Entertainment

Paul de Leeuw ontslaat vrouw: ‘Had lelijke schoenen aan’

paul de leeuw

Paul de Leeuw die heftig kan reageren, dat is nu wel duidelijk. Maar iemand ontslaan door "lelijke" schoenen? Dat komt niet vaak voor.

Paul de Leeuw kan zich niet beheersen

Er komen de laatste tijd veel verhalen naar buiten over presentator Paul de Leeuw die zich duidelijk niet kan beheersen. Zo zou Paul een regisseur hebben uitscholden, tijdens de opnames van ‘Niet klein te krijgen’, dat gaat over tieners met kanker in het Prinses Máxima Centrum. Tijdens deze opnames ontstond er een ruzie tussen hem en een regisseur. De regisseur voelde zich zelfs zo geïntimideerd dat ze op locatie niet meer verder wilde werken met de presentator, die zich duidelijk niet kan gedragen in het bijzijn van zieke kinderen en de klus dus in de montagekamer afmaakte.

Maar dat is niet alles, zo zou Paul een vrouw op staande voet ontslagen hebben, omdat ze “lelijke” schoenen aan had! Henk Westbroek vertelt hierover in zijn podcast.

Paul de Leeuw ontslaat vrouw: ‘Had lelijke schoenen aan’

“Ik heb nooit iets met hem te maken gehad. Indirect wel, want ik produceerde tien jaar lang Kinderen voor Kinderen en op een gegeven moment had ik allemaal hulpjes”, vertelt Henk in zijn podcast. Eén van deze ‘hulpjes’ werkte eerst voor Paul de Leeuw. “Zei zei: ‘Ik ben door hem op staande voet ontslagen. Ik had verkeerde schoenen aan’.” Ontslagen vanwege verkeerde schoenen? Zoiets bizars hebben wij nog nooit gehoord.

“Hij had de dag ervoor tegen mij gezegd dat hij die schoenen van mij vreselijk lelijk vond en dat hij mij op staande voet zou ontslaan als ik die de dag erop weer droeg”, zei de dame volgens Henk. Zij dacht natuurlijk dat Paul het niet meende, want niemand zou zo iets ooit doen. Daarom deed ze de volgende dag weer dezelfde schoenen aan. Maar Paul bleek bloedserieus te zijn. Toen ze aankwam op haar werk en hij haar schoenen zag, werd ze op staande voet ontslagen.

 

9 reacties

Fred Kroket

Op staande schoen in dit geval

Bobbi Eden

Maar deze deugkneus heeft wel kleine pietjes in huis gehaald

CEO Jan Roos

dennis ik weet niet of je nog leeft
ik ben blij dat toen ik nog je sidekick was jij mij niet hebt ontslagen ,
omwille van een paar schoenen

Johny best

Paul zelf geeft zijn geld in elk geval niet uit aan een haartansplantatie zoals Dennis Schouten en Rogier smit o.a. wel doen.

Scooby Doo

Dit is een Mathijsje. Bij Mathijs werd een visagiste ontslagen voor iets soort gelijks. En die BN’s maar met hun smoel op televisie lachen dat zij de wereld beter maken. Paul mag ook met pensioen en naar Parijs!

Mr. Fresh Kicks

Terecht. Je wilt natuurlijk niet dat zo’n meisje naast haar schoenen gaat lopen.

Wat een niveau

Zei zei

Natnek

Hij is altijd al een vieze, volgevreten, valse nicht geweest.

Vieze joop

Paul de leeuw is passé
Walgelijke man