Angela de Jong.
Volledig scherm
PREMIUM
Angela de Jong. © Shody Careman

Dit moment ging te ver en had niet uitgezonden mogen worden, ter bescherming van alle betrokkenen

Angela Kijkt TVToen Anneke wegliep na haar confrontatie met Dirk en haar onderbroek duidelijk te zien was onder haar iets te jeugdige witte jurk (en nog wel meer ook) wist Angela de Jong het zeker: Married at first sight is pure psychologische marteling, óók voor de kijker.

135 reacties

  • alice Van der Mark

    2 maanden geleden
    Denk nog weleens na het lezen : ohh, gemist, even terugkijken. Nu niet.
  • Maaike de Jong

    2 maanden geleden
    Ik hoop dat Dirk door mee te doen aan dit programma een hele leuke lieve en oprechte vrouw vindt. En als je op ‘merkkleding’ valt, koop een leuke paspop. Kleed ‘hem’ aan en uit. Zet ‘hem’ voor het raam of in de tuin..en ik garandeer je: hij zal je nooit bedriegen.
  • C.J.H. PIETERSE

    2 maanden geleden
    Niet gezien: onnodig. M.i. gaan heel wat TV-progr. totaal te ver: met (vaak kwetsbare) mensen die dingen willen/durven doen die puur schadelijk voor hen zijn! Ze snappen niet dat je je relatie op 't spel zet in verleidingsprogr., dat je niet "zomaar" m. iem. kunt trouwen, 'n huis kopen, je man openlijk afvallen (Help, m'n man is klusser), familieruzies oplossen, in 't buitenland zonder de taal te spreken iets kopen om er 'n bedrijf te starten waarmee je ook al geen ervaring hebt. STOP HIERMEE..!
  • Ans van Doorn

    2 maanden geleden
    Angela heeft het goed verwoord , dit gaat te ver alles draait om de kijkcijfers!!
  • OLAF LARSEN

    2 maanden geleden
    Wat een cruella die vrouw...Anneke...ze was alleen haar bezem vergeten!!