Entertainment

Theo Maassen geeft geen reactie op beschuldigingen huiselijk geweld

theo maassen

De vrouwen die namens Theo Maassen de beschuldigingen van het huiselijk geweld ontkennen, komen ongeloofwaardig over. Waarom komt deze agressieve cabaretier niet zelf naar buiten met een verklaring?

Huiselijk geweld Theo Maassen

Cabaretier en acteur Theo Maassen slaat op dit moment niet alleen figuurlijk maar ook letterlijk in de rondte, hij wordt door weekblad Privé en Yvonne Coldeweijer beschuldigd van huiselijk geweld. Zo zou hij zijn vrouw een gebroken neus geslagen hebben en zijn ex-vriendin een hoofdwond hebben bezorgd.

In het schokkende artikel van de Privé wordt duidelijk dat Theo meerdere minnaressen heeft. Hij heeft er zelfs zoveel dat zij ook onderling contact zouden hebben. Angela, één van de minnaressen van Theo, beweert dat ze al drie jaar lang contact heeft met Joyce, de vrouw van Theo.

Het verhaal dat Theo Maassen huiselijk geweld zou plegen verbaast Yvonne Coldeweijer helemaal niets. Zij weet via een spion al maanden dat er iets speelt rond de cabaretier en beloofde deze persoon, om haar ogen en oren open te houden voor meer slachtoffers.

Theo Maassen geeft geen reactie op beschuldigingen huiselijk geweld

Er werd bekend dat Theo Maassen wordt verdacht van huiselijk geweld. Nu blijkt dat hij dit zelf heeft bevestigd, dit is gebleken uit de mailtjes tussen hem en zijn minnares Angela. Hij sloeg zijn vrouw Joyce, omdat ze hem confronteerde met zijn minnaressen. Angela heeft de Privé bewijs aangeleverd. Ze vindt het lastig om te zien dat Joyce geen aangifte doet tegen Theo. Hierdoor heeft zij de mailtjes tussen haar en Theo door gestuurd naar de Privé. “Hij kan het echter krijgen zoals hij het hebben wil. Ik verberg me niet langer”, zegt Angela.

Joyce heeft dit verhaal ontkent, samen met de manager/zus van Theo en zijn ex-vriendin van 30 jaar geleden, die een hoofdwond zou hebben opgelopen door hem. Wat opvalt, is dat er geen reactie van de cabaretier bij zat. Dat is gek, want waarom zou hij niet reageren als de verhalen niet kloppen? Je moet jezelf toch op een bepaalde manier verdedigen?

Dezelfde man die op het podium een grote mond heeft, blijkt toch moeite te hebben met het spreken over deze ernstige situatie achter zijn gesloten deuren.

13 reacties

Johnny de drol aka.

Wat is er mis met het mishandelen van vrouwen?
Grts. GHB Johnny

Vieze joop

Was het niet gewoon een sm spelletje zijn vrouwen gek op

Droge muts

Theo wil je mijn muts een keer mishandelen a.u.b.

Gerard du Prie

Een echte vent gaat met andere mannen op de vuist!

Phoenix

Dat stigma raakt Theo nooit meer kwijt, dus de rol als presentator kan hij wel vergeten. Schrale troost: als kunstenaar kan hij “gewoon” verder, en dat vrouwen meppen gaat nog eens zijn handelsmerk worden.

Hans Teeuwen

Enige optie is om niet te reageren dus dat doet Theodorus Maassen slim. De chat gespreken zijn er. Een (te) (snelle) reactie gaat hij achteraf spijt van krijgen. Krijg je immers nog meer gezeik van omdat iedereen tegenwoordig iets van je moet vinden.

Piet

@ Phoenix ,
Net als Johnny de mol ….

Mepperdemepmep

Vrouwen meppen is niet altijd terecht , maar soms kan je niet anders.

Dana White

This guy looks like a natural , he needs to sign a ufc contract, he is loike connor , natural beast.

Spekpeter

Ik denk dat ie wel ‘n reactie heeft ; thuis steekt ie de handen gewoon weer uit de spreekwoordelijke mouwen …

Rene teuben

Vuile vieze naaldhak, zo’n wijf moet je de keuken inschoppen. Maak mie niet gek jonge heb ik suh vaak zeit

Natnek

Beschuldigd worden betekent niet automatisch schuldig zijn.
En waarom gaan die vrouwen in op de avances van een getrouwde man?
Maargoed, BN-ers zijn niet te vertrouwen en mensen die achter BN-ers aanhobbelen ook niet.

Kozijnen Fritsie

Ik zal zijn gekunstelde interesse bij Zomertijd missen… not