De onderhandelingen zijn “in volle gang”: Baerbock wil arbeidsmigranten uit Kenia rekruteren – Gemiddeld IQ 75

4

Bron: https://worldpopulationreview.com/country-rankings/average-iq-by-country

Daar kun je met je muis over elk land gaan en aanklikken, of onderaan per land invullen.

Mensen met een IQ van 75 zijn geen aanwinst voor een hoog-technologisch land. Kenianen moeten lekker thuisblijven. Is voor Kenia ook beter, want Duitsland zal de besten willen hebben en een brain-drain helpt een land met gebrek aan hersens niet.

Er is ook geen behoefte aan arbeidskrachten in Duitsland want het land is aan een onomkeerbare de-industrialisatie begonnen. Bovendien zitten er al miljoenen ‘arbeidsmigranten’ ‘thuis’ in Duitsland op de bank. Arbeidsreservoir genoeg.

Naast de de-industrialisatie maakt AI nieuwe arbeidsmigranten ook overbodig.

Advertisement

Lees meer
IMF-chef zegt dat AI 40% van de banen wereldwijd zal vernietigen - Daarom hebben we oneindig veel ‘immigranten’ nodig om hier het werk te doen

Het mag duidelijk zijn dat er geen Afrikanen nodig zijn om in Duitsland te komen werken.

Mevrouw Baerbock wil meer Afrikanen binnenhalen om meer Duitse meisjes te laten verkrachten, roofovervallen en moorden te laten plegen, terwijl de gezondheidszorg, de sociale voorzieningen, het onderwijs en de woningbehoefte opgeblazen worden.

Apollo News:

Federaal minister van Buitenlandse Zaken Annalena Baerbock (Groenen) kondigde tijdens een bezoek aan het buitenland de aanstaande ondertekening van een migratieovereenkomst met Kenia aan. “De stemming hierover is momenteel in volle gang”, zei de Groene politicus donderdagavond. De ontmoeting vond plaats met president William Ruto op zijn landgoed Sagana nabij Mount Kenya, dat met ruim 5.000 meter de hoogste berg van het land is. “Eén ding is duidelijk: we hebben in ons land op bijna alle gebieden meer geschoolde werknemers nodig”, kondigde de Groene politicus aan.

“De afzonderlijke details van deze migratieovereenkomst worden momenteel afgerond en we hopen deze in de zomer samen te kunnen voltooien”, vervolgde Baerbock. Ze beschrijft de overeenkomst zelf als “een win-winsituatie, omdat er een hoge jeugdwerkloosheid is in Kenia, en voor ons versterken we de legale migratie naar Europa.” Baerbock twijfelt er niet aan dat de overeenkomst een groot succes zal worden. Er is “bijna geen ander land in Afrika waarmee we zo nauw en goed samenwerken” als met Kenia, aldus de minister van Buitenlandse Zaken. Baerbock is niet de enige minister die momenteel mensen in Afrika wil overtuigen om naar Duitsland te emigreren.

Schulze rekruteert migranten in Marokko

Minister van Ontwikkelingssamenwerking Svenja Schulze was onlangs aanwezig bij het Goethe-Institut in Rabat, Noord-Afrika. “We zijn op zoek naar werknemers, we zijn op zoek naar geschoolde werknemers”, legde ze uit in de Marokkaanse hoofdstad. Schulze pleitte ervoor om in een vroeg stadium na te denken over migratie naar Europa. “Hoe meer geïnteresseerde partijen zich bezighouden met Duitsland en de Duitse taal voordat ze verhuizen, hoe groter de kans op een succesvolle integratie”, zegt Schulze. De Marokkaanse minister van Arbeid Younes Sekkouri spreekt echter niet over ‘migratie’. Hij heeft het veeleer over “internationale mobiliteit”.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan om onze gratis dagelijkse nieuwsbrief met het belangrijkste nieuws direct in je mailbox te ontvangen:

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Vergeet niet de bevestigingsmail te openen om de nieuwsbrief te activeren (check je spambox als je hem niet ziet)


Explosief migratieonderzoek: immigratie kost Duitsland 5,8 biljoen euro

Er wordt vooraf gemodereerd dus het kan even duren voor je comment verschijnt.

Klik op de tag ⬇️ om meer te lezen over

Meer Laden
Abonneer
Laat het weten als er
guest
4 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
John
John
3 maanden geleden

Laag IQ migranten moeten wel in de criminaliteit gaan, want dat is de enige manier om hier aan geld te komen, behalve de hand ophouden.
En die drempel is voor hen ook heel erg laag want laag IQ mensen zijn impulsiever, en hebben geen besef van de gevolgen.

Hagar
Hagar
3 maanden geleden

De milieubeweging en de “groene” partijen zijn volledig gekaapt door globalisten, communisten, immigrationisten, pervertenpromotors, blankenhaters en de (((traditionele oorlogstokers))).

Het zijn de grootste bedriegers uit ons politieke systeem, want hun ware doelstellingen hebben totaal niets te maken met hun formele partijprogramma.

Hun verkiezingssucces hebben zij voor een groot deel te danken aan de steun die zij krijgen vanuit ons links-progressief globalistisch onderwijssysteem.

Niet alleen de Groene partijen worden gepromoot door ons onderwijssysteem, ook de EU en de “Europese eenmaking” worden gepromoot alsof ze iets goed en vanzelfsprekend zijn, terwijl ze in realiteit uiterst destructief zijn voor Ons Volk.

Dee
Dee
3 maanden geleden

Ach, misschien komen zij nog van pas wanneer de ukkies op zijn.

Petra
3 maanden geleden

Links volk weigert te accepteren dat er naast verschillen in intelligentie op individueel niveau ook verschillen zijn in intelligentie op landelijk en/of raciaal niveau.

Deze weigering is de basis achter dit stompzinnige beleid dat natuurlijk slechts op een ramp kan uitlopen, zowel voor Europa als voor Kenia.

Screenshot_2023-08-21-09-24-01-41_0b2fce7a16bf2b728d6ffa28c8d60efb.jpg