Voormalig president Donald Trump en zijn schoondochter Lara Trump.
Volledig scherm
Voormalig president Donald Trump en zijn schoondochter Lara Trump. © AP / AFP

Donald Trump wil dat “erg getalenteerde” schoondochter nieuwe covoorzitter wordt van Republikeinse Partij in VS

Donald Trump heeft iemand gevonden die Ronna McDaniel moet vervangen als voorzitter van het Republikeinse Nationale Comité. Opmerkelijk: hij wil ook dat zijn schoondochter Lara Trump covoorzitter wordt. Zo zou hij zijn greep op de organisatie nog verstevigen.

10 reacties

  • guido Bervoets

    2 maanden geleden
    The Donald heeft van regeren altijd een familiezaak gemaakt. Toen hij president was moesten dochter Ivanka en schoonzoon Jared Kusher ook overal zaken gaan ritselen en ook zonen Donnie II en Eric moesten pa's zaken gaan verdedigen in de media. Dat valt gemakkelijk te verklaren want van zijn toenmalige raadgevers mocht hij niet alles doen wat in zijn hoofd opkwam. De volgende keer worden het alleen nog jaknikkers, hielenlikkers en familie.
  • Liesbeth Cuppens

    2 maanden geleden
    'Ons kent ons', ook over de plas. Trump die zijn schoondochter inzet als covoorzitter, verbaast dus zeker niet. Een schoondochter aanstellen als politieke assistent is goed gezien, want over Trumps misstappen zwijgt men best zedig. De familie Trump zal nog lang impact hebben op de Amerikaanse politiek, ook na Donald staat een nieuwe Trump klaar om het roer over te nemen. De volgende vraag is haar bekwaamheid en integriteit. Hopelijk is het gebrek eraan geen familiaal probleem.
  • John Stahl

    2 maanden geleden
    Daar bestaat een mooi woord voor. Nepotisme. Ook hier in België veelgebruikt in de politiek.
  • Henny Debouver

    2 maanden geleden
    Trump & Biden... Dit zegt alles over de gemiddelde Amerikaanse burger.
  • Marnix Lahorte

    2 maanden geleden
    Het wordt een mooi familiebedrijf in Amerika. Kunnen ze deze onzin daar nog blijven verkopen? Met alles wat in het verleden is gebeurd en met de reputatie van Trump hoop ik dat de Amerikaanse burger eindelijk zijn verstand gebruikt als hij naar de stembus gaat. Het is de bedoeling dat een land wordt geleid door competent politicus en niet door een circusclown.