Voor wie het nu nog steeds niet snapt . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron (via X/Twitter; Brian Geertshuis)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

5 reacties op Voor wie het nu nog steeds niet snapt . . .

  1. olieklippie zegt:

    Klopt, helemaal mee eens, weg met dit Fucking gedrocht Eu.

    Geliked door 1 persoon

  2. koddebeier zegt:

    opgericht door oud Nazi’s die Neurenberg ontlopen waren !

    Geliked door 2 people

  3. Niek zegt:

    Als je de dood van Anton Mussert er op naslaat en dat hij is doodgeschoten voor landverraad klopt dat geheel, Anton pleite namelijk bij de Nsb voor één groot Europa. In 1950 ging men gewoon door met de oprichting van Europa naar Duits idee en iedereen vond het een goed idee, waarbij de vraag opkomt of wij wellicht allemaal nazi’s zijn of Nsb’ers. Socialisme (links) was het idee van Hitler en zijn vrienden net zoals ziekenhuizen en sociale voorzieningen, zelfs windmolens waren in de nazi tijd uitgebreid onderzocht en zij kwamen er achter dat hoe hoger de windmolen hoe stabieler de constante aandrijving was. Facisme is een dingetje van Mussolini die zei: Facisme is de versmelting van politiek met de grote bedrijven! Als ik zo kijk naar het Wef en de politiek komt dat perfect overeen met de definitie van Mussolini, alleen waar is het monster gebleven? Waar heeft het zich verstopt? De uitspraak het facisme komt terug via het antifacisme vond ik een tijd lang vreemd en vergezocht maar hij blijkt uitstekend te kloppen, verstopt in een groen/rood jasje die schreeuwen dat de aarde vergaat en dat wij er direct nu wat aan moeten doen. Je komt dan uit bij bepaalde politieke bewegingen en Antifa wat snelwegen blokkeerd en alle ruimte krijgt, zij zitten in alle belangrijke functies en anders wel de ouders van en krijgen alle ruimte om het globalisme vorm te geven en ” wee je gebeente als je daarop tegen bent” is het antwoord op het plaatje, JA! Het antwoord voor Europa zou zijn om de groen/rode politiek te verbieden en de mensen hun geld terug te geven wat gestolen is aan milieu lobby en afpersers, de boeren hun land teruggeven en komt u dat bekent voor? Ja dat klopt exact met communisme maar zij hebben het zo subtiel verpakt dat je bijna gek moet zijn om er tegen te zijn en je mag het nog openlijk zeggen ook! Knap hé!

    Geliked door 2 people

  4. Julia zegt:

    Helaas dat zijn miljoenen onderdanige schapen die het tot op heden nog niet snappen. Van een dom en onderdanig volk kun je niets verwachten en valt niet te winnen. Zij hebben gekozen voor meer fascisme en onderdrukken maar beseffen niet dat zij voor de eigen ondergang hebben getekend.

    Like

  5. Ravian zegt:

    Ik wil geen pretbederver zijn, maar de welbekende linkse mars door de instituties, waar we de hele huidige linkse (EU) ellende aan te danken hebben, kwam toch echt niet uit de nazi hoek, die kwam uit de communisten hoek:

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie