Entertainment

Beelden: Verslaafde André Hazes klaar met Monique Westenberg

andre hazes monique westenberg

André Hazes heeft lange tijd met een verslaving gezeten. Inmiddels is hij natuurlijk afgekickt en heeft hij zijn leven zogenaamd weer op de rit, maar ondanks dat wordt hij zo nu en dan nog met zijn neus op de feiten gedrukt.

Verslaving

André Hazes was er klaar mee en stopte op 17 september 2021 waar hij mee bezig was. Hij ging zes weken in therapie in Spanje. In het weekend voor hij naar de kliniek ging, gebruikte hij zoveel drank en verboden middelen dat hij naar eigen zeggen zichzelf ‘kapot maakte’. “Ik was blij als ik de volgende ochtend haalde. Zo erg is het geweest”, vertelt André.

Monique Westenberg vertelde in de documentaire van André hoe ze moest aan zien dat haar ex-partner en de vader van haar kind steeds vaker verdovende middelen ging gebruiken. “Ik zag dat hij met verboden middelen op het podium stond. Ik zie het gelijk aan hem. Dat heeft hij nooit eerder gedaan. Nooit”, zei Monique.

Beelden: Verslaafde André Hazes klaar met Monique Westenberg

“We weten allemaal natuurlijk waar ik vandaan kom qua verleden en nachten doorhalen, toch?”, zegt André in zijn Instagram Stories. “Dus Moon was mij op een gegeven moment echt helemaal spúúgzat. En ze heeft mij toen een keer duizend keer gebeld en ik nam natuurlijk niet op, zoals altijd. En ze stuurt nu een filmpje van mijn reactie aan haar.”

In de video is een op dat moment verslaafde André te zien die helemaal verstrooid in zijn bed ligt, Monique keek daar waarschijnlijk niet eens meer van op. “Doe eens rustig man, ik slaap!”, zegt André in het filmpje. “Ik heb even een paar uurtjes bijgeslapen. Doe eens even rústig aan, joh.”

André moet lachen wanneer hij weer opnieuw deze beelden bekijkt. “Helemaal naar de klote. Ingevallen gezicht, witte kleur, haren vies, dun lijf. Lig je daar in je nest… En het mooie was nog dat ik altijd dacht: Als ik dit stuur, dan gelooft ze me. Want ik laat zien dat ik in mijn bed lig.”

8 reacties

Scooby Doo

Kan deze flapdrol verhuizen naar Spanje. Er schijnt een etentje te zitten aan de Costa del Sol, net geopend, daar zoeken ze nog een bordenwasser.

Test

Hallo?

Hallo

Test

Droge muts

Hey Dre ik heb een droge snee.

Deef Roelfink

“Zogenaamd” precies dat. Wanneer je naar zijn serie kijkt, kloppen zijn eigen looks nog steeds en d.w.z.: “Helemaal naar de klote. Ingevallen gezicht, witte kleur, haren vies, dun lijf”.

Natnek

Dan ben je 30 en zie je eruit als een afgeleefde 50 jarige.
Zelfs Jan roos ziet er beter uit.

Herma frodiet

Monique der kont vingeren met ring en wijsvinger! Its a nasty smell,dat dan weer wel !

Thagi

danzij het poeder van mijn cartel is hij wel veel dunner dan zijn pa