Kwakman ziet 'vervelend ventje' bij AZ: 'Dat vind ik zó kinderachtig'

Kwakman ziet 'vervelend ventje' bij AZ: 'Dat vind ik zó kinderachtig'

11 februari - 09:12
126

Kees Kwakman is niet te spreken over Wouter Goes. De analist zag dat de verdediger van AZ in de wedstrijd tegen Almere City zijn tegenstander Thomas Robinet een rode kaart aan probeerde te smeren. Kwakman stelt bij De Eretribune dat het duel niet veel voorstelde, en dat Goes zich 'kinderachtig' gedraagt.

"We hebben het er vaak over dat AZ alleen maar ideale schoonzonen heeft. Nou, dat is hij niet", vangt Kwakman aan. "Hij is een beetje irritant, zoekt het randje op. Vorige week tegen Feyenoord had hij ook ruzie met Wieffer. Het is een beetje een vervelend ventje, maar dat heeft AZ ook wel een beetje nodig."

Na het duel met Robinet schreeuwde Goes het uit van de pijn, iets wat in de ogen van Kwakman wel erg overdriven was. "Je denkt: die ligt er zes maanden uit. Hij schreeuwt het uit. Dat doet hij alleen maar om een rode kaart aan te naaien", aldus Kwakman.

Tafelgenoot Kees Luijckx kaart vervolgens een uitspraak van Goes aan. De mandekker zou hebben gezegd dat hij zijn tegenstanders knijpt. Ook dat valt niet goed bij Kwakman. "Dat vind ik zó kinderachtig. Ook als je bij iemand op de tenen gaat staan. Zulke kinderachtige dingen."

Benieuwd hoe data een rol speelt in Europese toptransfers? Check #DoneDeal!