Entertainment

Sophie Hilbrand blikt terug op emotionele uitzending: ‘Het raakte me gewoon de hele tijd’

Sophie Hilbrand

Sophie Hilbrand vindt de situatie rondom de talkshow ‘Khalid & Sophie’, dat nu ‘Sophie & Jeroen heet’, erg ingewikkeld. Dat laat de presentatrice weten aan RTL Boulevard. Momenteel vervangt Jeroen Pauw de 45-jarige Khalid Kasem, nadat hij in verband werd gebracht met opkoping van een ambtenaar.

Sophie Hilbrand blikt terug op emotionele uitzending: ‘Het raakte me gewoon de hele tijd’

“Dus het is heel dubbel eigenlijk. Omdat ik het nog steeds ingewikkeld vind”, aldus Sophie Hilbrand. “Het contact met Khalid is heel goed.” Waarom was mevrouw eigenlijk geëmotioneerd in de uitzending van afgelopen maandag? “Omdat het een beetje pijn deed dat Khalid niet deelneemt aan het programma. Het raakte me gewoon de hele tijd die dag.” Toch is de 48-jarige Sophie Hilbrand van mening dat Jeroen Pauw een goede vervanger is. “Jeroen is gewoon Jeroen. Die is hartstikke goed.”

Vorige maand bleek uit een artikel van het Algemeen Dagblad dat Khalid Kasem een ambtenaar van de Dienst Justitiële Inrichtingen (DJI) heeft omgekocht. Meneer zelf ontkent overigens alle beschuldigingen van omkoping. Toch is hij (tijdelijk) gestopt als presentator van ‘Khalid & Sophie’.

Sophie Hilbrand: ‘Dat Khalid er niet is, doet ook mij pijn’

In de eerste uitzending van ‘Sophie & Jeroen’ zagen we een huilende Sophie Hilbrand op landelijke televisie. Prachtig. “Khalid is er natuurlijk de komende tijd niet door een artikel dat is gepubliceerd in het AD. Dat wordt nu allemaal onderzocht. We kunnen vooral hopen op een goede afloop”, zei ze aan tafel van het BNNVARA-programma. 

“Dat Khalid er niet is, doet ook mij pijn. Het is geen makkelijke tijd, we kennen hem bij ‘Sophie & Khalid’ allemaal als een geweldige man en collega”, vervolgde Sophie Hilbrand. “We missen hem allemaal ook gewoon. We hopen dat Khalid hier weer te zien zal zijn en in de tussentijd zijn we natuurlijk dolgelukkig dat Jeroen Pauw ons hier uit de brand helpt.”

10 reacties

Judge Dread

Sophie Hilbrand is niets anders als een jankend Maffiamaatje.
Daar heeft Nederland en de Nederlanders dus helemaal niks aan.
Sophie de Huilstruik is aan het meten met twee maten zolang het
in haar straatje past.
Alle mensen aan de havermelk voor ‘het milieu’ of zoiets en blokkeer de snelweg zo vaak als je wilt .
Maar harddrugs importeren en liquidaties verzwijgen en ambtenaren omkopen is wel oke want ze mist Khaled.

Bill

Tijd om Sophie te vervangen.
Die is ongeschikt

Arie

Haar hard in haar A r i e nemen

Oma stoma

Ik zou ook huilen als ik zo een rimpel kop had , ze ziet eruit als iemand van 65 .

Barry bonker

@arie,

Aangenaam is dat het! Vooral als ie lekker straks is, misschien is dat wel het enige wat nog straks is bij haar *

Ja

Wat een armoe, er is zo weinig nieuws dat ze over haar eigen uitspraak weer gaat lopen kletsen? Pfff

Bhy

Wat een armoee, er is zo weinig nieuws dat ze over haar eigen uitspraak weer gaat lopen kletsen?

Delano G

Wat zal die Sophie veel haar op haar kudtje hebben zeg..

Vieze Joop

Aan haar verlopen kop te zien zit ze aan de cocaïne.
Die Marokkaan / collega zal ook wel haar dealer zijn en stond ze droog dan wordt je emotioneel van .wat een kreng snuiven van onze belasting centen dit land gaan door zulke types naar de haaien

BNNVARA

Hallo. Wij zoeken figuranten voor een surpriseparty. Sophie wordt binnenkort 93 en we kennen te weinig mensen die willen komen. Claudia de Breij komt vingerverven als extra surprise!