image 2024 02 15 123830

Pikante foto van Jutta Leerdam online gezet door vriendje Jake Paul (FOTO)

Entertainmentfeb 15 , 12:26
Veel mensen zullen jaloers zijn op Jake Paul, omdat hij het vriendje is van Jutta Leerdam. Ter ere van Valentijnsdag besloot Jake om een aantal foto's van zijn geliefde online te zetten waardoor heel de wereld kan meegenieten.

Foto's van Jutta Leerdam

Gisteren op Valentijnsdag plaatste Jake foto's van zijn bloedmooie vriendin Jutta Leerdam op Instagram. 'Valentines Day Happy @juttaleerdam', schrijft hij bij de foto's. Naast een aantal schattige foto's van het koppel samen deelt Jake Paul ook een pikante foto van zijn geliefde. Op de vierde slide toont Jutta haar schoonheid in een opengeritst schaatspak. Bekijk de foto's hieronder.

Jutta look-a-like

Afgelopen weekend was het carnaval en het leek bijna alsof Jutta zelf daar ook was. Alleen dit was niet Jutta, dit was haar look-a-like in een super toepasselijke carnavalsoutfit die de show stal.
Er gaan een hoop geruchten rond dat Jutta Leerdam aan het carnavallen was afgelopen weekend. Deze geruchten zijn zo gek nog niet, want er was een Jutta look-a-like met een super toepasselijke carnavalsoutfit. Deze look-a-like had de signature look van Jutta helemaal begrepen. Met een Jumbo-Visma schaatstenue, de haarband, hoge staart en natuurlijk niet te vergeten de scherpe eyeliner lijkt de look-a-like als twee druppels water op Jutta.
Bekijk de beelden onderaan het artikel.

WK afstanden

De zesvoudig schaatskampioene was niet aan het carnavallen afgelopen weekend. Zij was druk bezig met trainen voor de WK afstanden in Calgary die deze week zullen plaatsvinden. Jutta zal dan individueel strijden voor de gouden plak op de 500 en 1000m. Ook begint ze voor het eerst dit seizoen aan de teamsprint samen met Antoinette Rijpma-de Jong en Marit Fledderus. Het WK afstanden is van 15 tot en met 18 februari.

Geen plezier

Onlangs stond Jutta Leerdam nog in tranen voor de camera van NOS na afloop van een race. "Ik voel gewoon helemaal niks", begon Leerdam haar uitleg. De schaatsster wilde niet naar excuses zoeken, maar liet wel weten dat ze veel last heeft van haar enkel. "Ik weet zeker dat het dat is. Ik kan niet eens diep zitten. Ik voel me totaal niet mezelf. Ik schaats op zestig procent en rijd me ook nog eens helemaal op een hoop."
Vervolgens barstte Jutta Leerdam in tranen uit. "Het is gewoon heel frustrerend. Ik wil het niet een te groot probleem maken, maar dat is het wél." Haar enkel wordt zo alleen maar een groter probleem en ondertussen gaat het ook in haar hoofd zitten. En dat wil ze juist niet. "Ik wil er geen mentaal probleem van maken."