Entertainment

Tim Hofman onder vuur: ‘Tijd om BOOS te cancellen’

tim hofman

Tim Hofman heeft met zijn programma BOOS een uitzending gemaakt over de cosmetische kliniek Drs. Samana Clinics. Een paar dagen na de uitzending werden de vestigingen van de kliniek beschoten.

Incident

De politie bevestigt dat cosmetische kliniek Drs. Samana in Utrecht vannacht is beschoten. Er raakte niemand gewond. Het incident wordt verder onderzocht en de politie zoekt getuigen. De kliniek heeft ook een vestiging in Rotterdam, die kliniek werd afgelopen weekend in de nacht van vrijdag op zaterdag beschoten.

Tim Hofman heeft met zijn programma BOOS een uitzending gemaakt over de cosmetische kliniek Drs. Samana Clinics. In deze aflevering klaagden zeven klanten over de gevolgen van hun behandelingen. Een paar dagen na de uitzending werden twee vestigingen van de kliniek beschoten. Velen zijn ervan overtuigd dat dit geen toeval is geweest.

Na de uitzending van BOOS liet Samana, de eigenaresse van de cosmetische kliniek, al van zich horen. “Drs. Samana Clinics is een transparante organisatie met een passie voor schoonheid en een hart voor onze cliënten, en om die reden voelen wij ons genoodzaakt om hierop in detail te reageren”, schreef Samana het bericht. “Als team dat zich dagelijks inzet om mensen een verjongd, fris en mooi gevoel over zichzelf te geven, spijt het ons enorm te horen dat we daar in dit geval niet in geslaagd blijken.”

Tim Hofman ligt onder vuur

Tim Hofman deelt via Instagram het nieuws dat twee vestigingen van de cosmetische Drs. Samana Clinics zijn beschoten. “We houden jullie op de hoogte”, schrijft Tim bij het heftige nieuws.

View post on Instagram
 

Dit incident haalt een hele boel reacties op bij mensen “Tim jij bent echt zo’n arrogante vieze linkse lijer, dit heb jij mede veroorzaakt! Ooit doet er iemand een boekje over jou open”, reageert een boze volger. Een andere volger is het daar mee eens. “Tijd om boos te cancellen, hier hebben zij 100% aandeel in gehad. Waarom heeft niemand het hierover?”.

Naar aanleiding van deze vele boze reacties, heeft Tim Hofman gek genoeg nog geen reactie gegeven. Tim heeft wel vaker onder vuur gelegen, dus is hij dit soort situaties wel gewend, Tim komt vast met een oplossing om zijn ‘BOOS’ reputatie te redden.

23 reacties

Hip

Tim is toch die hippie die ondanks riant salaris een NPO budget, ging slijmen voor donaties – omdat ze zogenaamd anders BOOS niet meer konden maken?

Ready

Ik ben voor. Weg met deze flip. Schoolvoorbeeld van links-woke. Waar alles goed is, als het maar het linkse verhaal positief neerzet.

Bobbi Eden

Rim Hofman moet zijn bek houden, pleuris heumeu

Peter

Hij ziet eruit alsof hij 4 weken niet heeft gedouched, enkel havermelk drinkt en net het jasje van zijn collega heeft gejat (want een eigen jasje is te belastend voor het klimaat).

Raven met worst

Deze linkse ruigpoot zou ik helemaal willen onder bouten ,en dan een foto op Instagram posten ! Dat wordt een like bom !

Official Peter G

Je hoeft niet in de boom te hangen om een eikel te zijn

Zwarte Pijper

Tim Hofman mag van mij echt de ergste vorm van anker krijgen

Plofkip

Tim is een loser maar ik geloof voor geen seconde dat de kinderen die naar boos kijken daarna met een blaffer op een kliniek gaan schieten.

Tim Hofman

Prima probeer mij maar te cancellen. Dan kom ik gewoon uit de kast als trans persoon, laat ik mij verbouwen tot vrouw, en dan durven ze mij echt niet meer te cancellen!!!

tante Begonia

Tim Hofman is goed in het ontmaskeren van boevenbendes, dus laat die man – ook al is het een flapdrol – alsjeblieft gewoon zijn werk doen.

Tom Hofvrouw

Hoe meer jullie mij haten hoe meer ik geniet ik heb lucifer aan mijn zijde

Choco Prince

Tim is een pedante paardenIuI maar het gaat te ver om hem hiervan te beschuldigen. Het is goed dat de misstanden bij deze kliniek onder de aandacht gebracht zijn.

Dennis

Waarom moet deze onzin van mijn geld gemaakt worden? Zend het lekker uit op SBS. Daarnaast wanneer het misgaat dan trek je als client toch gelijk aan de bel? Waarom moet er overal een camera bij. Regel gewoon als client met dat bedrijf een oplossing.

Wendy van dijk

Ik snuif het wit uit zijn ogen!

Karin.

In de gezondheidszorg noemen we tegenwoordig alle patiënten cliënten (klanten). Heeft totaal niks met geld te maken. Verder vind ik het een enorm eenzijdige en provocerende reportage.

Tyerox

Die klieniek zit iedereen te verminken. Hou toch op mensen. Zal wel een boose klant zijn. Dit is net zo als janken als een verkrachter wordt veroordeeld. Natuurlijk had die Tim dit niet gewild.

Doktor anders lelijk

Elk mogelijke manier om die spuug lelijke wijfjes iets mooier te maken, dat is een godsgeschenk. Die dokter moet lekker doorgaan om een beetje schoonhield aan te brengen

JaN

Wat zijn dit nou voor achterlijke reacties? Het was gewoon niet in de haak bij die kliniek en dat hebben zij geopenbaard. Als dan een of andere gek rare dingen gaat doen, mogelijk naar aanleiding van de uitzending, dan kunnen zij daar verder ook niks aan doen. Je zou toch zeggen dat Jan en Dennis zich daarin kunnen vinden. Het zou me trouwens niks verbazen als die lui van de kliniek het zelf gedaan hebben, zodat ze nu in de slachtofferrol kunnen kruipen.

Vieze Joop

Deze kliniek is levensgevaarlijk
Mijn vriendin ging voor borstvergroting en kwam thuis met een piemeltje tussen de benen niet normaal wel spannend

Floris Wyers

De mensen die daar komen zijn vaak allochtonen. dit wil zeggen dat 1 iemand in de familie wel een wapen heeft. als je on te vrede bent over het resultaat en je krijgt een vergoeding van lik me vestje kunnen dit soort mensen boos worden.

Dondo

Deze niksnutten zijn HET probleem in nederland

Rob vd Loo

Kanshloes die hoemoe, gewon bier smijten

Lange Frans

DENNIEBOY DM ME NOU, GAAN WE SAMEN LANGS BIJ BOOS