Van Praag noemt 3 dingen die Beuker gaat verbeteren bij Ajax

17 februari 2024, 14:53
Foto: © Imago

Michael van Praag heeft veel vertrouwen in Marijn Beuker bij Ajax. Beuker startte op 1 januari officieel als Director of Football (een nieuwe functie die rechtstreeks onder die van de algemeen directeur valt, red.) bij de Amsterdammers. Van Praag, momenteel voorzitter van de Raad van Commissarissen bij Ajax) denkt dat Beuker belangrijk gaat zijn bij de heropbouw van de crisisclub.

“Het komt altijd weer goed met Ajax. Ik denk dat ze in de jeugd moeten beginnen met herbouwen. Er zitten nu ook wat jongens in het eerste”, begint Gerard van der Lem bij NH Radio Sportcafé, waar ook Van Praag aan tafel is geschoven. “Dat zie jij goed Gerard. Dat is ook precies de reden waarom Beuker nu bij Ajax zit”, zegt de 76-jarige Amsterdammer.

Artikel gaat verder onder video

Van Praag geeft vervolgens uitleg over de functie van Beuker. Hij zou verantwoordelijk zijn voor het veranderen en verbeteren van de inhoud van de hele Ajax-school. “De organisatie, opleidingsmethoden, en scoutingsmethoden gaan verbeterd worden. Dat is belangrijk en dat is bij Ajax ook precies waar we nu naar aan het kijken zijn. Er is veel kritiek, maar Beuker is pas anderhalve maand bezig bij Ajax.”

Beuker baarde onlangs opzien met een grote ambitie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

KROTJE
Link gekopieerd!
    21
    + 1
avatar

Hoopvol bericht, krijg er een beetje koude rillingen van.

CG
Link gekopieerd!
    13
    + 1
avatar

Komt wel goed. Daar ben ik zeker van.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen