HAPPILY EVER AFTER

Tammy van 1000-lb Sisters is panseksueel, heeft een relatie met een vrouw

3 maanden geleden / Aangepast: 3 maanden geleden / Beeld © Instagram @queentammy86
Tammy van 1000-lb Sisters is panseksueel, heeft een relatie met een vrouw

HAPPILY EVER AFTER

Tammy van 1000-lb Sisters is panseksueel, heeft een relatie met een vrouw

3 maanden geleden / Aangepast: 3 maanden geleden / Beeld © Instagram @queentammy86Geschreven door RTL Boulevard
Geschreven door RTL Boulevard

Op liefdesgebied heeft Tammy Slaton (37), bekend van de TLC-serie '1000-lb Sisters' een moeilijk jaar achter de rug: haar man Caleb is vorig jaar op 40-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van obesitas. Toch is de zon weer gaan schijnen voor Tammy, want ze heeft inmiddels een nieuwe vriendin, zo meldt 'The U.S. Sun'.

"Ze is gelukkiger dan ooit"

Een bron dichtbij Tammy laat weten dat ze panseksueel is en al enige tijd serieus aan het daten is met een vrouw die Andrea heet. "De twee vormen een sterk koppel", aldus de bron. Tammy zou Andrea vorig jaar juli hebben ontmoet, rond de tijd van de begrafenis van Caleb. Ze zou 'gelukkiger dan ooit' zijn en ontzettend genieten van haar tijd met Andrea. 

Toch hoeven we niet te verwachten dat we Andrea binnenkort gaan zien in de serie. Volgens de bron blijft ze het liefst zo ver mogelijk uit de buurt van de camera’s en woont ze niet vlakbij Tammy. De twee zouden elkaar niet vaak zien. 

Niet alleen op liefdesgebied, maar ook op het gebied van haar gezondheid gaat het stukken beter met Tammy. Ze woont sinds vorig jaar maart weer op zichzelf nadat ze is ontslagen uit de obesitaskliniek. Ze kan sinds lange tijd weer zelfstandig lopen en wonen én lijkt ook weer op goede voet te staan met haar familie. Daarnaast blijven de kilo’s er maar afvliegen: ze is inmiddels al meer dan 136 kilo kwijt.

RTL Boulevard
Tammy Slaton1000-lb sisters