OsloMetX / Pixabay

Verzekeringsmaatschappijen trekken aan de bel nadat ze enorme pieken hebben gezien in claims voor mensen van middelbare leeftijd die plotseling overlijden.

Verzekeraars Aviva Plc en Legal & General Group Plc zeggen dat hun winsten een grote klap krijgen door het ongekende aantal mensen dat vroegtijdig overlijdt, bericht Newsaddicts.

Volgens een verslag van Bloomberg Intelligence sterven mensen steeds vaker onverwacht aan hartfalen, beroertes, bloedstolsels en verschillende vormen van snel opkomende kankers.

Verzekeringsmaatschappijen zeggen dat deze enorme piek begin 2021 is begonnen en geen tekenen van vertraging vertoont.

De gegevens suggereren dat mensen in een snel stijgend tempo plotseling sterven.

Het sterftecijfer voor 40- tot 44-jarigen verslechterde het meest in de eerste helft van 2023, zo bleek uit een analyse van gegevens van het Office for National Statistics.

Het aantal leeftijdsgestandaardiseerde sterfgevallen per 100.000 steeg in dezelfde periode met 6%, na twee jaren van daling.

Dit markeert een potentieel keerpunt voor de leeftijdsgestandaardiseerde sterftemaat, die sinds de jaren 1990 gestaag is verbeterd. Analisten van BI schreven dat ze verwachtten dat de nieuwe trend het hele jaar zou aanhouden, hoewel de onderliggende redenen voor de verandering onduidelijk waren.

UK zag een ongewone piek in sterfgevallen van middelbare leeftijd

Aantal sterfgevallen in Engeland en Wales, van jaar tot jaar verandering:

Hoewel de pensioenen en andere spaarproducten van verzekeraars fungeren als een natuurlijke afdekking tegen langetermijnveranderingen in sterftepatronen, zou de stijging van het aantal sterfgevallen onder 40- tot 44-jarigen, als deze aanhoudt, volgens BI invloed hebben op de prijsstelling van alle levens- en verzekeringsproducten.

“Als dit zich ontwikkelt tot een trend, zou dit de winst op termijnverzekeringen bij marktleiders Legal & General en Aviva kunnen verlagen,” aldus BI-analisten Kevin Ryan en Juliet Abiola. “Dit is potentieel significant vanwege de daling van het absolute aantal sterfgevallen.”

  EU-parlement stemt tegen openbaarmaking tekstberichten vaccincontract von der Leyen-Bourla


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Vernietigende levensverzekeringsgegevens tonen aan dat er veel meer jonge mensen sterven – en het is niet van COVID



Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelKijk: WHO-chef geeft toe dat infostrijders NWO-agenda hinderen
Volgend artikelDe hysterische stijl in de westerse politiek – Waarom de politieke retoriek van westerse naties steeds krankzinniger en krankzinniger wordt
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

39 REACTIES

  1. Bombshell van de Slowaakse premier Fico! Overheidsonderzoek naar sterfgevallen als gevolg van hartpathologieën na mRNA-vaccins

    De premier benoemde de regeringscommissaris om in verschillende instellingen informatie te verzamelen over Covid Emergency en Big Pharma-aangelegenheden

    Onder de Europese regeringen valt een stem op die allemaal ondergeschikt is aan de logica van het beheersen van de SARS-Cov-2 pandemische noodsituatie met het ‘paracetamol en waakzaam wachten’-protocol, dat dodelijk is gebleken, zoals door veel virologen wordt bevestigd.

    En hij lanceert ook nauwkeurige beschuldigingen over de deals die Big Pharma heeft gesloten met experimentele, en daarom impliciet gevaarlijke, vaccins in het ‘Covid-19-circus’, maar vooral over de hausse aan hart- en vaatziekten. >>>

    https://www.vtforeignpolicy.com/2024/01/bombshell-by-slovakian-pm-fico-official-investigation-on-covid-emergency-cardiac-deaths-after-mrna-vaccines-and-big-pharma-affairs/

    • Verschrikkelijke situatie
      Hij noemt ook Nederland, waar de oversterfte volgens de grafiek van Our World in Data meer dan 20 procent is. 25 procent volgens de laatste cijfers. Ondertussen proberen het RIVM en CBS de oversterfte weg te poetsen.

      We hebben hier te maken met een wereldwijd patroon en Campbell blijft aan de bel trekken tot hij antwoord krijgt. We bevinden ons in een verschrikkelijke situatie, overheden geven niet thuis, zegt hij. >>>

      https://www.ninefornews.nl/overal-in-het-westen-ook-nederland-sterven-mensen-massaal-verschrikkelijke-situatie-overheden-geven-niet-thuis/

      • Beste Adriaan,
        Deze tijd is Apocalyptisch.
        Heel bijzonder en interessant.
        Maar voor heel veel mensen ronduit dodelijk.
        Ons enig wapen dat wij bezitten, buiten het terechte geweld van de revolutie, is om de waarheid te blijven vertellen.
        Ik geloof dat het uiteindelijk gaat werken, ook gezien de huidige veranderingen bij het bredere publiek.
        Mensen zoeken naar de waarheid, kijk maar eens naar de massa ontslagen in de Amerikaanse ‘nieuws’ wereld.

        • Er zou er eens eentje op de wereld moeten zijn die echt de waarheid vertelt. Maar dat doet niemand. Geen enkele wereldleider betuigt spijt en vertelt alles eerlijk. En ze deden er allemaal aan mee. Ook Poetin. Heeft Rusland geen geheime dienst meer? Als Poetin Europa wil breken maakt hij openbaar wat er allemaal bekonkeld is rond die spuit en wat de werkelijke bedoeling was. Maar dat doet hij ook maar niet. Trump dan? Vergeet die ook maar. Dus eigenlijk kun je zeggen dat de NWO er al is. En ze lachen zich kapot dat we dat niet door hebben. Al die troep in de wereld is net zo fake als Amerikaans worstelen. Het bloed en de ellende die ze veroorzaken is geen fake begrijp me goed,

          • Een beetje dom geklets want waarom moet Poetin het zeggen. Hij heeft duidelijk gezegd waar de schoen wringt bij Europa en het moet vanuit de bewoners van Europa zijn om de waarheid boven water te krijgen. Dan ineens zonder enige onderbouwing de NWO is er al. Als dit zo was dan zou het WEF zijn opgeheven maar integendeel men komt steeds met absurde beweringen. Beetje nadenken kan geen kwaad.

            • Dan heb je niet goed gelezen, Charles.

              Het WEF laat ons allemaal die kant op kijken. Zodat we we niet de andere kant op kijken. We zijn er maar mee druk mee. Allemaal meninkjes die over elkaar heen buitenlen. En we zien de olifant in de kamer niet. Ik zeg niet dat het zo is, ik zeg dat het kan. In 2030 bezitten we niks meer. Hoe dan? Laat me niet lachen.

          • Gijp
            januari 30, 2024 Bij 12:35
            Ik begrijp je en je hebt gelijk.
            Maar ik heb geen leider nodig om de waarheid te vertellen.
            Ik doe wat ik kan.
            Voor de verkiezingen heb ik posters blijven plakken, vaak dezelfde dag verwijderd door andere partijen, met de boodschap dat het kartel criminele leugenaars zijn die ons allemaal kapot maken.
            Ik kan wat ik doe.
            Maar blijf de waarheid vertellen.
            Uiteindelijk zal het Licht winnen van de duisternis.

            • Dat sowieso, iedereen wil de waarheid, de waarheid achterhouden is diefstal. Maar die krijgen we maar niet. Er zijn mensen die het weten maar die zeggen niks.

        • Het WEF begint een beetje op BLAF te lijken. De ene mededing is nog krankzinniger dan de andere. Ik neem ze niet meer serieus. Ik kijk meer naar de echte machthebbers. Bis in Bazel bijvoorbeeld. Die beheren het geld. En wie het geld heeft is de baas.

          • Ik geloof dat Theme een beetje in verwarring is vandaag, maar laten we nou eens aannemen dat die 15 man (of zoiets) van BIS het geld beheren van de hele wereld. Dat willen ze blijven doen want dat is hun werk, geeft prestige enz.

            En ze gooien het geld in de groep. Doe er mee wat je ermee wilt doen. Maar laat ons met rust. Het kan toch? Dan duiken we met 8 miljard mensen op de toegeworpen kluif. Er wordt voor gemoord, verkracht, mishandelingen, sextraffic, wapenhandel, drugshandel. Wie is dan de slechterik? Zo maar een ideetje. Toch ook wel een beetje je medemens. Dan kan je de Bis wel de schuld geven, maar is dat perse zo? Geld moord niet. Want dat is papier. Dat zijn toch echt mensen van vlees en bloed. Maar misschien ben ik wel in verwarring, ga naar het bos. Helpt altijd.

              • Ik woon vlak bij Landgoed Prattenburg, op die fiets kom je na 2 kilometer bij Staatsbosbeheer uit en dan je tot Zeist door de bossen fietsen. Ik geloof dat je 2 misschien 3 keer een weg moet oversteken. Met een elektrische fiets ben je dan zo in Utrecht.

              • Ja inderdaad met sneeuw is het een genot om het bos in te gaan. Grote kans dat je dan de eerste bent als je er vlak bij woont. Dan is het werkelijk fantastisch. De dagen erna is alles plat gelopen.

  2. Mijn Thaise schoonzuster wou voor een paar weken een levensverzekering voor haar echtgenoot afsluiten. De verzekeraar vertelde haar dat wanneer haar man een corona injectie had bekomen de uitbetaling zou worden begrensd op 80% van de te uitbetalende som. Bij twee en meer injecties zou dit op 50% worden gereduceerd. Dit na dat de Thaise bevolking niet alleen was genodigd zich te laten spuiten met deze giftige rotzooi, maar er bovendien noch voor moest betalen (7000 Baht). Net zoals in de middeleeuwen, waar een ter dood veroordeelde ook zijn beul moest betalen. En de schapen geloven noch steeds het regerings- en mainstream media narratief.

    • Het wordt serieus als Nationale Nederlanden of ASR dat zou doen. Dan klapt de Nederlandse economie kapot. En dan heb ik niet alleen over een levensverzekeringetje afsluiten bij je hypotheek. Dan worden bijv. de werknemersverzekeringen onbetaalbaar. Dat zou elk aspect in de economie raken.

      En dan kom ik terug op die hele Coronashit. Het was een staatsgreep met de bedoeling het MKB te elimineren. Daar ben ik van overtuigd. Dat is niet gelukt. Maar scheelde ook niet veel. Bovendien konden mensen uitwijken naar de boer, de markt of ondernemers brachten thuis. Daar ging het om naar mijn bescheiden mening. Dus als Nederlandse verzekeraars hiermee komen dan kun je zeggen dat de shit de fan heeft geraakt. Dan implodeert de economie alsnog. Best een raar idee toch? Dat een paar verzekeraars zoveel macht kunnen hebben.

      • Gijp, die verzekeraars zijn onderdeel van het machtsblok, de elite. Ooit een schema gezien, dacht bij Niburu, hoe diep die vertakkingen tot op de werkvloer van alle bedrijven zijn. Juist die grote bedrijven horen daartoe.
        Wat verzekeraars betreft zijn er de afgelopen jaren ook veel verschuivingen en overnames geweest.
        Waarom? De kleinere bedrijven ook al (bijna) failliet?
        Overigens Niburu ligt denk ik nu onder vuur, website al paar dagen niet te bereiken, wordt hard op de achtergrond aan gewerkt.

        • Klopt verzekeraars worden ongezond ” te groot, ik niet niet dat ze niet solvabel zijn maar te groot, teveel macht” maar dat zie je over de hele linie. Scholen, supermarkten, brouwerijen het gaat allemaal naar de grote jongens. De unilevers nou ja je kent ze wel.

          Ongezond, teveel macht op 1 plek. En dat corrumpeert. Het wordt een kankergezwel op deze manier. Niet meer te stoppen. Ja door een crash, die hadden we bijna in 2008. Het is even uitgesteld maar voor hoe lang? Wanneer stort het systeem in? Dat is de vraag. en wat gaat er dan gebeuren. Hoe overleef je de chaos. want dat wordt het als het system instort. Liever corruptie zou je zeggen dan een onverwachte crash. De gevolgen zijn gewoon niet te overzien.

  3. Volgens de media en de kranten wordt dit toegeschreven aan de verkeerde leefstijl van mensen die drugs gebruiken en alcohol om bij de tijd te blijven maar over dat dit door door coronaspuiten nu verder gaat toenemen……..daar wordt geen woord over gerept Het schapen geloofd dat dan wel maar wordt nu op de feiten gedrukt dat ze de boze wolf hebben gevolgd als makke schapen het zou mij niet verwonderen dat ze weer aan d spuit gaan als een idiooot dit roept De jong en kuiper zijn dan al weg en woren beschermd door Brussel ook geloven de schapen dat er 600 miljard euro geschonken wordt aan de oorlogen die nu heersen zodat die ophouden als ze die sponseren met belastinggeld en contributie aan Brussel waar nazies aan het beleid zijn gesteld die de lidstaten er naar toe hebben gestuurd

  4. Heerlijk nieuws. Hoe eerder de domme schapen dood gaan, hoe eerder de normaal denkende mensen het normale leven weer kunnen oppakken.

  5. Dat heeft Trump mooi op zijn kerfstok door het Amerikaanse volk massaal te motiveren voor een vaccinatie.

    Zou Trump ook gewoon in de zak van de Deep State zitten en laten ze hem eind van het jaar weer president worden om een burgeroorlog te organiseren?

  6. Bijna zeker Piet, als ze het Trump zogenaamd zo moeilijk maken willen ze dat hij herkozen wordt. Want dat pikt het volk niet en gaan juist op Trump stemmen.

  7. Gijp, Poetin hoeft geen klikspaan te spelen. Als mensen zelf niet kunnen zien dat de Rusland Spoetnik spuit GEEN mrna shit is, dan zijn ze gewoon te dom. Iedereen kan lezen wat voor rotzooi er in een pharma brouwsel zit. Rusland deed niet mee aan het Grote Experiment waar velen nu het stof door happen. Stel je voor dat Poetin dat ging aankondigen? Hoeveel lol zou dat de msm niet geven? Hij weet wel beter en de medemens zou ook beter moeten weten voor ze wat laten inspuiten onder zoveel dwang en angstzaaierij. Laat ze lekker barsten met zijn allen.

    • Ik kan niet in zijn hoofd kijken. Maar als ik keiharde bewijzen had dat mensen worden ingespoten met troep die ze ziek maakt terwijl ze onwetend worden gehouden, Dan lijkt het me logisch dat ik mensen hiervoor waarschuw en de bewijzen op tafel leg. Wie dan niet wil luisteren moet maar voelen. Maar er was helemaal geen Corona, ook in Rusland niet. De Telegraaf heeft het al weer over de griepgolf. Corona moet zo snel mogelijk vergeten worden. Niemand wil er meer aan denken 🙈

      • Wij op het forum willen het niet vergeten.

        Ik denk dat 90% van de gevaccineerden ook Corona zo snel mogelijk willen vergeten. Veel mensen schamen zich toch wel een beetje en komen met flauwe excuses, vakantie enz. Maar ze waren een beetje dom. Weten ze zelf ook wel nu. En de overheid heeft er ook geen zin meer in, die zien de schadeclaims komen. Doodzwijgen denken ze.

        • Tja, maar de achterliggende hoofdoorzaak is de straling van de 5g en inmiddels ook al 6g. Die activeert alles wat ingespoten is, daarom is dat systeem ook zo razendsnel uitgerold toen wij verplicht opgehokt zaten met een avondklok erbij.

          Ze konden zo heerlijk ongestoord hun gang gaan.
          In het begin waren er enkele moedigen die die rotmasten in de brand staken. Opgepakt en nooit meer wat van gehoord. Ben benieuwd wat die jongens is aangedaan dat zo zo geruisloos zijn verdwenen.

          Maar het is veelzeggend

  8. UK saw an unusual “Spike” in middle-aged deaths.
    Het antwoord staat in de opmerking zou ik zeggen Spike, en dat is niet die hond die Tom telkens in elkaar tikt.
    Heb het ook gehoord in mijn leeftijdsgroep, de 55-60 jarigen, shit zo oud ben ik al, maar gelukkig nog steeds zonder verwonding aan de arm.

  9. Het yt kanaal ‘ Dr. Glen Campbell’ is een goed Kraal als het gaat om de hele covet s*** heeft intussen meer dan 3 miljoen abonnees

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in