article image Bizar

Beelden: Man agressief tijdens TUI-vlucht naar Curaçao, toestel wijkt uit

Auteur
Datum: 16/02 10:00

Man beschuldigde Nederlanders ervan dat zij Curaçao onderdrukken

Een TUI-vlucht van Amsterdam naar Curaçao heeft op Valentijnsdag een tussenstop moeten maken vanwege een agressieve passagier. De man viel de bemanningsleden lastig, en beledigde passagiers. Er ontstond een ‘’sfeer van terreur’’, aldus een lokale krant. Het toestel moest een tussenlanding maken op de Azoren om de situatie onder controle te krijgen.

Bekijk hier de beelden uit het vliegtuig.

Unruly passenger! This moron - from Curaçao and suspected member of street gang No Limit Soldiers - threatened crew and passengers on board flight OR703 @TUINederland
He claimed to be a dangerous gangster. The captain diverted to the Azores, the man was arrested by police. pic.twitter.com/eKjOH8FRUy

— Menno Swart (@MennoSwart) February 16, 2024

De man zou het specifiek hebben gemunt op Nederlandse passagiers. Volgens hem onderdrukken de Nederlanders namelijk Curaçao. Ook zou de man hebben geclaimd lid te zijn van No Limit Soldiers, een Curaçaose criminele bende.

Tussenstop 

Op de luchthaven van Terceira is de man van boord gehaald en overgedragen aan de lokale autoriteiten. De vlucht naar Curaçao is daarna hervat.

Zeker even checken

Zeker even checken

Reacties

Reacties