Ajax krijgt transferadvies: 'Dat hebben ze nodig, ze hebben nu geen gifkikker'

Ajax krijgt transferadvies: 'Dat hebben ze nodig, ze hebben nu geen gifkikker'

17 februari - 09:00
51

Oussama Tannane zou dit seizoen niet misstaan bij Ajax, stelt zijn zaakwaarnemer Menno Groenveld. De agent vertelt in #DoneDeal, de podcast van VoetbalPrimeur, over zijn relatie met de 29-jarige middenvelder.

Tannane koos afgelopen zomer voor een avontuur bij Umm Salal SC in Qatar. Hij maakte de overstap van NEC. "Hij is een prachtige voetballer", begint Groenveld. "Met alle respect, maar hij kan bij Ajax het verschil maken. Zij hebben dit jaar geen gifkikker, het is allemaal slappe hap. Met zijn agressie en zijn wil om te winnen... Zo'n type heeft Ajax nodig."

Groenveld begeleidt Tannane al geruime tijd. "Voor mij is het heel leuk werken met hem", zegt hij. "Als hij iets niet goed doet, krijgt hij het van mij te horen. Maar andersom ook. Als ik mijn werk niet goed doe, hoor ik het ook. Ik heb een hele fijne werk- en persoonlijke relatie met hem."

Bij Umm Salal beschikt Tannane nog over een contract tot de zomer van 2025. Een rentree in Nederland sluit Groenveld niet uit. "Misschien aan het einde van zijn carrière. Hij is gek op Nederland. Ik kan me voorstellen dat hij wil afsluiten bij NEC of Heracles Almelo", stelt de agent. "Dat zijn zijn clubs."

Beluister de nieuwste #DoneDeal met special guest Menno Groenveld! Check #DoneDeal!