Man gearresteerd wegens ‘burn-outs’ op LGBTQ Pride-zebrapad

2

Een 19-jarige man in Florida werd gearresteerd wegens ‘burn-outs’ op een ‘LBGTQ Pride’-zebrapad, een actie die volgens de politie een “symbool van eenheid en inclusiviteit voor de LGBTQ-gemeenschap” vernielde, meldt PJW.

Een videoclip toont hoe Dylan Brewer burn-outs uitvoert op de Delray Beach-schildering in zijn vrachtwagen, waar een gestileerde Amerikaanse vlag aan de achterkant lijkt te hangen.

Audio bij de video toont iemand die herhaaldelijk: “Oh mijn God! O mijn God! O mijn God!” zegt terwijl Brewer creatief over het regenboogkleurige kruispunt rijdt.

Oh nee! Hoe erg!

De politie zei in een verklaring dat de “roekeloze actie aanzienlijke schade veroorzaakte aan het straatschilderij, dat dient als symbool van eenheid en inclusiviteit voor de LGBTQ-gemeenschap.”

Wetshandhavers hebben een week lang onderzoek gedaan naar de gruwelijke misdaad nadat meerdere mensen hen rapporten en mobielbeelden hadden verstrekt van de misdaad van de eeuw.

Advertisement

‘Brewer heeft zichzelf maandag aangegeven. Uit de gevangenisgegevens van Palm Beach County blijkt dat hij de volgende dag werd vrijgelaten nadat hij een borgsom van $ 5.250 had betaald op beschuldiging van misdrijf en roekeloos rijgedrag”, meldt Local 10 .

Het kruispunt werd eerder ‘beschadigd’ tijdens een soortgelijk incident in 2021, toen de 20-jarige Alexander Jerich met dezelfde aanklachten werd getroffen en later werd veroordeeld tot een proeftijd en een taakstraf.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan om onze gratis dagelijkse nieuwsbrief met het belangrijkste nieuws direct in je mailbox te ontvangen:

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Vergeet niet de bevestigingsmail te openen om de nieuwsbrief te activeren (check je spambox als je hem niet ziet)


Er wordt vooraf gemodereerd dus het kan even duren voor je comment verschijnt.

Klik op de tag ⬇️ om meer te lezen over

Meer Laden
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
dwd
dwd
2 maanden geleden

De nieuwe staatsreligie (cult)

Dee
Dee
2 maanden geleden
Antwoord aan  dwd

And we’re making donuts!😉️