De AfD gaat in de aanval: “Remigratie starten in plaats van in diskrediet te brengen!”

(Vertaling: E.J. Bron)

Donderslag uit Erfurt: na de ophef rondom de zogenaamde “geheime ontmoeting” van Postdam, waarbij het in aanwezigheid van de chef van de Oostenrijkse Identitaire Beweging Martin Sellner o.a. om de “remigratie” van buitenlanders uit Duitsland ging, pakte de AfD-fractie van de deelstaat Thüringen onder Björn Höcke de bal nu op en ging in de aanval. De fractie vroeg een actueel vragenuur aan onder de titel “Remigratie uit Thüringen starten in plaats van in diskrediet brengen”.

In haar motivering schrijft de AfD-fractie: “Terwijl het publieke debat afglijdt naar een hysterische andere uitleg van het begrip, wordt de noodzaak van effectieve remigratiemaatregelen ook in Thüringen iedere week duidelijker.” Als spreker fungeerde de AfD-afgevaardigde Stefan Möller, die naast Björn Höcke ook covoorzitter van de AfD-Thüringen is.

Thüringen behoort tot de Duitse deelstaten in het oosten, waarin goede kansen bestaan dat de AfD bij de komende deelstaatverkiezingen de grootste politieke partij wordt en de volgende minister-president levert.

Bron:
zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

5 reacties op De AfD gaat in de aanval: “Remigratie starten in plaats van in diskrediet te brengen!”

  1. droevige mof zegt:

    Vandaag vindt in Berlijn een massademonstratie tegen de AfD plaats. Het initiatief hiertoe is genomen door de staat. En alle door de staat gefinancierde organisaties hebben hiertoe opgeroepen, in totaal 1300 oproepen. In de steden en gemeenten worden ook sympathiebetogingen met “superintelligente” leuzen gehouden. In Aken luidt de slogan “Wij zijn Aken. Nazi’s zijn dat niet.” Dit is het niveau waarop de stemming wordt gecreëerd. Het is intussen gevaarlijk voor AfDers die goed bekend staan in de bevolking, omdat gesuggereerd wordt dat de AfD een kwaadaardige en mensvijandige groep is die bestreden moet worden.
    Ik heb sterk het vermoeden dat de AfD ofwel in de komende weken verboden zal worden ofwel financieel drooggelegd. Regulier partijwerk zou onmogelijk worden gemaakt.
    De gelijkstelling van PVV en AfD door links Nederland en de “pers” zal de coalitievorming in NL sterk bemoeilijken. Al vermoed ik dat de formatie daar zal mislukken,

    Geliked door 3 people

    • olieklippie zegt:

      Als die rot bende de kans krijgen dan zie ik dat wel gebeuren dat de AFD en bij ons de PVV/FvD wordt verboden, welkom in het nieuwe noord Korea.

      Geliked door 2 people

    • droevige mof zegt:

      In Berlijn zouden er 150.000 demonstranten zijn geweest. De aantallen zijn de officiële cijfers, vermoedelijk waren het er minder dan 100.000. Een foto van de typische deelnemers is hier gelinkt. Zo zien overheidsmedewerkers eruit. Ze kunnen het waarschijnlijk factureren als werktijd met een weekendtoeslag.
      De kop van het krantenartikel is getiteld: “Heel Berlijn stopt de AfD” Dat is megalomanie. Heel Berlijn? De stad heeft 4,5 miljoen inwoners. En 100.000 staatsgelovigen stoppen de AfD? Vraag het de boeren, zij weten het antwoord.
      https://www.ksta.de/politik/150-000-demonstrieren-in-berlin-gegen-rechtsextremismus-731839

      Like

    • Bas Kievit zegt:

      De aanstichters, media en ngo’ s worden betaald. Je vindt altijd wel naievelingen die erin meegaan. Ongeinformeerden en antifa. Overigens zie je zelden een neger of hoofddoekje in al die demonstraties. Ook niet in Nederland. Zij hebben het goed en hebben geen reden om te protesteren. Zou graag het antwoord willen vernemen van een antiAFD wat hij/zij denkt bij het zien van een oude van dagen die statiegeldflessen verzameld om te overleven?

      Like

    • Jules Vismale zegt:

      Al die zogenaamde antifascistische demonstranten daar in Duitsland zijn inderdaad een hoop hypocriete klootzakken en leeghoofden die totaal NIET eens weten waar zij nou eigenlijk WEL voor demonstreren en wat ze hierna precies willen!
      Want hebben ze daar soms ook het gore lef om tegen die gehate islam, de akelige EU, de massa-immigratie, de gruwelijke oorlog in Oekraïne, de stijgende armoede enz. te gaan demonstreren? Vergeet het maar omdat ze zich haast precies gedragen zoals een deel van het joodse volk toen zij door Mozes uit Egypte werden geleid.
      De joden waren toen wel verlost van de slavernij van de Egyptenaren maar sommigen onder hen verlangden hypocriet genoeg opeens weer terug naar die slavernij en aanbaden zelfs niet-bestaande afgoden! En in Rusland wisten ook grote delen van de bevolkingen daar nog niet eens wie ze nou werkelijk als leiders wilden want toch lijken de Russen en de Duitsers wel iets met elkaar gemeen te hebben en dat is dat ze maar zelden tegen hun eigen tirannen in opstand komen en hen gewoon blijven verdragen.
      Met het eventuele verdwijnen van de AfD worden hun problemen totaal niet opgelost en anders stappen ze daar in Duitsland, net als in de rest van Europa, zo snel mogelijk uit die gehate EU die ons straatarm maakt, met onzinnige regels opzadelen en ons zelfs in een oorlog meezuigen waar wij helemaal niet om vroegen!

      Like

Plaats een reactie