Dictatoriaal pandemieverdrag van de WHO dreigt te mislukken – als gevolg van ‘leugens en complottheorieën’

3

Het doel van het pandemieverdrag is om de soevereiniteit van de natiestaten af te pakken en dat Tedros dan in zijn eentje naar hartelust een gezondheids- of klimaatnoodtoestand uit kan roepen en dan wereldwijde lockdowns op kan leggen en vaccinaties verplichten.

Korter kan ik het niet samenvatten denk ik. Er staan inmiddels tientallen artikelen over op deze site dus ik neem aan dat u als lezer op de hoogte bent.

The Guardian:

Plannen voor een mondiale overeenkomst inzake paraatheid voor pandemieën lopen het risico uiteen te vallen te midden van ruzie en desinformatie, aldus het hoofd van de Wereldgezondheidsorganisatie , die heeft gewaarschuwd dat toekomstige generaties “ons misschien niet zullen vergeven”.

Geschokt door de Covid-19-pandemie besloten de 194 lidstaten van de WHO ruim twee jaar geleden te gaan onderhandelen over een internationaal akkoord dat erop gericht is ervoor te zorgen dat landen beter toegerust zijn om de volgende gezondheidsramp het hoofd te bieden, of deze helemaal te voorkomen.

Er was geen pandemie. Het was allemaal een leugen en dat ze een pandemieverdrag willen geeft aan dat ze dat willen herhalen.

Het plan was om de overeenkomst te bezegelen tijdens de Wereldgezondheidsvergadering van 2024 , het besluitvormingsorgaan van de WHO, die op 27 mei bijeenkomt.

Tedros Adhanom Ghebreyesus, directeur-generaal van de WHO, zei echter dat het momentum werd afgeremd door diepgewortelde standpunten en “een stortvloed van nepnieuws, leugens en complottheorieën”.

Applaus voor iedere ‘complotdenker en nepnieuws-verspreider’!!!

Hij waarschuwde dat als niemand bereid was het initiatief te grijpen of terrein prijs te geven, het hele project nergens toe dreigde te leiden.

Dat is werkelijk het eerste goede nieuws dat we in jaren van Tedros horen.

Tedros zei maandag tegen de raad van bestuur van de WHO in Genève: “De tijd is erg kort. En er zijn nog een aantal openstaande problemen die nog opgelost moeten worden.”

Als er geen overeenstemming wordt bereikt, zou dit “een gemiste kans zijn die toekomstige generaties ons misschien niet zullen vergeven”, zei hij.

Tedros zei dat alle landen de capaciteit nodig hebben om ziekteverwekkers die een risico vormen op te sporen en te delen, en tijdige toegang tot tests, behandelingen en vaccins.

Advertisement

Hij riep op tot een “sterke overeenkomst die onze kinderen en kleinkinderen zal helpen beschermen tegen toekomstige pandemieën”.

Tedros zei dat beweringen dat het akkoord de soevereiniteit aan de WHO zou afstaan ​​of haar de macht zou geven om lockdowns en vaccinmandaten op te leggen “volkomen vals” waren.

Tedros is niet in zijn eerste leugen gestikt, anders zou die nu dood zijn.

“We kunnen niet toestaan ​​dat deze historische overeenkomst, deze mijlpaal in de mondiale gezondheidszorg, wordt gesaboteerd.”

De lidstaten van de WHO besloten in december 2021 een nieuw internationaal instrument voor de preventie, paraatheid en respons op pandemieën te creëren, bedoeld om ervoor te zorgen dat de tekortkomingen die van Covid-19 een mondiale crisis maakten, zich nooit meer zouden kunnen voordoen.

Degenen die van de Coronahoax een crisis gemaakt hebben zijn de gekochte politici en leugenmedia en de farma-industrie. Om volgende georkestreerde crisis te voorkomen zullen we die dus allemaal levenslang achter de tralies moeten stoppen.

Dat is de beste crisis-preventie.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan om onze gratis dagelijkse nieuwsbrief met het belangrijkste nieuws direct in je mailbox te ontvangen:

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Vergeet niet de bevestigingsmail te openen om de nieuwsbrief te activeren (check je spambox als je hem niet ziet)


De directeur van de WHO voor noodsituaties, Michael Ryan, herinnerde de landen eraan hoe de pandemie “onze sociale, economische en politieke systemen uiteen rukte en een probleem van vele biljoenen dollars werd”.

Een probleem van vele biljoenen dollars voor de bevolking en winst voor de miljardairsklasse:

We zijn beetgenomen. De Plandemie was een dekmantel voor de grootste roofoverval in de geschiedenis

Er wordt vooraf gemodereerd dus het kan even duren voor je comment verschijnt.

Klik op de tag ⬇️ om meer te lezen over

Meer Laden
Abonneer
Laat het weten als er
guest
3 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
P.R.v.LiLi
P.R.v.LiLi
3 maanden geleden

‘ t Is voor ‘de mensen’, ‘ de ‘VOLKEREN’ nú ècht ‘t moment om ‘n tandje bij te steken, in ijltempo gesensibiliseerd te geraken – zij die ‘t àllemaal nog niet zijn ! -, sàmen de forcing dóór te zetten, en ons van die demonische dictatoriale mafketels van àf te maken !

Hagar
Hagar
3 maanden geleden

Ik stel voor dat we die Tedros ondersteboven in een vat vol vleesetende krekels hangen (ja die bestaan), en dit ook doen met de top van alle internationale organisaties.

Dan is er ineens geen nood meer aan een pandemieverdrag.

Bowa
Bowa
1 maand geleden

Als ze zelf al beginnen met leugens, vind ik het normaal dat de mensen erachter komen, en niet meer willen meewerken. Zij schrijven dat de 194 lidstaten geschrokken zijn , van die covid 19, en de who om hulp vragen, maar dat is een flagrante leugen. De who heeft aan die 194 lidstaten gevraagd om mee te doen in dat doemscenario, terwijl Afrika de deel totaal heeft verworpen.