Pages

Subscribe Twitter

donderdag 15 februari 2024

Jumbo wil winkeldiefstal tegengaan

Jumbo Supermarkten voert de komende weken extra maatregelen in om winkeldiefstal tegen te gaan. Daardoor kan het bedrijf een fijne en veilige winkelomgeving garanderen voor klanten en medewerkers, en worden verdere prijsverlagingen mogelijk.

Er komt meer cameratoezicht in alle winkels en meer en slimmere steekproeven bij de zelfscankassa’s. Tegelijk test Jumbo in verschillende winkels door het hele land aanvullende maatregelen.

Vanaf nu krijgen klanten regelmatig te maken met de extra maatregelen en controles die Jumbo invoert. Omdat winkelen vooral ook leuk moet blijven, verschijnt vanaf half maart in winkels het Jumbo Winwiel. Na een foutloze, uitgebreide steekproef kunnen klanten aan het ‘boodschappenrad’ draaien om een gratis product of een andere aardigheidje te winnen na het korte oponthoud.

Winkeldiefstal is niet normaal en mag ook nooit normaal worden, stelt Anrico Maat, retaildirecteur bij Jumbo. 'Iedereen heeft last van winkeldiefstal en de schade die daarvan het gevolg is. Onze klanten, onze collega’s op de winkelvloer, onze ondernemers en ook Jumbo. Daarom nemen we extra maatregelen, juist omdat we voor onze klanten de meest klantvriendelijke supermarkt willen zijn waar je fijn en veilig kunt winkelen en onze medewerkers een prettige werkplek hebben.'

Begin januari maakte Jumbo bekend dat het verlies door diefstal inmiddels meer dan 100 miljoen euro bedraagt. Als het bedrijf dit bedrag in prijsverlaging zou kunnen stoppen, profiteren alle klanten hiervan.

0 reacties:

Een reactie posten