De uitvinder van lipidenanodeeltjes wist dat het mRNA niet in je arm zou blijven zitten, maar ze konden het het publiek niet laten weten

3

Al meer dan veertig jaar zijn ze zich ervan bewust dat de lipidenanodeeltjes (LNP’s) die in vaccins worden gebruikt, niet beperkt zouden blijven tot de injectieplaats. In werkelijkheid was dit nooit hun bedoeling. Hun doel was om het ‘vaccin’ door het lichaam te laten circuleren, waardoor een deel ervan de lymfeklieren zou kunnen bereiken. Op deze manier was het waarschijnlijker dat dendritische cellen in de lymfeklieren de mRNA-instructies correct interpreteerden, schrijft Patricia Harrity.

Ze hielden deze informatie echter opzettelijk geheim, omdat het twijfelachtig is of mensen bereidwillig de prik zouden ondergaan als ze te horen kregen dat deze nieuwe technologie over hun hele lichaam zou worden verspreid.

Bron The Naked Emperor Substack

De uitvinder van lipidenanodeeltjes wist dat het mRNA niet in je arm zou blijven zitten

EN DE MEDE-OPRICHTER VAN BIONTECH WILDE TNIET DAT HET DAAR BLEEF.

Weet je nog dat je werd verteld dat je je geen zorgen hoefde te maken omdat dit nieuwe mRNA-vaccin in je arm zou blijven? Er werd je op neerbuigende wijze verteld dat het mRNA, nadat het in je spier was geïnjecteerd, de spiercellen zou instrueren om het spike-eiwit te laten groeien, dat je een immuunreactie zou krijgen, dat je niemand zou infecteren… ooit zou je een held zijn, je zou een held zijn. ‘Ga niet dood… aan wat dan ook, en daar zou het bij blijven. Niets om je druk over te maken.

Nou, we wisten allemaal dat dat niet waar was, het was duidelijk te zien aan de bijwerkingen die mensen hadden. Maar was deze verkeerde informatie opzettelijk of gewoon het resultaat van een poging om een ​​product te snel op de markt te brengen?

Het blijkt dat het niet alleen opzettelijke verkeerde informatie was, maar dat het een regelrechte leugen was. Niet alleen was bekend dat het mRNA niet in de arm zou blijven, ze wilden zelfs dat het door je lichaam ging. Het is duidelijk dat ons allemaal de ‘blijf in je arm’-leugen is verteld om de aarzeling over vaccins te verminderen en de winsten van grote farmaceutische bedrijven te vergroten.

Vorig jaar vernamen we dat BioNTech, het bedrijf dat samen met Pfizer het mRNA-vaccin ontwikkelde, wilde dat het mRNA door het lichaam zou reizen naar de lymfeklieren.

Virginie Joron, een Frans parlementslid,  tweette  een foto van een presentatie die ze bijwoonde. De spreker was Özlem Türeci, mede-oprichter van BioNTech en haar slide heette ‘The Bodyhack – Bringing mRNA to the right cell at the right places’.

De afbeelding laat duidelijk zien dat de cellen waarop BioNTech zich richtte, dendritische cellen in de lymfeklieren waren. Robert Kogon  meldde  dat “Een passage uit  The Vaccine , het boek dat Türeci en haar man, BioNTech CEO Ugur Sahin, samen met journalist Joe Miller schreven, uitlegt waarom het platform van BioNTech zich specifiek op de lymfeklieren richt:

Wat Ugur leerde was dat de locatie waar een vaccin de ‘wanted poster’ aflevert er echt toe deed. De reden hiervoor, zo besefte het team van het echtpaar in Mainz later, was dat niet alle dendritische cellen … gelijk waren geschapen. Degenen die zich in de lymfeklieren bevonden – waarvan de milt de grootste is – waren bijzonder bedreven in het vastleggen van mRNA en ervoor te zorgen dat de instructies die het bevatte, werden opgevolgd. Deze niervormige organen, gevonden onder onze oksels, in onze liezen en op verschillende andere buitenposten in het lichaam, zijn de informatiecentra van het immuunsysteem. (pag. 98)

Sahin en Türeci waren zo vastbesloten om hun mRNA in de lymfeklieren te krijgen dat ze een eerder mRNA-construct  rechtstreeks in de lymfeklieren van de patiënt  in de lies lieten injecteren  (p. 104).

Het behoeft geen betoog dat een dergelijke aanpak waarschijnlijk geen brede acceptatie als vaccin zou krijgen! Dit is de reden waarom het echtpaar, zoals uitgelegd in hun boek, het mRNA in lipide nanodeeltjes moest verpakken, om ervoor te zorgen dat mRNA toegediend via een intramusculaire injectie toch wijdverspreid over het lichaam zou worden verspreid en zo de lymfeklieren zou bereiken.”

We weten dus uit deze informatie dat BioNTech wilde dat het mRNA door het lichaam zou reizen, maar misschien hielden ze dit geheim en dachten alle anderen dat het echt ‘in de arm zou blijven’.

Nee.

In oktober 2022 hield Dr. Pietr Cullis een lezing aan de Universiteit van Manitoba voor de jaarlijkse Gairdner Lecture – Science and Serendipity: Lipid Nanoparticles that Enable COVID-19 mRNA Vaccines.

Dr. Cullis wordt algemeen gecrediteerd voor het uitvinden van het Lipid Nanoparticle (LNP) afgiftesysteem dat ervoor zorgt dat het mRNA niet wordt afgebroken voordat het uw cellen bereikt. Zonder de LNP’s zou het mRNA vernietigd worden lang voordat het ook maar in de buurt van een cel zou komen, en het is dus van cruciaal belang voor de ‘werking’ van de vaccins.

Cullis is ook de oprichter van  Acuitas Therapeutics, die LNP’s ontwikkelt en wiens technologie wordt gebruikt in het Covid-19-vaccin van Pfizer.

In zijn lezing wordt hem gevraagd of zijn LNP afgiftesysteem zich kan richten op specifieke weefsels of kan beperken in welke weefsels het blijft. Dr. Cullis zegt: “Dat wordt lastig. Mensen hebben 40 jaar lang zonder succes geprobeerd om deze lipiden of andere nanomedicijnen te richten… Ik heb 5 afgestudeerde studenten versleten aan dat project. De laatste weigerde verder te gaan tenzij ik haar project zou veranderen”.

Ze weten al meer dan 40 jaar dat de LNP’s niet in je arm blijven zitten. Eigenlijk wilden ze dat nooit. Ze wilden dat het ‘vaccin’ door je hele lichaam zou reizen, zodat een deel ervan zijn weg zou vinden naar je lymfeklieren. Daar was de kans groter dat de dendritische cellen het mRNA vertaalden zoals bedoeld.

Maar ze hielden dit voor je verborgen, want zou je echt een injectie krijgen als je te horen kreeg dat deze nieuwe technologie door je hele lichaam zou reizen, waar het zou worden opgenomen door alle soorten cellen, inclusief milt-, lever- en eierstokcellen? die dan de opdracht zouden krijgen om een spike-eiwit te produceren dat ergens in een lab werd gemaakt, met wie weet wat voor bijwerkingen omdat de proeven vroegtijdig werden afgebroken omdat het gewoon niet eerlijk was dat de placebogroep geen mRNA had gekregen.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan om onze gratis dagelijkse nieuwsbrief met het belangrijkste nieuws direct in je mailbox te ontvangen:

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Vergeet niet de bevestigingsmail te openen om de nieuwsbrief te activeren (check je spambox als je hem niet ziet)


Wat ze ons niet vertelden: Nobelprijswinnaar waarschuwt voor bijwerkingen van mRNA-vaccins!

Er wordt vooraf gemodereerd dus het kan even duren voor je comment verschijnt.

Klik op de tag ⬇️ om meer te lezen over

Meer Laden
Abonneer
Laat het weten als er
guest
3 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
rob
rob
3 maanden geleden

Er bestaan geen virussen. Dus er bestaan ook geen spike-eiwitten.
Daaruit volgt dus ook dat dee mRNA techniek niet bestaat en dus ook het vaccin niet.
Als er nu een groep mensen is die alles bij elkaar liegt, waarom geloven mensen dan dat er überhaupt zoiets als een mRNA vaccin zou bestaan. dat zou betekenen dat er iets van goede bedoelingen achter zouden zitten… en dat is echt niet het geval!
Er zitten super geavanceerde gifstoffen in de vaccins, die gefaseerd een deel van de mensheid zullen doden. De doodsoorzaken zijn heel divers en lijken op allerlei bekende aandoeningen waardoor de link met het vaccin niet direct gelegd kan worden. In ieder geval niet door de sheeple.

John
John
3 maanden geleden

Ik heb de overheid nooit vertrouwd.
Daarom wantrouwde ik alles in het begin al.

koddebeier
koddebeier
3 maanden geleden

Dit soort “wetenschappers” kunnen we beter aan de hoogste boom opknappen !!