'Concurrentie voor Feyenoord: Charlotte FC gaat voor Rodriguez'

'Concurrentie voor Feyenoord: Charlotte FC gaat voor Rodriguez'

Feyenoord krijgt serieuze concurrentie in de strijd voor Luciano Rodriguez. De talentvolle buitenspeler staat in de belangstelling van Charlotte FC. Volgens journalist Ryan Tolmich is de Amerikaanse club zelfs in vergaande onderhandelingen met Liverpool Montevideo.

Tolmich weet te melden dat Charlotte FC dichtbij de komst is van Rodriguez en dat er momenteel gesproken wordt over de laatste details. Er worden geen transferbedragen genoemd, maar de 20-jarige Uruguayaan gaat behoren tot de top vijf hoogste inkomende transfers van de MLS.

Het record staat nu op Thiago Almada. Atlanta United betaalde een transfersom van zestien miljoen dollar voor de Argentijn. De verwachting is dat Charlotte FC een bedrag van twaalf miljoen euro moet overmaken om Rodriguez los te weken bij Liverpool Montevideo.

De grote vraag is of Rodriguez openstaat voor de MLS. Eerder werd duidelijk dat de buitenspeler zijn zinnen heeft gezet op een overstap naar Europa. Feyenoord is nog altijd in onderhandeling met Liverpool Montevideo voor een zomertransfer.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties