Zwangere moeders verspreiden dodelijke hoeveelheden mRNA naar hun baby’s, waarschuwt onderzoek

1

Een nieuwe officiële studie heeft gewaarschuwd dat gevaccineerde zwangere moeders via de placenta en het navelstrengbloed mRNA naar hun ongeboren baby’s verspreiden, meldt 100percentfedup.

“Onze bevindingen suggereren dat het mRNA van het vaccin niet gelokaliseerd is op de injectieplaats en zich systemisch kan verspreiden naar de placenta en het navelstrengbloed. De detectie van het spike-eiwit in het weefsel van de placenta geeft de bioactiviteit aan van het vaccin-mRNA dat de placenta bereikt”, schreven de auteurs van het tijdschrift pre-proof.

“Opmerkelijk genoeg was het mRNA van het vaccin grotendeels gefragmenteerd in het navelstrengbloed en, in mindere mate, in de placenta. Voor zover wij weten demonstreren deze twee gevallen voor het eerst het vermogen van het mRNA van het COVID-19-vaccin om de foetaal-placentale barrière te doordringen en de intra-uteriene omgeving te bereiken”, aldus de conclusie.

De studie, getiteld ‘Transplacental Transmission of the COVID-19 Vaccine mRNA: Evidence from Placental, Maternal and Cord Blood Analyses Post-Vaccination’, werd op 1 februari gepubliceerd in het  American Journal of Obstetrics and Gynecology .

“Spike-mRNA en eiwit gevonden in placenta’s”, zegt Kevin McKernan, oprichter van Medicinal Genomics.

“De echte vraag is waarom een ​​moeder zou wachten met vaccineren 10 dagen vóór de geboorte en 2 dagen vóór de keizersnede. Het klinkt alsof ze tot het laatste moment hebben gewacht met vaccineren… Bijna alsof het ziekenhuis hen daar niet zou laten bevallen zonder Het?”, schreef Kevin McKernan.

Chief Nerd deelde bevindingen uit het onderzoek:

“Deze studie had tot doel de aanwezigheid van mRNA van het COVID-19-vaccin in de placenta en het navelstrengbloed te beoordelen na vaccinatie van de moeder tijdens de zwangerschap bij de mens.

Het vaccin-mRNA werd gedetecteerd in de twee geteste placenta’s met behulp van kwantitatieve ddPCR en ISH. De lokalisatie van het vaccin-mRNA vond voornamelijk plaats in het villus-stroma (panels Ab en Ad), met een opmerkelijk hoog signaal in de decidua van patiënt 1 (panel Aa) vergeleken met dat van patiënt 2 (panel Ac).

Bovendien werd het vaccin-mRNA gedetecteerd in de navelstreng en het moederbloed van patiënt #1 met behulp van ddPCR. Helaas waren er geen navelstreng- of moederbloedmonsters beschikbaar voor analyse bij patiënt #2.

Onze bevindingen suggereren dat het mRNA van het vaccin niet gelokaliseerd is op de injectieplaats en zich systemisch kan verspreiden naar de placenta en het navelstrengbloed. De detectie van het spike-eiwit in het placentaweefsel geeft de biologische activiteit aan van het vaccin-mRNA dat de placenta bereikt. Met name het mRNA van het vaccin was grotendeels gefragmenteerd in het navelstrengbloed en, in mindere mate, in de placenta.

Voor zover wij weten, demonstreren deze twee gevallen voor het eerst het vermogen van het mRNA van het COVID-19-vaccin om de foetaal-placentale barrière te penetreren en de intra-uteriene omgeving te bereiken.”

“Vergeet nooit dat politici en medici over de hele wereld mensen dwongen deze gentherapie-injecties te krijgen en hen vertelden dat het ‘gelokaliseerde vaccins’ waren die in de bovenarm zouden blijven zitten. Waar wij ‘complottheoretici’ al bang voor waren, lijkt nu bevestigd te worden: je geeft het door aan je baby”, schreef Eva Vlaardingerbroek.

“Als je beweert pro-life te zijn, is dit een groter probleem dan abortus, omdat ze aan mensen worden opgedrongen alsof het een geneesmiddel is, terwijl het in feite een vergif is. Als het om abortus gaat, weet iedereen tenminste wat het is”,  aldus Daniel Horowitz, hoofdredacteur van The Blaze  .

“Waarom zouden ze geen reproductieve proeven met dieren uitvoeren voordat dit groen licht krijgt voor de bevolking, vooral degenen die zwanger zijn?!” vroeg Dr. Craig Wax.

“Spike-mRNA en eiwitten zijn gevonden in vrouwelijke placenta’s. (ook aangetroffen in hoge concentraties in mannelijke testikels) Dit is uiterst alarmerend en verklaart waarschijnlijk de scherpe stijging van het aantal miskramen die verband houden met het COVID-vaccin in de afgelopen drie jaar”, schrijft Soevereine Brah.

Advertisement

Uit de conclusies van het onderzoek:

Twee eerdere studies bij mensen door dezelfde onderzoeksgroep onderzochten de aanwezigheid van mRNA van het COVID-vaccin in de placenta, maar met verschillende methodologieën en resultaten. In het eerste onderzoek, waarbij gebruik werd gemaakt van qRT-PCR, kon geen mRNA worden gedetecteerd in maternaal bloed, navelstrengbloed of placentaweefsel, mogelijk als gevolg van het lange interval tussen vaccinatie en bevalling en het gebruik van een enkele primerset die niet volledig was afgestemd op het mRNA-1273. vaccin. In hun daaropvolgende onderzoek om de gevoeligheid van de detectie te verbeteren, werd een op RNAscope gebaseerde ISH-test gebruikt, die ook het vaccin-mRNA niet detecteerde. De gebruikte probe was echter gericht op het SARS-CoV-2 S-gen in plaats van op de mRNA-sequentie van het vaccin. Dit kan tot onnauwkeurige resultaten leiden als gevolg van de mismatch tussen de probe en de doelsequentie. In ons onderzoek hebben we gekozen voor een gevoeliger en robuustere aanpak. We gebruikten twee primersets die ~1,5 kb van het mRNA-vaccin met de volledige lengte besloegen om de detectiegevoeligheid te verbeteren. Bovendien hebben we ddPCR gebruikt voor een nauwkeurigere kwantificering van het mRNA van het vaccin, wat een superieure nauwkeurigheid en gevoeligheid biedt ten opzichte van RT-qPCR. Ten slotte maakte onze op RNAscope gebaseerde ISH-test gebruik van een sonde die expliciet was afgestemd op het mRNA van het vaccin, waardoor een betrouwbaardere detectie werd gegarandeerd.

In dit rapport was de concentratie van het vaccin-mRNA in de placenta hoger bij patiënt #1 (bevallen 2 dagen na vaccinatie) dan bij patiënt #2 (bevallen 10 dagen na vaccinatie). Deze waarneming is waarschijnlijk toe te schrijven aan de korte halfwaardetijd van het mRNA van het vaccin, wat leidt tot snelle afbraak op dag 10 na de vaccinatie. Omgekeerd suggereert de expressie van het spike-eiwit in de placenta van patiënt #2, maar niet bij patiënt #1, dat er na de vaccinatie meer dan twee dagen nodig zijn voordat het mRNA de placenta bereikt en in het spike-eiwit wordt vertaald. wordt vervolgens tot expressie gebracht in het placentaweefsel. Opmerkelijk is dat een significante hoeveelheid van het mRNA van het vaccin in het bloed van de moeder van patiënt nr. 1 ook werd gedetecteerd in het navelstrengbloed (Tabel 1, ongeveer een derde). De mRNA-integriteit van het vaccin was echter aanzienlijk verminderd tot 13%. Hoewel het vaccin-mRNA in navelstrengbloed gefragmenteerd lijkt, wat wijst op een beperkte biologische activiteit, is verder onderzoek nodig om de minimale hoeveelheid mRNA te bepalen die nodig is om een ​​immuunrespons bij de foetus op te wekken. Hoewel onze bevindingen nieuw zijn, vertegenwoordigen ze slechts twee gevallen en is validatie door vervolgonderzoek nodig. Bovendien moeten de specifieke mechanismen en bijdragende factoren die het transplacentaire transport van vaccin-mRNA vergemakkelijken verder worden onderzocht.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan om onze gratis dagelijkse nieuwsbrief met het belangrijkste nieuws direct in je mailbox te ontvangen:

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Vergeet niet de bevestigingsmail te openen om de nieuwsbrief te activeren (check je spambox als je hem niet ziet)


Vruchtbaarheidscrisis: Medisch topspecialist beschuldigt Pfizer van dodelijk complot tegen baby’s en zwangere vrouwen – het ergste moet nog komen

Er wordt vooraf gemodereerd dus het kan even duren voor je comment verschijnt.

Klik op de tag ⬇️ om meer te lezen over

Meer Laden
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Comment
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Marco "
Marco "
2 maanden geleden

Begrafenisondernemer aan het woord bij dr. Campbell

Al hij melding maakt van vreemde dingen ( sinds 2021) werd het besproken met de patholoog : die het niet vreemd vond & vroeg om monsters ( bewijs ) weg te gooien .

https://youtu.be/wwdRfbPrGIY