Columns

Jan Roos: Gordon heeft geen cent meer

jan roos column

Gordon kondigde aan dat hij voor zijn fans weer terug is op Instagram. Hij kondigde ook gelijk aan weer te gaan zingen. Dat hij weer gaat optreden in ons land. En dat hij met een nieuw album komt. Hij sluit zijn post af met “Ik heb jullie gemist!!!”. Dat moet hij wel doen omdat hij ridder te voet begint te raken. De poen is namelijk op.

Jan Roos: Gordon heeft geen cent meer

Overigens had Goor ons belooft niet meer op Instagram te gaan, omdat het een open riool was. Hij had ons ook beloofd te stoppen met zingen. Hij had ons ook beloofd niet meer op te treden. Hij had ons ook beloofd dit land te verlaten, omdat we hem niet waard waren. Dus nu heel slijmerig een album aankondigen en roepen dat ie “ons” gemist heeft, is natuurlijk lariekoek. Hij kan niet anders dan weer te gaan zingen. Hij kan ook niet anders dan dat in Nederland te gaan doen. Vandaar deze stap “voor de fans”.

“Dus nu heel slijmerig een album aankondigen en roepen dat ie “ons” gemist heeft, is natuurlijk lariekoek.”

Het eerlijke verhaal is dat zijn avontuur in Dubai mislukt is. Hij wilde daar binnenhuisarchitect worden, maar er waren geen klanten. In de woestijn is hij namelijk alleen maar een ordinaire volgevreten palingvel, geen beroemdheid. En de twee huizen die hij heeft ingericht zagen er voor de honden niet uit. Talking about honden. Waar zijn Toto en Rocco toch gebleven? Zijn televisiecarrière is na 32 flops en ruzie met John de Mol ook klaar. Zijn pogingen om Geer&Goor weer van de grond te krijgen zijn mislukt, aangezien Gerard Joling die bipolaire cokejunk niet kan luchten of zien. Wat blijft er dan nog over? Precies, die stomme liedjes van hem. Het wachten is op het moment dat ie zich weer gaat aanbieden bij De Toppers. Hoop dat ze hem daar ook niet meer binnenlaten.

23 reacties

Hoi

In een zin: Deze kerel is compleet knettergek.

Mannie

ome Jan hoeft echt niet bang te zijn dat de Toppers, Corrie weer toe laten. Rene is daar de baas en laat Corrie nou net in zijn boek hebben geschreven dat het een vervelende zuipschuit is.

Sjomp Iewbank

Mogen wij Gordon nieuwe album bij jullie in de uitzending pluggen?

Sok

Deze halve zool met poedel op zijn harses, kan beter weer sokken gaan verkopen op de markt.

Plofkip

Ach, het is kwestie van tijd tot hij een terugval krijgt en weer in een manische bui iedereen voor rotte vis uitmaakt. Ik geef het een maand en dan is het weer even rustig tot de volgende terugval

Pok pok

@plofkip Dat is het nadeel van bipolair. Dan kun je zomaar 10000 per dag van stemming wisselen. Zou mij niets verbazen als Goor dat ook heeft. Hij komt mega raar over.

Connie Witteman

Niet te vertrouwen, zo heeft hij eens op televisie mijn telefoonnummer genoemd

Management Gordon

Beste Roddelpraat,

Gordon wil graag een keer bij jullie in de uitzending zitten.
Wij denken dat dit heel veel kijkcijfers gaat opleveren voor jullie.

De enige eisen die wij stellen zijn: Gordon mag zijn nieuwe album laten zien, Gordon mag twee liedjes zingen, Gordon mag pauze als hij dat aangeeft, Gordon mag in het bed van Dennis liggen met Dennis, praten over de hondjes is verboden, praten over zijn liefdesleven is verboden, praten over zijn interview met Beau van Erven Dorens is verboden, praten over Gerard Joling is verboden. Dennis betaalt de reiskosten, de visagist en het verblijf in het lokale 5 sterrenhotel voorafgaand de uitzending en tijdens het interview zijn er luxe hapjes en drankjes aanwezig. Tot slot mag de dealer van Gordon ten alle tijden een envelopje afleveren.

Valt mee toch? Laat ons het weten.

Met vriendelijke groet,

Management Gordon

Hij wil aandacht

Hij bulkt van het geld maar aandacht en adoratie door “al” zijn fans vindt hij net zo belangrijk.
Met het maken van een nieuwe album verdien je tegenwoordig geen droog brood meer.
En aangezien hij toch voor het kwijl-genre a la Mariah Carey kiest, kan hij er ook niet mee op de schnabbeltoer bij feesten en partijen

Tony Berg uit Cuba

he invested only in lucent powder

Natnek

Cyanide lost een hoop problemen op.

Vincent

Zo en dat lucht zeker wel op Jan.R .

Appie

Ach ach ach….waarom verbaasd mij dit allemaal niet!

Jeroen

Snapt die imbeciel niet dat Nederland “Gordonmoe” is, kan ie weer janken als zijn zoveelste relatie weer stuk gelopen is.
Dat hij niet kan spiegelen, en dat het hoogstwaarschijnlijk aan zijn eigen borderlinegedrag ligt snapt deze latente schijtnicht niet.

Ans

Laat die man met rust.
Verbeter de wereld, begin bij jezelf.

Miep.

Jammer van die man,heeft veel talent,en van zijn liedjes hebben we met z:n allen toch ook genoten toch?dus conclusie,stop met roddelen!!!

Wilma hee

Nou ik vind cordon wel heel leuk.ik gun hem het beste.

Herm

Nou meneer Roos, u gooit er een heleboel stinkende stront uit! Wat een onbeschoft, onvolwassen en rancuneus stukje wc papier, die column van u. U had zeker nog een appeltje te schillen met Gordon? Hij is ook mijn vriend niet, maar daarom hoef je toch niet zo’n minachtend en respectloos stukje te schrijven. Of was u onder invloed misschien? Ga iets waardevollers doen met uw tijd en het liefst in Verweggistan!

zakila miazkatzea

Kan me wel vinden wat Roos heeft geschreven.

“Verbeter de wereld en begin bij jezelf? ” Dat geldt vooral voor Gor.

“Nou meneer Roos, u gooit er een heleboel stinkende stront uit! ” Ben je Gor zelf soms die dit schrijft? Zo niet, zoek dan maar eens op wat voor stront Gor zelf heeft uitgekraamd tot op heden en ook naar andere heeft gegooid! Daarmee vergeleken is “meneer Roos” nog heilig.

Heeft Gor in NL überhaupt nog wel vrienden? Iedereen die zijn vriend was (voor zover in de media gelezen), heeft hij tegen zich in het harnas gejaagd, prive als zakelijk.

Bi-polar of niet, hij lijkt weinig tot geen zelfreflectie te hebben en blijft aandacht zoeken. Hij kan beter langdurig aandacht zoeken bij een psychiater.

Hij had zich beter op zijn horeca business kunnen blijven focussen en niet meer in de media verschijnen. Hoewel, als hij zijn personeel met zo behandelde als zijn media collega’s, dan was faar waarschijnlijk ook niets meer van over gebleven.

Als ie serieus nog wat van zijn leven wil maken en gelukkig wil worden, dan kan hij beter uit de media blijven en nieuwe vrienden zoeken.

Zijn nieuwe album gaat “Album van mijn leven” heten. Als dat representatief is voor het leven wat hij tot op heden in de media heeft gedeeld, dan kijk en luister ik liever naar een poepende hond met diarree. .

R.Nollen

hij had voor mij toch iets positief ,ik moest flink afvallen en na hem steeds te zien of te horen via het nieuws moest ik steeds over mijn nek dus ik ben nu 23 kilo uitgekost van hem ,ik wil graag op dit gewicht blijven dus laat hem daar lekker zitten in Dubai

Alex

Zal wel weer genoeg door het neusje zijn gegaan.

Rietje

Ben het eens met schrijvers Herm – Miep – en Ans.
Waar komt de narighei in de werel vandaan?
Juist!! Door dit “soort” schrijvers!
Hou op met roddelen, laat een ander met rust!
Verbeter de wereld maar begin bij jezelf!!
Een oud gezegde maar nog steeds van toepassing!!

Alex Soze

IK OOK NIET HAHAHAHA. ALLES KAN KAPOT