Sparta-spelers schoppen Driouech uit de wedstrijd: 'Ze raken me gewoon vier keer'

Sparta-spelers schoppen Driouech uit de wedstrijd: 'Ze raken me gewoon vier keer'

17 februari - 21:07 Laatste update: 21:38
65

Couhaib Driouech vindt dat de spelers van Sparta Rotterdam hem niet bepaald sportief af probeerden te stoppen in de Rotterdamse Derby. De aanvaller van Excelsior kreeg vier harde tikken te verwerken en moest uiteindelijk geblesseerd naar de kant.

De spelers van Sparta verdedigen wel erg fel tegen Driouech. Zo kregen Jonathan de Guzman, Bart Vriends en Djevencio van der Kust in een tijdsbestek van tien minuten allemaal een gele kaart na charges op Driouech. De linksbuiten, die vorige maand nog in beeld was bij PSV, moest het veld uiteindelijk geblesseerd verlaten. Driouech had het gevoel dat de spelers van Sparta hem zochten. "Op een gegeven moment wel, in de tweede helft", zegt hij bij ESPN.

Wedden

Meer odds

"Weet je wat het is? Ze raken me gewoon vier keer, op een hele vervelende manier. Helaas moest ik eraf, omdat ik te veel last had. Het is niet fijn om zulke dingen mee te maken", vervolgt Driouech, die vervolgens op beelden ziet dat hij boos werd na de overtreding van Van der Kust. "Hier was ik een beetje boos, omdat de tegenstander een opmerking maakte."

Driouech vindt dat de aanpak van Sparta richting hem niet de schoonheidsprijs verdient. "Ze hebben me op deze manier bestreden en ik moest er uiteindelijk uit, dat hebben ze goed gedaan. Maar dit is niet de sportiefste manier."