Foto Freddy Schinkel
Volledig scherm
© Foto Freddy Schinkel

Wie helpt? Daan zoekt een stektafel en Joop wil graag een zeis

Lezers helpen lezersJoop wil graag het hoge gras met een zeis maaien. En heeft iemand misschien nog een oplader van een Cyber Shot-camera? Lezer Zwanenburg heeft inmiddels het ontroerende operanummer Parigi, o cara van andere lezers in ontvangst mogen nemen: ‘Ik ben een blij mens.’

  1. Lezers over gebruik van drinkwater: ‘Zolang er waterslurpende datacenters zijn zal het wel meevallen’
    De Kwestie

    Lezers over gebruik van drinkwater: ‘Zolang er waterslur­pen­de datacen­ters zijn zal het wel meevallen’

    Drinkwaterbedrijf Vitens vreest dat nieuwe woningen niet direct op het drinkwaternet kunnen worden aangesloten. Nu al worden bedrijven soms geweigerd. Wij vroegen onze lezers in de dagelijkse rubriek de Kwestie: hoe ga jij om met water? Ben je bewust zuinig? Of was je elk weekend de auto uitgebreid? En wat doe je komend weekend, wanneer warm weer wordt verwacht? Laat je het bad in de tuin lekker vollopen? Hier een selectie van de reacties.
  2. Reacties op verdwijnen zonnepanelen in Den Bosch: ‘Vinden we milieu en klimaat echt belangrijk?’
    11

    Reacties op verdwijnen zonnepane­len in Den Bosch: ‘Vinden we milieu en klimaat echt belangrijk?’

    ‘Wat is belangrijker: het klimaat of hoe een huis er aan de buitenkant uitziet? En de buitenkant wordt door zonnepanelen slechts miniem veranderd’ en ‘De Notre-Dame in Parijs wordt binnen vijf jaar helemaal opgeknapt voor 800 miljoen euro. Opening in december. Moest ik zomaar aan denken’: dit zijn enkele reacties van lezers bij het nieuws van de dag. Je kunt zelf een reactie insturen via brieven@ad.nl.