Entertainment

Heftige eerste ontmoeting tussen Miljuschka Witzenhausen en vriend: ‘Opgevoed door honden?’

miljuschka philip

Miljuschka Witzenhausen onthult in haar wekelijkse nieuwsbrief de details over de eerste ontmoeting met haar vriend. Deze blijkt best heftig te zijn geweest.

Miljuschka Witzenhausen vriend

Miljuschka Witzenhausen is eerder getrouwd geweest met Tycho Veldhoen en samen kregen ze twee kinderen: Rembrandt Tycho en Felina Stientje. Uiteindelijk werkte de relatie tussen de twee niet en besloten ze van elkaar te gaan scheiden.

Inmiddels heeft Miljuschka al enige tijd een relatie met haar partner Philip Ierschot. Waar het een heel gelukkig koppel lijkt, wat hun eerste ontmoeting heel erg heftig. Dit schrijft ze in haar wekelijkse nieuwsbrief.

Deze brief gaat over tien jaar geleden, in Turijn. Daar hebben Philip en Miljuschka elkaar voor het eerst ontmoet, op een internationale beurs over smaken. Daar liep Miljuschka op Philip af en begon het gesprek al op een felle manier. “Ben jij opgevoed door honden ofzo”, zei Miljuschka. Philip raakte erdoor ‘verbouwereerd’, schrijft hij. Het bleek namelijk dat Miljuschka hem had gemaild over een programma op 24Kitchen, maar hij nooit had gereageerd.

Heftige eerste ontmoeting tussen Miljuschka Witzenhausen en vriend: ‘Opgevoed door honden?’

“Ik vond haar looks en de manier waarop ze mij aansprak interessant, maar ook een beetje heftig”, zegt Philip. “Ik was dat Amsterdamse recht voor z’n raap niet zo gewend” Diezelfde avond zijn de twee, op verzoek van Miljuschka, uit eten gegaan. “Want dat programma voor 24Kitchen moest er komen”, zegt hij. Het eten was geen succes, maar de ontmoeting daarentegen wel.

“Ik was natuurlijk zeer onder de indruk, maar het greep me nog niet helemaal. Na het diner gingen ze hun eigen weg, maar dat veranderde toen Miljuschka een nieuwe samenwerking aanging. Mijn gevoelens kwamen toen we samen naar Amerika gingen voor Miljuschka’s Food Trucks”, zegt Philip.

“Bovendien is ze buitengewoon lief, warm en trouw. Na Amerika begon het allemaal. Onze weekenden vulden zich met uitstapjes naar de Noordermarkt, het genieten van appeltaart bij Winkel en natuurlijk veel samen eten.”

9 reacties

Doek

Zo maar een vraagje maar eet ze haar eigen Miljuschka’s Food Trucks elke dag leeg? Dat mokkel heeft een kont jonguh. Als die een witte broek aandoet kunde er een speelfilm op afspelen.

Zak

Hey Doek.

Knoop

Ik reageer niet vaak, maar vind Miljuschka een prachtige vrouw en lekker eerlijk.

@ Doek, beter dit dan die graatmagere dametjes waar Dennieboy op valt.

Choco Prince

Koetje MooMoo zou bij elk mediaoptreden begeleid moeten worden door een arts die haarfijn uitlegt hoe desastreus de levensstijl van deze opgeleukte vetkIep is.

In je

Dusssss….

Kevin69

Een gebrek aan manieren verwarren met lokale directheid. Zo lekker Randstedelijk.

Nico Zwinkels

Miljuschka is een prachtige vrouw, waar ik het prima op zou kunnen

Thierry Baudet Kroket

beetje Russin valt op de Dogs of War , top teefje

Natnek

Zij maakt leuke programma’s maar slibt wel al aardig dicht.