VS gaan meerdaagse aanvallen lanceren tegen ‘Iraanse doelwitten’ in Syrië en Irak – Iran: We zijn niet bang en zullen terugslaan

1

Iran heeft echter gezegd dat als Iraniërs worden getroffen en er slachtoffers vallen, de VS aanvallen op zijn bezittingen in de regio moeten verwachten.

Zelfs als Iraniërs buiten de grenzen van Iran het doelwit zijn, moeten de VS vergeldingsaanvallen verwachten, zegt Iran

De Iraanse gezant bij de VN zegt dat elke aanval op Iraans grondgebied, Iraanse belangen of burgers die buiten Iran wonen, zal worden beantwoord met beslissende vergeldingsaanvallen.

Dat is geen bluf, dat kan Iran doen.

Het kan elke basis in Irak of Syrië raken, dat heeft het laten zien. Het leidt geen twijfel dat Iran elke Amerikaanse oorlogsbodem kan zinken.

Advertisement

Dit waren Houthi raketten, bedenk nu wat Iran kan doen:

En als Iran zou besluiten het Amerikaanse hoofdkwartier Centcom aan de overkant van de straat van Hormuz in Qatar aan te vallen, wordt het een echt bloedbad.

Wat de VS doen is extreem roekeloos. Daar konden de VS mee weg komen toen de wereld geloofde in de mythische macht van de VS, maar ze zijn ontmanteld en staan als de Keizer zonder Kleren.

De VS zijn niet in een positie om oorlog te voeren tegen Iran. Ze kunnen Jemen niet eens intimideren. Het armste land in het Midden-Oosten.

Zero Hedge:

De regering-Biden is van plan een dagenlange of zelfs mogelijk wekenlange bombardementscampagne te lanceren op Iraanse bezittingen in het hele Midden-Oosten, hoewel er geen plannen lijken te zijn om Iran rechtstreeks te treffen, aldus Amerikaanse functionarissen die met NBC en CBS spraken.

De aanvallen die zich naar verluidt zullen richten op ‘Iraanse doelen’ in Syrië en Irak zijn bedoeld als vergelding en een verondersteld afschrikmiddel als reactie op de drone-aanval van afgelopen weekend waarbij drie Amerikaanse soldaten omkwamen op een Jordaanse basis nabij de Syrische grens. De aanvallen zouden zich ook kunnen uitstrekken tot de Iraanse marine , naast het aanvallen van Iraans personeel of ‘door Iran gesteunde milities’ in Syrië en Irak.

Hoewel het Pentagon heeft gezegd dat de aanval op de Jordaanse basis de ‘voetafdrukken’ had van Kataib Hezbollah  (of de sjiitische ‘verzetsgroep’ van Irak), is er nog geen dader definitief genoemd, en Amerikaanse functionarissen hebben ook toegegeven dat ze geen bewijs hebben dat Iran erachter. Maar ze zeggen nu naar verluidt dat de drone die bij de aanval werd gebruikt, in Iran is vervaardigd.

Er is maar één land dat hier belang bij heeft. Israël. Het is niet de eerste keer dat Israël een valse vlag ensceneert om de VS in een oorlog met zijn buren te betrekken. De USS Liberty, de Lavon-affaire en 9-11. Het is een gebruikelijke Israëlische tactiek. We zullen het alleen nooit horen als het een Israëlische raket was die Tower 22 heeft geraakt. De macht van Israël over Washington en de media is totaal.

De New York Times heeft bovendien toegegeven dat, ondanks dat het algemeen bekend is dat Teheran de belangrijkste sjiitische milities in Irak bewapent en financiert, er geen bewijs is dat Teheran “de baas is” als het gaat om gebeurtenissen zoals aanvallen op Amerikaans personeel in Syrië of Irak.

Volgens meer details via verse CBS-rapportage donderdag:

Amerikaanse functionarissen hebben tegenover CBS News bevestigd dat er plannen zijn goedgekeurd voor een reeks aanvallen gedurende een aantal dagen tegen doelen – waaronder Iraans personeel en faciliteiten – in Irak en Syrië. De aanvallen zullen een reactie zijn op drone- en raketaanvallen gericht op Amerikaanse troepen in de regio, waaronder de drone-aanval op zondag waarbij drie Amerikaanse militairen omkwamen op de Tower 22-basis in Jordanië, vlakbij de Syrische grens.

De Yanks smeken er bijna om om definitief uit het Midden-Oosten geslagen te worden. Al beseffen ze dat zelf niet, overtuigd als ze nog steeds zijn van hun eigen superioriteit, terwijl ze niets geleerd hebben van wat ze in Afghanistan en Oekraïne overkomen is.

Het is vervelend voor alle doden die zullen vallen, maar het moet gebeuren. De Amerikanen moeten net zo lang in elkaar geslagen worden tot ze beseffen dat ze op moeten houden zich met de rest van de wereld te bemoeien. En hoe harder de klap, hoe korter het proces van erkenning en de ongetwijfeld traumatische verwerking daarvan.

De verwijdering van de VS uit het Midden-Oosten zou voor ons goed nieuws zijn. Het zou het einde van de petrodollar betekenen en de ondergang van de Hegemon dichterbij brengen en daarmee de kansen vergroten om een einde te maken aan de Amerikaanse bezetting van Europa middels zijn politieke arm van de NAVO, de EU.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan om onze gratis dagelijkse nieuwsbrief met het belangrijkste nieuws direct in je mailbox te ontvangen:

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Vergeet niet de bevestigingsmail te openen om de nieuwsbrief te activeren (check je spambox als je hem niet ziet)


De aanval op Tower-22 in Jordanië brengt ons en Israël in een frontale oorlog – De Arabieren en Iran zijn er klaar voor, de Russen ook

Er wordt vooraf gemodereerd dus het kan even duren voor je comment verschijnt.

Klik op de tag ⬇️ om meer te lezen over

Meer Laden
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Comment
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Anja
Anja
2 maanden geleden

Het hele probleem met de yanks is, dat ze niet van ophouden weten. Ook als ze nu verslagen worden, zullen ze een nieuwe target zoeken om daar hun “superioriteit” te claimen. In die zin is het misschien beter als ze nu wel winnen, dan zijn ze weer even gekalmeerd. Maar het liefste natuurlijk helemaal geen oorlogen meer. Wat een wereld leven we in zeg! Het is een waanzinnige situatie. Maar ik laat mij er niet gek door maken. En dat adviseer ik iedereen: blijf genieten van je leven en beperk de nieuwstoevoer, dat is heerlijk rustig!