Entertainment

Hélène Hendriks nodigt VI-mannen uit voor trouwfeest: ‘Leuk, hè’

Hélène Hendriks

De afgelopen tijd waren er geruchten dat Hélène Hendriks zou gaan trouwen. In de uitzending van Vandaag Inside van vrijdagavond reageert de blonde dame op de speculaties wanneer Wilfred Genee ernaar vraagt.

Hélène Hendriks nodigt VI-mannen uit voor trouwfeest: ‘Leuk, hè’

“Leuk, hè”, reageert de 43-jarige Hélène Hendriks. “Jullie (Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp, red.) zijn allemaal uitgenodigd voor mijn trouwfeest.” Toch komt er geen bruiloft aan, zo verzekert de Brabantse vrouw ons. “Ik ga niet trouwen. Ja, het kan nog gebeuren dit jaar, maar dan moet wel iemand mij vragen.” Eigenlijk heeft mevrouw niet zoveel met trouwen. “Maar ik vind zo’n jurk wel mooi en leuk. Daar hou ik wel van.”

Al enige tijd heeft Hélène Hendriks een relatie met één of andere gast. Wie diegene is weten we echter niet. “Hij heeft me in ieder geval niet gevraagd.”

Watch on YouTube

Hélène Hendriks: ‘Ik heb een relatie, meer hoeft men niet te weten’

Helaas wil Hélène Hendriks niet al te veel loslaten over haar relatie. En al zeker niet over haar vriend. Dat liet de dame eerder weten in gesprek met weekblad Story.

Bekende Nederlanders zoals Linda de Mol en Chantal Janzen willen werkelijk álles delen met hun volgers. Hélène Hendriks echter niet. Ze heeft namelijk gezien hoe hard het publiek kan zijn wanneer een BN’er of zijn of haar partner van een voetstuk valt. “Men weet dat ik er een van een drieling ben”, legt ze uit. “En ik heb een relatie. Meer hoeft men niet te weten. Ik ben gelukkig met hem, maar hij wil niet in de belangstelling staan en dat respecteer ik. Presenteren is mijn werk en thuis is thuis.”

Hélène Hendriks mag dan niet getrouwd zijn met haar partner, wel heeft het stel een geregistreerd partnerschap. Ook bezitten zij een woning, die in het jaar 2021 werd gekocht voor ongeveer 1,5 miljoen euro.

9 reacties

N A C

Ik kom uit haar buurt (Breda). De reden dat ze er niets over kwijt wil is omdat het een oude kerel is. Leeftijd had haar vader kunnen zijn. En ja dat roept vragen op dus beter niets zeggen dan he.

Zeg, hee daar...

Zegge, stukjestikker, Gordon en Glennis gaan samen een duet zingen op dat cd-tje van hem. Ik denk dat jullie dat daar vast wel wat van vinden. En graag wel een beetje pittig graag, alsof Jan het geschreven heeft

Scooby Doo

Sinds wanneer heeft blond haar wel hersencellen?

Droge muts

@Scooby Doo , dan is mijn droge muts heel slim denk ik.

Joodhan derksen

Dat is goed,maar dan laat ik eerst nog even de nieuwste b00ster zetten en als er joden zijn ben ik pleiten!

Official Peter G

Heerlijke vrouw die helene blond dikke ‘t.. ten drinkt bier houdt van voetbal en mannenpraat wat wil je nog meer

Rob vd Loo

Kanshloes om met een hond te trouwen, denk wel dat johan een goede getuige is dan

Vieze joop

Ze schijnt te hokken met een kerel die 5 jaar jonger is als haar opa.zal wel vader liefde tekort in haar jeugd hebben gekregen arme meid .stop daarmee ik n e u k je wel en ik ben net zo oud als je vader

Natnek

Oud en praktisch onvruchtbaar.