CDC verdoezelde door vaccinatie veroorzaakte hartschade om publieke ‘paniek’ te voorkomen, onthult e-mail

0

De Amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention (CDC) kozen ervoor om bewijsmateriaal dat Covid-mRNA-vaccins hartschade veroorzaakten te verdoezelen om publieke ‘paniek’ te voorkomen, zo blijkt uit een uitgelekte e-mail, meldt Slay News.

Ambtenaren werden zich ervan bewust dat de injecties mogelijk dodelijke myocarditis veroorzaakten, maar CDC-functionarissen kozen ervoor het publiek niet te waarschuwen.

Myocarditis is een ontsteking van de hartspier (myocardium). De ontsteking kan het vermogen van het hart om bloed rond te pompen verminderen en leiden tot een hartstilstand, beroerte, bloedstolsels en de dood.

De verontrustende doofpotaffaire werd onthuld in een e-mail verkregen door de Epoch Times.

Ondanks dat ze op de hoogte waren gebracht van de kwestie, bleven functionarissen van de topgezondheidsorganisatie van de Democratische president Joe Biden de injecties pushen.

In 2021 stelde Biden’s CDC een waarschuwing op nadat ze ontdekten dat de Pfizer-BioNTech- en Moderna COVID-19-mRNA-vaccins myocarditis veroorzaakten. Ambtenaren bereidden zich voor om het als noodwaarschuwing aan het publiek vrij te geven.

Uit interne documenten blijkt dat ambtenaren stappen hebben ondernomen, waaronder het laten herzien van de taal door de toenmalige joodse directeur van het bureau, Rochelle Walensky.

De waarschuwing zou zijn verzonden via het Health Alert System (HAN)-netwerk van de CDC. Deze waarschuwing gaat naar staats- en lokale functionarissen, maar ook naar artsen in het hele land.

De waarschuwing is echter nooit verzonden

In de gelekte e-mail van 25 mei 2021 onthulde een CDC-functionaris waarom sommige functionarissen tegen het verzenden van de waarschuwing waren.

“De voor- en nadelen van een officiële HAN vormen momenteel de belangrijkste discussie”, schreef dr. Sara Oliver, de functionaris, in de missive.

“Ik denk dat het waarschijnlijk een HAN zal zijn, aangezien dat de belangrijkste communicatiemethode van de CDC is met artsen en volksgezondheidsafdelingen, maar mensen willen ook niet alarmerend overkomen.”

Dr. Oliver correspondeerde met een medewerker van Pfizer of Moderna.

De naam en het e-mailadres van de werknemer zijn geredigeerd in de kopie verkregen door de Epoch Times.

 

Senator Ron Johnson (R-WI), de hoogste Republikein in de Permanente Subcommissie Onderzoek van de Senaatscommissie voor Binnenlandse Veiligheid en Overheidszaken, heeft de CDC bekritiseerd vanwege de ontdekking.

“Het klaarblijkelijke besluit van de CDC om niet onmiddellijk een formeel alarm te geven aan artsen die hen waarschuwen voor het verhoogde risico op myocarditis en pericarditis bij gevaccineerde personen is niet alleen onvergeeflijk, het is ook wanpraktijken,” zei Johnson.

“CDC mag nooit prioriteit geven aan haar eigen publieke perceptie boven de volksgezondheid, en degenen die de beslissing hebben genomen om dit te doen moeten volledig ter verantwoording worden geroepen,” voegde hij eraan toe.

Het blijft onduidelijk welke ambtenaar of functionarissen besloten de waarschuwing niet te sturen op een moment dat artsen in het hele land patiënten met myocarditis zagen melden bij de eerstehulpafdelingen met pijn op de borst en andere symptomen.

Als het alarm het publiek op tijd had gewaarschuwd, hadden duizenden levens gered kunnen worden.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan om onze gratis dagelijkse nieuwsbrief met het belangrijkste nieuws direct in je mailbox te ontvangen:

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Vergeet niet de bevestigingsmail te openen om de nieuwsbrief te activeren (check je spambox als je hem niet ziet)


Pfizer past de bijsluiter aan – ‘Nu met nog meer Myocarditis’

Er wordt vooraf gemodereerd dus het kan even duren voor je comment verschijnt.

Klik op de tag ⬇️ om meer te lezen over

Meer Laden
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties