen over

Meer Laden
Abonneer
Laat het weten als er
guest
3 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Henk
Henk
2 maanden geleden

Hoe erg is het geworden dat de bevolking een standbeeld van een demoon prefereert boven dat van een andere demoon, of vise versa.

Hagar
Hagar
2 maanden geleden

Dat zou hij in zijn eigen zandland niet moeten proberen.

Hagar
Hagar
2 maanden geleden

De Britten zouden die Sadiq Khan in een kist moeten steken, en hem opsturen naar de Taliban.

Die zullen hem wel eens de basisbeginselen van de Islam bijbrengen, want die kent hij blijkbaar niet.