ZOOITJE ONGEREGELD

Terror Twins schamen zich voor deelname aan Good Luck Guys

3 maanden geleden / Aangepast: 3 maanden geleden / Beeld © Realitea
Terror Twins schamen zich voor deelname aan Good Luck Guys

ZOOITJE ONGEREGELD

Terror Twins schamen zich voor deelname aan Good Luck Guys

3 maanden geleden / Aangepast: 3 maanden geleden / Beeld © RealiteaGeschreven door RTL Boulevard
Geschreven door RTL Boulevard

Terror Twins Sharon en Esmee zijn toch wel de smaakmakers van afgelopen seizoen van 'Good Luck Guys'. De twee weten voor de nodige opstootjes te zorgen en hebben de lachers op hun hand met hun bizarre uitspraken. Toch kijken ze zelf helemaal niet met een fijn gevoel terug op hun deelname, zo vertellen ze in de nieuwe Realitea.

“Eigenlijk schaam ik mij gewoon dat ik met sommige mensen daarin heb gezeten"

Met name Sharon windt er geen doekjes om. “Ik kijk er echt bagger op terug. Want als ik kijk naar de mensen die hebben meegedaan, dat zijn eigenlijk echt heel amateuristische, rare mensen.” Volgens haar hebben de programmamakers ‘gewoon een zooitje bij elkaar geraapt’. “Eigenlijk schaam ik mij gewoon dat ik met sommige mensen daarin heb gezeten. Dat ik denk: zo laag wilde ik eigenlijk helemaal niet gaan.”

Als Farja vraagt voor wie ze zich dan heeft geschaamd, hoeft ze niet lang na te denken. "Morena, daar wordt eigenlijk ook nooit goed over gesproken. Zij is echt een waus. En Ziggy en Quin, daar schaamde ik me echt dood voor. Met Jotti kon ik het wel vinden, maar in principe is zij ook niet meer relevant. Veel mensen kennen haar niet eens en ze was eigenlijk veel te netjes en serieus voor het programma. Wij passen gewoon echt niet tussen die mensen." Esmee beaamt dat: "Zij willen nog hun best doen om bekend te worden, zij waren heel nep naar de camera’s."

Toch komen ze er zelf ook niet helemaal goed vanaf. Ook de tweeling krijgt namelijk de nodige kritiek over zich heen. "We kregen veel haat omdat we zouden hebben gepest", blikt Esmee terug. "We zijn gewoon echt onszelf en sommige mensen kunnen dat niet waarderen, nou ja, boeiend." Eén ding weten ze in ieder geval zeker: voor een tweede seizoen hoeven de programmamakers ze niet te bellen. "(...) ik heb wel spijt van mijn deelname aan dat programma, ik zou nooit meer meedoen als ze me zouden vragen", aldus Sharon.

Meer realitynieuws? Bekijk de vorige aflevering van Realitea hieronder terug:

RTL Boulevard
Realitea