Het islamitische paard van Troje

(Door: “Angélica”)

Wir schaffen das” was Merkels knieval voor de islam. Duitsland had een ‘ereschuld’ uitstaan die niet kon worden voldaan. 6.000.000 joden zijn vergast, uitgehongerd of tot de dood erop volgde, gemarteld. Ten gevolge van de vele (burger)oorlogen in het Midden-Oosten kreeg Duitsland eindelijk de kans om met het verleden af te rekenen: door te laten zien dat Duitsers wél een multiculturele samenleving wensten, waar andersgelovigen zichzelf konden zijn.

Er kwam een enorme vluchtelingenstroom op gang richting Duitsland, die deed denken aan de Grote Volksverhuizing ten tijde van Attila de Hun, en al spoedig moest Duitsland de hulp inroepen van andere Europese landen. In Boedapest waren de mensen getuigen van de enorme colonne moslimmannen die zich langzaam in de richting van ‘Het Beloofde Land’ voortbewoog. Hongarije sloot onmiddellijk de grenzen; de stoet herinnerde de Hongaren aan 150 jaar Ottomaanse bezetting, die het land verwoest had en straatarm had gemaakt. Omdat Hongarije er anders over denkt dan Duitsland, wordt het land nu als een paria binnen de EU gezien.

Maar Mark Rutte steunde Angela Merkel wél en elke week komen er zo’n 1000 moslimmannen Nederland binnen. Kritiek op deze omvolking, want dat is het, wordt uitgelegd als ‘racisme’ en ‘discriminatie van moslims’ en dat is strafbaar. De moslims spelen daar handig op in: sinds 7 oktober 2023 staat antisemitisme, en daarmee wordt ‘Jodenhaat’ bedoeld, binnenkort weer op de EU-agenda. Dat is de moslims natuurlijk een doorn in het oog en vanuit de linkse partijen, waarvan ze massaal lid zijn geworden, is het ze gelukt om en passant ook islamofobie tegelijkertijd in de EU-vergaderzaal te bespreken.

Onder islamofobie wordt verstaan “elke vorm van kritiek op de islam en moslims, hun gewoontes en gebruiken”. Er mag in Brussel niet gesproken worden over burqa’s, polygamie, kindhuwelijken of eerwraak, maar wel over zionisme, Palestina en meer hulp aan Gaza. De geplande vergadering over antisemitisme zal volkomen ondersneeuwen en de Tweede Shoah die begin oktober in Israël plaatsvond, zal vooral tégen de joden worden gebruikt

Veel politici denken alleen aan zichzelf en vermijden daarom liever de onderwerpen te agenderen waarin de problemen die moslims veroorzaken worden genoemd. Ook daar maken islamitische leiders gebruik van. Er is veel rivaliteit tussen Saoedi-Arabië, de bakermat van de islam, Iran, de sjiitische variant daarvan en de Turken, een oorlogszuchtig volk afkomstig uit de Aziatische steppegebieden rond Mongolië, maar over enkele zaken zijn ze het eens: de islam zal overwinnen en de wereld overheersen.

Ze worden daarin gesteund door de cultuurmarxisten, die steeds meer invloed krijgen in het (wetenschappelijk) onderwijs. Joden worden van universiteiten geweerd en de westerse manier van leven wordt veroordeeld als asociaal, bedreigend voor het milieu en het klimaat en is ‘te wit’. Europa past zich snel aan de nieuwkomers aan en hangt de westerse normen en waarden aan de kapstok. Ze worden verruild voor de ‘inzichten’ van de Moslimbroeders, die leren dat vrouwen minderwaardige wezens zijn, hoeren eigenlijk, die zich volkomen moeten bedekken, dat joden aanhangers zijn van satan en moeten worden vermoord en dat nadenken haram is: denken heeft Mohammed gedaan, wij hoeven alleen nog maar te volgen.

Enorm veel invloed op het beleid in Europa heeft de Turkse president Erdoğan. Hij bepaalde ook of de NAVO nog verder werd uitgebreid met Zweden en Finland, waarschijnlijk tegen een hoge prijs! Tijdens een diploma-uitreiking voor religieuze kandidaat-functionarissen heeft hij zich opmerkelijk lovend uitgelaten over de islam en met name de sharia-wetgeving. “Bijna duizend jaar lang hebben de Turken de islam beschermd en de islam heeft de Turken beschermd. De Turken zijn het zwaard van de islam geweest en de islam is het zwaard van de Turken geweest. Als je in de geschiedenisboeken kijkt, zie je dat Turk óók moslim betekent”

Verder uitte hij felle kritiek op diegenen die zich negatief uitlaten over de islamitische wetgeving, de sharia. “De vijandigheid tegen de sharia, die onder verschillende maskers wordt opgevoerd, de vijandigheid tegen de sharia, die het geheel van de regels van de islam voor het leven vertegenwoordigt, is in feite vijandigheid tegen de religie zelf.” Erdoğan herinnerde zijn toehoorders er bovendien aan dat hun voorouders de islam niet alleen toepasten op hun eigen leven, maar dat ze ook dienden om de islam te verspreiden door middel van nieuwe veroveringen. “Het maakt niet uit waar je dient, je bent de soldaten van een sublieme strijd”, vervolgde hij. Erdoğan heeft de Turkse economie aan de rand van de afgrond gebracht door het nemen van verkeerde financiële beslissingen. Nu stuurt hij aan op nationale eenheid en veroveringsdrang…

Dat er na zulke uitspraken geen alarmbellen afgaan, is mij een raadsel!

Door:
“Angélica”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

21 reacties op Het islamitische paard van Troje

  1. Hovawart zegt:

    De oerhollandse wapenspreuk ‘Eendracht maakt macht’ was ooit, ten tijde van de Republiek der Verenigde Nederlanden, de wapenspreuk van Nederland. De uitdrukking houdt in dat wie samenwerkt, sterker staat en meer gedaan krijgt….Laten wij bij de volgende verkiezingen daaraan denken, stem PVV of FVD.
    De huidige regeringen hanteren liever hun spreuk “Verdeel en heers”, en daar heeft men de islam bij nodig.

    Geliked door 3 people

    • mooinique zegt:

      Hou toch op! Nog steeds niet door dat de PVV en FBD controled opposition zijn?!
      Turkije is levens gevaarluck! Ik heb al zo vaak gewaarschuwd dat we niet bang hoeven te zijn voor Rusland maar voor Turkije! De dombo’s zijn gefocust op Oekraïne. De immigratie van u weet wel hoort gestopt te worden. Door heel Europa! Het zijn allemaal soldaten. Opa’s oma’s mannen vrouwen en kinderen! Het wordt hun geleerd om te haten vanaf dag1. Europa zit helaas vol woke figuren die denken dat ze goed doen.

      Geliked door 3 people

  2. Hovawart zegt:

    Zie wat er op de arbeidsmarkt en in bedrijven gebeurt, in het onderwijs gebeurt, en in het openbaar bestuur, en in de politiek, het zware geweld op straat en de toename van agressie in’t verkeer, en ga zo maar even door met de linkse uitholling overdwars………

    Geliked door 1 persoon

  3. #heelNLisnaardekloten zegt:

    Wijf merkel moet hier voor boeten!! Arresteer haar, heeft heel West-Europa gesloopt met haar debiele hersenspinsels. Pak haar op!

    Geliked door 4 people

    • droevige mof zegt:

      Merkel presenteerde de komst van miljoenen moslims naar Duitsland niet als boetedoening voor de Holocaust. Daarmee zou ze terecht de toorn van alle Joden wereldwijd hebben opgewekt. Nee, het project werd verkocht in de context van de nog steeds heersende woke ideologie, anders zou de golf van asielzoekers beperkt zijn gebleven tot Duitsland. De ideologische stelregel was en is nog steeds dat ongelijkheden gelijk moeten worden getrokken, ongeacht hun aard en achtergrond. En het is verboden om je af te vragen wat gelijkheid en ongelijkheid zijn en of dergelijke projecten niet leiden tot nog meer ellende en ongelijkheid.
      Merkel kan er terecht van worden beschuldigd dat ze de Duitsers een WEF-project heeft verkocht, en de Duitsers, niet alle, vanwege hun welbekende domme goedgelovigheid, gehoorzaamheid aan autoriteit en koppigheid om er nog steeds trots op te zijn dat ze de eer hadden verschrikkelijk goede mensen te zijn. Om vervolgens als hoofdonderwijzers de andere Europeanen de les te lezen.
      Met dezelfde rampzalige houding marcheerden ze de neppandemie en de proxyoorlog in. En nu probeert een meerderheid van de Duitsers een minderheid de mond te snoeren.

      Like

  4. stradivotsi zegt:

    Als je iets beweegt en je het “de moer” kan schelen opdat het
    eigen individu aan de top komt, laat je, je eigen en andere
    Volkeren bloeden voor datgene. Het wezen aan zich.

    Het is simpel, maar doortast het maar op eigen zicht. De evolutie
    bepaald beste Angelica…………… Het geheel. De mens ( als ge-
    noemde zodanig ) bestaat niet zomaar. “On top of the foodchain”

    Men onderwerpe zichzelf onder de regie Evolutie…het bestaan en
    overleven, wat heet bestaan. Fysiek of juist dat wat in niet
    materialistische vorm is?

    De een noemt het God de ander uit wetenschappelijk zicht ..
    Het bewustzijn……….
    Als je het mathematisch moet benaderen, is +1 – 1 = 0

    Dat hele gebeuren is gaande sinds eerste besef.? Instinctief
    overlevingsgedrag van dat wat de rode draad speelt.

    Het zijn of het bestaan……….om welk doel of redenen ook

    Mohammed of de Paus of Schwab of wat the fuck ook … Boeit niet.
    Het geheel, daar gaat het om. Wie als levende vorm zijn wij en waarom?

    Ik voer al te ver… sorry

    Like

    • Angélica zegt:

      Stradivotsi, U zoekt het m.i. inderdaad te ver… Ik koppel er geen metafysisch gedachtegoed aan vast; het was alleen bedoeld als een waarschuwing voor het oprukkende islamisme, de positie die Erdogan inneemt in Europese aangelegenheden en tegen de naïviteit van politici als Merkel en cultuurmarxisten. Meer niet. Verder onderscheidt de mens zich van het dier omdat het dier een groepsbewustzijn heeft. Een bij doet wat een bij kan en niets meer. Er is zeker een bepaalde evolutie mogelijk en vooral zoogdieren zijn beleerbaar, hoewel ze daarnaast hun instinctmatige driften behouden. Indien de mensheid terugvalt in instinctmatig gedrag, alleen nog volgzaam is en stopt met zelfstandig denken, stopt ook elke ontwikkeling en gaat hij steeds meer lijken op een beest. De islam staat ontwikkeling en verbetering in de weg en is daarom onverenigbaar met de westerse manier van leven. Vrijheid is het grootste goed en staat altijd aan de basis van vooruitgang. Iemand knechten betekent ook iemand terugzetten in zijn ontwikkeling. Het is dus niet zo verwonderlijk dat de moslims zich op 7 oktober gedroegen als beesten: thisishamas.com

      Geliked door 1 persoon

      • stradivotsi zegt:

        Ik begrijp U wel, het was mijn blik op zaken, die met ons
        te maken hebben als wezen zijnde. En ja, soms
        denk ik te ver op datgene wat bedoelt word in iemand’s
        Artikel. No offence

        Like

  5. Tukker24 zegt:

    Geef erdogan een banaan.

    Like

  6. lone zegt:

    so what ?
    klagen omdat je zelf geen fundament hebt
    en het verd*t om metahistorie te gaan begrijpen
    (de reden waarom dingen gebeuren in geschiedenis)

    Like

  7. lone zegt:

    verduidelijking :
    jij denkt “de Rede” (sinds de Franse verlichting)
    te kunnen zetten tov de waanzinnige delusies van die zandbakkiers .
    Dat ga je DUS never nooit winnen .

    want jouw probleem is dat BEIDE niet kloppen :
    noch jouw verlichting nog hun delusies .

    het antwoord ?
    [dat wil je niet weten want het betreft de schriftuurlijke God] .

    dus — sterkte ermee .

    Like

    • Angélica zegt:

      Ione, U schrijft dat ik geen fundament heb? U kent me niet eens! Volgens U zijn zowel de Verlichting als de ‘delusions’ van de moslims verkeerd. De Verlichting wilde de mensen in de 18e eeuw aanzetten tot zelfstandig denken, zonder daarbij een richting aan te prijzen. De denkers uit die tijd wezen de manier waarop de kerk de mensen dom hield af. Een denkende mens kon en kan wel degelijk in een schepper geloven en U doelt daarbij specifiek op Jezus en de God van de christenen. Van wat ik geloof weet U verder helemaal niets af!

      Like

  8. Beschimmeld Kaasje zegt:

    Al lang vermoedens over lab in flat

    Omwonenden van de flat in Rotterdam
    waar een grote explosie plaatsvond
    kijken er niet raar van op dat een
    drugslab mogelijk de oorzaak van de
    ravage is.
    Dat zeggen ze tegen de NOS.

    “Het was geen zuivere koffie,dat wist iedereen”,zegt een vrouw die in de buurt woont.
    “De Ferrari’s en Maserati’s reden af en aan.
    Er liep 24 uur per dag gespuis rond.
    “Bewoners hebben meldingen gedaan bij de politie.

    De politie zei gisteravond dat er
    verschillende attributen zijn gevonden
    die gebruikt kunnen worden bij de
    productie van verdovende middelen.Bij
    de brand maandag vielen drie doden en
    tientallen woningen raakten beschadigd.

    Wat een teringzooi heeft die PvdA i.s.m. VVD er van die StaD gemaakt en dit Land allemaal heen naar toe en binnen gehaald .

    Geliked door 5 people

  9. de barbaar zegt:

    De barbaar….
    motto…. voor elke land en volksverrader…BOOM-TAK EN TOUW.
    motto… kom aan mij en mijn geliefde(n) en ik zal je stinkhart doorklieven.
    motto …wil je oorlog en /of mot…ik stamp je kop aan gort.
    maar pech is wel een beetje …ik hen zo,n lieverd als vrouw…tis echt een scheetje….en dat is GVD GEEN MOTTO VAN DE BARBAAR. …maar wel een gegeven!

    Geliked door 2 people

  10. Jan j zegt:

    Deze landverraders die de veroveraars binnenhalen deze alles ten nadele van de autochtone bevolking bevoordelen, positief discrimineren noemen ze dat, zouden levenslang opgesloten moeten worden met letterlijk alleen maar water en brood.
    Dan denk ik dat de helft van alle politici opgesloten worden, met Merkel en rutte voorop. Bovendien zou men al hun bezittingen verbeurt moeten verklaren en iedereen die verdiend heeft aan deze zogenaamde vluchtelingen alles laten terugbetalen en alle kosten indirect en direct te vergoeden.

    Geliked door 2 people

  11. Republikein zegt:

    Alle Menschen werden Brüder, maar nu even niet!

    Like

  12. delamontagne zegt:

    In Dts-land is een nieuwe Partij in oprichting die mee wil gaan doen aan de Europese verkiezingen.
    Een partij speciaal voor de Turken in Duitsland en met volle medewerking van Erdogan in Turkey.

    [ de naam voor de partij “DAVA”, is een kleine verbastering/verandering van “Dawa” het woord dat wordt gebruikt voor verspreiding van de Islam over geheel Europa. ]

    Men kan de partij beschouwen als de vijfde colonne van de Turkse Prfesident Erdogan.
    “France-Info” heeft eenreportage aan deze Turkse partij gewijd, een partij die in Duitsland is geïnfiltreerd en die op miljoenen Turkse moslims kan rekenen.
    De landsverraderlijke Duitse leiders hebben hen naar Duitsland gebracht en zij zijn in Duitsland welvarend geworden.

    Het is te vergelijken met onze Franse verraderlijke leiders uit onze contreien, zij hebben miljoenen Afro-moslims naar Frankrijk laten overkomen.
    Dava” wordt door de Turken gepresenteerd als “een nieuwe Partij speciaal gericht op Duitsers van Turkse afkomt”.
    MAAR: “Dava” klinkt niettemin als “Dawa”en dit is de oproep tot bekering van de ongelovigen tot de islam en wordt voorafgegaan door de jihad.
    Moeten we deze versluiering van veel moslims, vooral nu dus de Turken, die al eeuwenlang bekend zijn van hun agressie tegen Europa, als een simpel toeval beschouwen?

    Het islamitische Turkije, dat voorheen christelijke landen bezette en dat eeuwenlang een derde van Europa koloniseerde (Hongarije: 150 jaar, Griekenland: 500 jaar enz. enz.) heeft nu een koloniale tak in Duitsland, in het hart van Europa.
    En,………. zoals de vaderlandslivende Duitsers al voorspelden; de Turkse moslims verlieten de Duitse PS (SPD) en de Duitse Groenen (Grünen) van de ONGELOVIGEN in de steek om hierna met de islamitische vlag in hun nieuwe partij Dava te stappen.
    Met deze Dava-partij hoopt Turkije zijn invloed op de Europese politiek te vergroten, eerst tijdens de Europese verkiezingen in juni, daarna in Duitsland voor de federale verkiezingen volgend jaar.

    Bovendien wordt de Duitse wet die het mogelijk maakt een dubbele nationaliteit te hebben, verwelkomd door de Turtkse machthebbers.
    Het was een al lang bestaande wens van president Erdogan.
    Hij blijft de Europese Turken oproepen om zo snel mogelijk het staatsburgerschap te verkrijgen van het land waar zij wonen.
    En een bloedige strijd, de Jihaat[d] om Dts-land islamitisch te maken, is niet nodig.
    Zoals de Franse schrijver ” Houellbecq”eerder schreef:”De Jihad is voor de Duitse moslims niet nodig: Duitsland valt in hun handen, als een rijpe vrucht.

    Vertaald uit “France Info”;
    https://www.francetvinfo.fr/replay-radio/le-club-des-correspondants/en-allemagne-le-nouveau-parti-dava-dement-tout-lien-avec-l-akp-du-president-turc-erdogan_6334618.html

    Geliked door 2 people

  13. koddebeier zegt:

    Er gaan geen alarmbellen omdat de meerderheid van de politici links zijn en een hersenafwijking hebben en het gevaar niet willen zien, ze verraden nog liever het eigen volk !!
    Zij deugen niet !!

    Like

  14. hw.rademaker zegt:

    insluipers in de politiek
    onder valse voorwendsels met ondermijning pogingen
    er alles aan doen de mening van de burger te beinvloeden
    wilders zag de voorbeelden is met een aantal absolute vertrouwelingen
    doorgegaan en met succes
    nu het op een samen stelling van een kabinet aankomt
    wordt de doopcel van iedere kandidaat onder de loupe genomen
    een verkeerde bacterie is al genoeg om hoog van de toren te blazen
    ze willen hun macht behouden
    de kartel criminelen die vette winsten maken alles opkopen wat concurerend is
    willen hun vvd macht behouden.
    de eu heeft een draai gemaakt eerst moesten banken hen geld stallen tegen betaling nu wordt er 4% rente betaald de burger kan met zweet bloed en tranen
    1,5 % ontvangen de banken zweten van het geld
    alleen bij de schulden landen kun je meer rente ontvangen
    die hebben niet zoveel te stallen daar heeft DRAGI de schuldpapieren van opgekocht
    die nu net zoveel waarde hebben als oud papier
    de schulden nullen van de eu rijken tot de hemel
    er moet nodig een nieuwe kandidaat ingelijfd worden
    kan er weer geld gedrukt worden.
    ondertussen gaat het hof van de zonne koning gewoon
    door met hun absurde verkwistende gewoontes
    meerdere keren is het gefilmd
    wat de verkiezingen betreft het is nu toch wel duidelijk
    dat er een rehabilitatie moet plaats vinden
    je brengt je stem uit en er verschijnt een gedrocht
    die de boel verdraaid en misbruik maakt van zijn valse voorwendsels
    waardoor een heel ander beeld verschijnt van de kiezers belofte
    deze categorie moet de nek gebroken worden kiezers bedrog
    wettelijk met de mond vol over de grondwet zie KROMZICHT
    zal er in de grondwet toch wel iets staan
    over de zuiverheid van de interpretatie geen volks verlakkerij
    nieuwe verkiezingen zijn hoognodig

    Like

  15. ronjaspers zegt:

    Angelica de turken hun “roots” liggen inderdaad in mongolie,het zijn afstammelingen van dzjengis khan.Dat was een zeer barbaars en bloeddorstig volk,toen dzjengis khan verslagen werd hebben ze hun naam veranderd in ottomanen.De ottomanen waren nog steeds een barbaars en bloeddorstig volk door de geschiedenis heen.Op een gegeven moment hebben ze als ik mij niet vergis,het byzantijnse rijk veroverd.Het huidige turkije,en hun naam (heel gehaaid) veranderd van ottomanen,naar turken.Om zo hun gruwelijke barbaarse en bloeddorstige geschiedenis uit te wissen.

    Like

Plaats een reactie