Entertainment

Famke Louise kleedt zoon als meisje: ‘Het boeit mij niet’

famke louise zoon

Onze grote vriendin Famke Louise krijgt dagelijks bakken met kritiek, ook als het over haar zoon gaat. Ze krijgt veel reacties over het feit dat zij haar zoon kleedt als een meisje, hier wil ze graag even op reageren.

Famke Louise zoon

Famke Louise en Denzel Slager maakten op 10 augustus 2021 via de cover van Cosmopolitan bekend dat ze een relatie hebben met elkaar. Niemand had dit koppel ooit bij elkaar verwacht, maar goed, het is eenmaal zo. Slechts één dag later, kondigden ze ook direct de zwangerschap aan.

‘Met volle trots kan ik zeggen dat ik moeder word’, schreef Famke op Instagram. ‘Samen met jou ga ik dit fantastische avontuur aan en ik had dit met niemand anders gewild, love you.’

Op 9 januari 2022 zette Famke haar zoontje op de wereld. Hun zoontje draagt de naam Nówie Storm Slager.

Miskraam

Voordat Famke Louise haar zoontje kreeg, was ze al eens – geheel onverwacht – zwanger van haar vriend Denzel. “Je raakte onverwacht zwanger. Helaas ging het mis”, vertelde Denzel over de situatie. De miskraam opende echter wel de ogen van Famke. Zij realiseerde zich namelijk dat ze heel erg graag een gezinnetje wilde met Denzel. “Vlak daarna raakte ik weer zwanger, van Nówie”, vertelt Famke.

Famke Louise kleedt zoon als meisje: ‘Het boeit mij niet’

Famke Louise plaatste een foto van haar zoon, nadat iemand haar vroeg of ze nog een tweede kindje wilde. Famke gaf aan dat ze heel erg blij is met één en dat is misschien maar beter ook. Zijn we het toch een keer ergens over eens! Maar op de foto krijgt ze blijkbaar een boel kritiek en ze besluit om er even op te reageren, want ze is echt helemaal niet blij.

Beeld: Instagram @famkelouise_

Ze krijgt de hele dag te horen dat ze haar zoontje kleedt als een meisje, wij geven de mensen die dit zeggen ook zeker geen ongelijk, maar Famke is er klaar mee. “Ten eerste: waar bemoei je je mee”, zegt Famke in de video. “Het is mijn kind, ik bepaal zelf wat ik hem aantrek en als ik dat leuk vind, dan doe ik dat gewoon.” Ze geeft aan dat het haar niks boeit wat andere mensen daarvan vinden en dat ze hoopt dat anderen dat inmiddels wel weten. Daarnaast geeft ze aan dat ze haar zoontje kleed met kleding die bestemd is voor zowel jongens als meisjes. “Ik vind het mooi, dus waar maak je je zorgen over”, zegt ze nog.

Bekijk de volledige video hieronder:

22 reacties

De lampenspecialist

Elke keer als ik haar zie blijkt weer opnieuw dat er geen enkel lampje brandt in haar bovenkamer.

Rooie Aad

Dat krijg je als je dieren in het circus verbiedt. Nu gaan mensen zelf aapjes rare kleding aanmeten en ze uitbuiten voor aandacht.

Famke Louise

Jaa seggg, ik hooowp dat het nu toch echt duidelahk is. Oh en er komt gewoon een tweede kind bij als blijkt dat mijn kind nu geen trans persoon is. So staan wij nu gewoon in het leefahhh.

Choco Prince

Het is sowieso discutabel dat zo’n kind opgevoed wordt door 2 lesbische labiele zwakbegaafden.

Fapke Louise

Ik kleed mijn kind zo als ik zelf wil seggg, daar hebben jullie niks over te seggaaa

JaN

Waarom is dit vrouwelijk dan? Omdat het paars is? Van alles wat je daadwerkelijk van d’r kan zeggen is dit waar mensen over struikelen?

Pietje

Ze praat veel te veel en praat zich dus ook regelmatig voorbij. Het gegeven dat ze een ‘ontwikkelachterstand’ heeft bijvoorbeeld. Dat zeg je toch niet op Tv. Of met andere woorden: licht verstandelijk beperkt.

Piet de Zwart

Het probleen is dus dat dat ventje een paars trainingspak aan heeft? Dat slaat nergens op en gaat idd niemand ene t.e.r.i.n.g. aan. Het is echt een achterlijk wijf maar hier heeft ze gelijk in.

Niger

Waarom moet dat Ghaneese aapje steeds op de foto met een smiley erover? Plaats dan geen foto’s met je kids.

dr. Love

Wat maakt het uit hoe het kind gekleed gaat, als het maar genoeg liefde krijgt, daar gaat het om.

Toto

Ze kunnen beter met het bootje terug naar Afrika. Dit koppel heeft absoluut niets toe te voegen hiero.

Rico Cheloque

Het verbaast me niets. Dat wijf is totaal gestoord, en doet alles om weer aandacht te krijgen. Het wordt tijd dat dit mormel geen podium meer krijgt.

Jan

Aan de schoenen te zien is dat kind een transformertje? En Jan Olsthoorn uuh Alice Olsthoorn als oppas? Of begrijpt Femke er gewoon geen hout van?

Bobbi Eden

Ook al draagt een @@p een gouden ring……..

Herma frodiet

Zwakbegaafde mensen horen geen kinderen te krijgen,er is al genoeg dom volk in de wereld.afkappen die handel !

Dr Gommie

Ik doe nie meer mee

Josef Mengele

Lijkt mij geen goed plan wanneer 2 personen met een licht verstandelijke beperking, wederom een kind nemen. Waar is Adolf Eichmann als je hem nodig hebt?

Snuifduif

9 januari 202? Dat is al de zoveelste typfout

Fapking

Weer geen tap materiaal , nondju toch.

British Broadcasting System

We in england used to dress up boys like girls during the Victorian Era. This way we created upper class child murderers making snuff movies with children. Not so good. We even had loads of bipolar pedophiles in our own system. Like Jimmy

Natnek

Mudshark

Andreas Pontoni

Als ze zich niet druk maakt om wat anderen vinden, waarom zit ze dan op social media?