1908 komt met meer info en noemt vijftal van Feyenoord dat géén griep heeft

1908 komt met meer info en noemt vijftal van Feyenoord dat géén griep heeft

14 februari - 06:49
59

1908 heeft wat meer informatie gedeeld over de griepepidemie in de selectie van Feyenoord. Het medium stelt dat Santiago Gimenez, Quilindschy Hartman, Thomas Beelen, Mats Wieffer en Dávid Hancko dinsdag gewoon aanwezig waren op het sportcomplex van de Rotterdammers.

In aanloop naar de heenwedstrijd tegen AS Roma in de tussenronde van de Europa League kampt Feyenoord met personele problemen: veel spelers zouden griep hebben opgelopen, waaronder een aantal vaste waardes. Om welke spelers het precies gaat, is echter niet duidelijk. 1908 weet nu dus wel te melden welke spelers gewoon fit lijken te zijn.

Zo ging een ogenschijnlijk fitte Gimenez - met Arne Slot - op de foto met Jaime Lozano, de Mexicaanse bondscoach die op bezoek is bij Feyenoord. Daarnaast zouden Hartman, Beelen, Wieffer en Hancko hun gezicht in ieder geval ook hebben laten zien op trainingscomplex 1908, in plaats van ziek thuis te zitten.

Voor Feyenoord is het te hopen dat enkele spelers nog opgelapt kunnen worden voor de heenwedstrijd tegen Roma. Door wat blessuregevallen en uitgevlogen internationals moet Slot het in de tweede seizoenshelft tot dusver met een kleinere selectie doen. Alle internationals zijn inmiddels teruggekeerd.

Beluister de nieuwste #DoneDeal met special guest El Karouani! Check #DoneDeal!