Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Slot houdt vertrouwen in Roma-uitblinker

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Slot houdt vertrouwen in Roma-uitblinker

18 februari - 08:00 Laatste update: 08:00
39

Arne Slot heeft de laatste weken veel spelers moeten missen, maar tegen RKC Waalwijk lijkt hij weer op een aantal basiskrachten te kunnen rekenen. Zo is de verwachting dat Quinten Timber en Lutsharel Geertruida terugkeren, maar ook een derde speler zal zich weer bij de selectie voegen.

Op doel is Justin Bijlow nog altijd geblesseerd en moet Slot voor Timon Wellenreuther kiezen. Achterin lijkt de coach vertrouwen te houden in het duo David Hancko en Thomas Beelen. Laatstgenoemde speelde donderdag tegen AS Roma ijzersterk en kan dus op het vertrouwen van Slot rekenen. Quilindschy Hartman begint als linksback, Geertruida zal waarschijnlijk terug zijn als rechtsback.

Slot kan ook weer rekenen op zijn vaste middenveld met Mats Wieffer, Calvin Stengs en de teruggekeerde Timber. Laatstgenoemde is weer hersteld van de hersenschudding die hij opliep in de bekerwedstrijd. Voorin is Santiago Gimenez weer terug. Hij hoopt tegen RKC weer de topvorm terug te vinden die hij aan het begin van dit seizoen had. De spits wordt geflankeerd door Igor Paixão en Yankuba Minteh.

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Wellenreuther; Geertruida, Beelen, Hancko, Hartman; Wieffer, Stengs, Timber; Minteh, Gimenez, Paixão.