SMOKING GUN: Obama’s CIA rekruteerde buitenlandse bondgenoten om Trump te bespioneren en Russische samenzwering te verzinnen

0

De daders achter de Russia hoax worden ontmaskerd naarmate er meer bewijsmateriaal naar voren komt dat suggereert dat de hoax tegen president Trump een inside job was, schrijft Ethan Huff.

Meerdere geloofwaardige bronnen vertelden Matt Shellenberger en Matt Taibbi dat de inlichtingengemeenschap van de Verenigde Staten, waaronder de Central Intelligence Agency (CIA), een illegaal plan had bedacht om Trump met valselijk te beschuldigen om zijn kansen op het presidentschap te vernietigen – hoewel, zoals wij nu weten Trump uiteindelijk de verkiezingen van 2016 heeft gewonnen.

Het begon allemaal lang voor de zomer van 2016, toen president Obama’s CIA-directeur John Brennan 26 naaste medewerkers van Trump identificeerde, die hij als ‘verdacht’ bestempelde, voordat hij het Federal Bureau of Investigation (FBI) opdracht gaf een onderzoek in te stellen, wat er uiteindelijk toe leidde dat de Russian collusion hoax een ding werd.

Volledig ondersteund door getuigenissen die al openbaar zijn, hebben Shellenberger en Taibbi, met de hulp van Alex Gutentag, een exposé samengesteld over deze onthullingen waarin het Obama-regime wordt veroordeeld voor het plegen van illegale handelingen, waaronder illegale spionage en inmenging in verkiezingen.

“Tot nu toe is het officiële verhaal dat het FBI-onderzoek begon nadat Australische inlichtingenfunctionarissen aan Amerikaanse functionarissen hadden verteld dat een Trump-assistent tegen een Australische diplomaat had opgeschept dat Rusland vernietigend materiaal had over de Democratische presidentskandidaat Hillary Clinton”, leggen Shellenberger en Taibbi uit in een artikel gepubliceerd op Taibbi’s Public en Racket Substack.

“In werkelijkheid heeft de Amerikaanse inlichtingendienst de ‘Five Eyes’-inlichtingenalliantie gevraagd om de medewerkers van Trump in de gaten te houden en de inlichtingen die zij hadden verkregen te delen met Amerikaanse agentschappen, zeggen bronnen die nauw betrokken zijn bij een onderzoek van het House Permanent Select Committee on Intelligence (HSPCI). De Five Eyes-landen zijn de VS, Groot-Brittannië, Canada, Australië en Nieuw-Zeeland.”

Maar zal er daadwerkelijk iets gebeuren ?

Advertisement

Nadat Public and Racket te horen had gekregen dat het Brennan was, onder Obama, die de spits had afgebeten met het Russische samenzweringsverhaal, lang voordat Trump zelfs maar werd gezien als een levensvatbare kanshebber in de presidentsrace van 2016, vertelde een geloofwaardige bron aan Shellenberger en Taibbi dat Brennan de 26 Trump-medewerkers had geïdentificeerd als mensen om “tegenaan te lopen”, wat betekent dat de diepe staat wilde dat zijn spionnen contact met hen zouden leggen en hen zouden manipuleren om een soort vuiligheid over hen boven water te krijgen.

Met andere woorden, Amerika’s eigen wetshandhavings- en inlichtingengemeenschapsapparaat kreeg de taak om flagrante misdaden tegen Amerikaanse burgers te begaan in een poging Trump ervan te weerhouden de verkiezingen te winnen door hem te veroordelen wegens ‘samenspannen’ met Rusland.

Het plan mislukte uiteindelijk, hoewel verkiezingsfraude wel een belangrijke rol speelde bij het dwarsbomen van de herverkiezing van Trump in 2020. De diepe staat dacht hoogstwaarschijnlijk dat ze de hele zaak op slot hadden gedaan totdat deze laatste onthullingen uit de onafhankelijke media naar voren kwamen waarin Trump werd gerechtvaardigd en Obama werd veroordeeld.

Volgens Public and Racket zijn alle duistere, lelijke details over het plan verborgen in een 20-inch map, die Trump aan het einde van zijn eerste termijn moest vrijgeven. Nu wachten we op de inhoud van die map.

“Als er topgeheime documenten bestaan ​​die deze beschuldigingen bewijzen, zijn ze mogelijk het bewijs dat meerdere Amerikaanse inlichtingenfunctionarissen de wetten tegen spionage en verkiezingsinmenging hebben overtreden”, legt Public and Racket uit.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan om onze gratis dagelijkse nieuwsbrief met het belangrijkste nieuws direct in je mailbox te ontvangen:

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Vergeet niet de bevestigingsmail te openen om de nieuwsbrief te activeren (check je spambox als je hem niet ziet)


Wordt de verwijdering van Biden voorbereid om plaats te maken voor ‘Big Mike’ ?

Er wordt vooraf gemodereerd dus het kan even duren voor je comment verschijnt.

Klik op de tag ⬇️ om meer te lezen over

Meer Laden
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties