remy bonjasky

Bonjasky haalt uit naar Rico Verhoeven met bizarre uitspraak

Nieuwsfeb 06 , 10:26
Rico Verhoeven en kickboksorganisatie Glory krijgen flink wat kritiek te verduren op het aanstaande achtmans-toernooi. Met name oud-vechter Remy Bonjasky is niet te spreken over de loting.

Warrior Code

Tijdens een Warrior Code-uitzending uit Bonjasky zijn bedenkingen over de loting van de Grand Prix, waarbij hij Rico's keuzes en voorkennis in twijfel trekt. Bonjasky beweert dat Verhoeven opzettelijk een minder sterke tegenstander heeft gekozen, wat bij hem vragen oproept over de integriteit van het toernooi. "Rico kiest voor Laidouni omdat die een van de minste is van alle vechters die meedoen aan de Grand Prix," aldus de vechter die 40 kockouts op zijn naam heeft staan.

Jamal uit de ring gehouden

De discussie ontstond over de afwezigheid van Jamal Ben Saddik in het toernooi, ondanks zijn terugkeer na een dopingschorsing, wat de nodige verdeeldheid zaait onder insiders en fans. Zelf zegt Ben Saddik dat hij klaar is om deel te nemen, maar dat ze hem weghouden van de avond vol vechtpartijen. Bonjasky vermoedt dat Rico hier iets mee te maken heeft.
Rico heeft nog niet gereageerd op de aantijgingen van Bonjasky.