Entertainment

Jim Bakkum onthult relatiegeheim: ‘Wij gaan nooit vreemd’

Jim Bakkum

Jim Bakkum heeft zijn relatiegeheim onthuld in de nieuwste LINDA. Volgens de man gaan hij én zijn vrouw Bettina Holwerda niet vreemd en daardoor is het stel al vijftien jaar dolgelukkig met elkaar. Goh.

Jim Bakkum onthult relatiegeheim: ‘Wij gaan nooit vreemd’

We leren van Jim Bakkum dat het met twee carrières en drie kinderen niet altijd makkelijk is om tijd voor elkaar te maken. “Er is een heel schema van oppassen, maar het is in ieder geval nooit gebeurd dat de een iets moest laten de ander een mooie klus heeft”, legt hij uit. “Bettina was half december klaar met haar theatertour, ik sta nu vijf avonden per week op het toneel in de voorstelling Showmeister van Theater Oostpol. Nu werkt zij thuis aan haar boek.”

Het is daardoor niet altijd romantisch in huize Bakkum. “Je runt met drie kinderen en twee carrières af en toe een soort fabriek, waardoor het echt niet elke dag vuurwerk en gezelligheid is”, aldus Jim Bakkum. “Maar je moet dat ook niet verwachten, zolang de basis maar goed is. Dat zit bij ons wel goed. Wij vertrouwen elkaar volledig, ik zou nooit van mijn leven vreemdgaan, zij ook niet. Dus als het in fases soms niet leuk is, moet je gewoon geduld hebben.”

‘Jim Bakkum slaapt nu tussen de wasrekken en de boeken op zolder’

Onlangs liet Bettina Holwerda in het programma ‘De Wild in de Middag’ weten dat Jim Bakkum apart slaapt. Het heeft alles te maken met de aanhoudende hoest van haar man. En dus is Jim de slaapkamer uitgebonjourd.  “Door het kijken naar The Crown heb ik geleerd dat ik niet de enige ben die positief kijkt naar aparte slaapruimtes”, zei de dame. “Wij slapen ook apart. Jim slaapt nu tussen de wasrekken en de boeken op zolder. Hij hoest en hoest. Hoesten kan niet naast mij, daar kun je toch niet naast liggen?”

“Hij hoest heel hard”, vervolgde Bettina Holwerda. “Het hele bed gaat heen en weer. Jim Bakkum is bijna twee meter, dat is niet een klein hoestje waardoor je denkt: ik slaap wel verder. (…) Ik ben niet de enige, zie ik. Dat stelt me gerust.”

13 reacties

Putter

Zeg nooit nooit. Aan der nekvel te zien begint dit een uitgedroogde put te worden. En je weet wat er gebeurt als het uitgedroogd is.

Official Peter G

Iedere gezonden hetero man eet wel wat anders dan elke dag een biefstuk

Zo saai

Jim is nog saaier dan de films waar in hij speelt.

Droge muts

Die muts heeft over zes maanden een drogere muts dan mij.

P L I E N

Dan zou ik zeggen dat het wel een verdraaid saaie en ook taaie relatie is als Jim niet af en toe de vrouw van de slager, of, dichterbij huis, de buurvrouw van twee huizen verderop een goede veeg kan geven om eventjes genoegzaam stoom te kunnen afblazen.
En hoogstwaarschijnlijk is het voor Bettina ook een gezondere uitlaatklep als zijzelf regelmatig losgaat achter het fietsenhok.
Want zo, lieve kijkbuiskindertjes, houd je een relatie gezond en spannõnd.

Keesie

Wat Jimmetje eigenlijk zegt is, WIJ gaan nooit vreemd, maar IK wel…

Floris Wyers

Ik zou willen dat ik vreemd kon gaan!

FabeltjesPraat

@Kendt en het mooiste is nog dat al die ingehuurde ‘krachten’ alleen maar nieuws van andere nieuwsbronnen zoals een DPG of Mediahuis kopiëren en een klein beetje aanpassen ( meestal met fouten ) en alle Kevins slikken het als zoete koek

Adriaan

Nee ik snap dat ze niet vreemd kan gaan. Op dit vissevelletje kan ik het niet hoor. Wat een mager ding joh, die is na 30 seconde al klaar. Beter dat ze eens een goede vette burger gaat eten.

Klaar is Kees

@FabeltjesPraat Ik heb ooit eens een rondleiding gehad bij een krant. Een krant werkt tegenwoordig erg effectief. Men nemen het ANP. Kopieert het betreffende nieuwsartikel, past de kop wat aan en een zin of wat woordjes in de eerste alinea en klaar is kees. Dan nog een of 2 orginele artikelen uit de omgeving, fotos en reclame erbij en klaar is de krant.

Vieze joop

Gladde jim is van het frikadellen bos.
Je weet wat ik bedoel jim lekker diep erin

Griezel

Welke griezel is die linkse? De speelt zeker uitsluitend in spook musicals, waar ze dan heel toepasselijk de rol van het spook voor haar rekening neemt.

Rob vd Loo

kanshloes om met je moeder te trouwen