Sodom en Gomorra worden aan de burgers opgelegd door zogenaamd representatieve regeringen

3

De ineenstorting van de westerse beschaving en de vervanging ervan door woke satanisme is zo snel verlopen dat zelfs ik, die het had verwacht, het niet kan bijhouden, schrijft Paul Craig Roberts.

Stephen Karganovic brengt in Global Research vijf van de vele waanzinnige beleidsmaatregelen onder onze aandacht die in Canada, Californië en Groot-Brittannië zijn geïmplementeerd. Dit is geen grap. Dit is heel reëel:

1. Om de fictie in stand te houden dat mannen en vrouwen qua eigenschappen fysiologisch niet van elkaar te onderscheiden zijn, heeft de Canadese regering opdracht gegeven tot de installatie van tampondispensers in de herentoiletten. Het empirische feit dat mannen tampons niet kunnen gebruiken, wordt overtroefd door de ideologie, die categorisch voorschrijft dat ze dat wel kunnen, omdat dogmatisch wordt voorgeschreven dat mannen menstrueren en bovendien in staat zijn kinderen te baren. Mensen die geloven dat ze iets zijn wat ze niet zijn, en beweren dat hun subjectieve zelfperceptie de werkelijkheid overstijgt, hebben de politieke macht om empirische observaties en de conclusies van wetenschappers die accuraat, verifieerbaar onderzoek doen, te annuleren.

2. Ook op het hakblok van de ideologische realiteit bevindt zich terminologie die verwijst naar voorgebakken, op gezond verstand gebaseerde opvattingen over natuurlijke relaties tussen mensen. ‘Moeder’ en ‘vader’, uitdrukkingen die verwijzen naar de duidelijk verschillende rollen van ouders in het proces van conceptie en opvoeding van nakomelingen, is in het door woke gecontroleerde universum met geweld vervangen door de aanduidingen ‘ouder nr. 1” en “oudernr. 2”. Nu is de Methodist Church of Great Britain een stap verder gegaan door de termen ‘man’ en ‘vrouw’ als beledigend te bestempelen. Geïnspireerd door inclusiviteit is de technische reden voor deze afwijking van de normaliteit ‘het vermijden van aannames’ die niet ‘de realiteit voor veel mensen’ zijn.

3. De avant-garde staat Californië heeft een wet aangenomen die dit jaar van kracht wordt, AB 1084, die grote winkels verplicht om genderneutrale speelgoedafdelingen op te nemen, anders riskeren ze boetes en andere straffen. De nieuwe wet zal een extra onnodige last opleggen aan detailhandelaren en zal de voorzienbare economische gevolgen hebben dat de prijs van speelgoed in het algemeen voor normale gezinnen en hun kinderen zal stijgen. Overigens is het voor iedereen een raadsel wat de definitie van genderneutraal speelgoed is en of er een markt voor dergelijk speelgoed bestaat. Maar in een parallel universum dat wordt geregeerd door ideologische waanvoorstellingen zijn dit onbelangrijke details.

4. In Groot-Brittannië, het land waar de roman 1984, waarin het begrip gedachtemisdaad werd geïntroduceerd, werd geschreven, zijn onlangs de eerste letterlijke vervolgingen van gedachtemisdrijven ingesteld. Isabel Vaughan Spruce, directeur van UK March for Life, is tot nu toe drie keer door de politie gearresteerd en voor de rechter gedaagd omdat ze in stilte had gebeden voor abortusklinieken. Lezers moeten er rekening mee houden dat haar arrestaties niet werden veroorzaakt door spraak of gedrag, maar vanwege een ‘aanstootgevende’ activiteit die puur mentaal was. De Britse autoriteiten hebben haar recht als staatsburger (of koninklijk onderdaan, zo u wilt) om zich in de openbare ruimte te bevinden waar ze werd vastgehouden, niet betwist. Detentie en vervolging waren volledig gebaseerd op hun perceptie van wat er zogenaamd in haar hoofd omging, in de nabijheid van een abortuskliniek, wat volgens de autoriteiten provocerend en verontrustend zou kunnen zijn voor de consumenten van de diensten van de kliniek. Lezers moeten zich ervan bewust zijn dat het concept van gedachteovertreding in het gewoonterecht niet bestaat en dat het Britse parlement tot nu toe geen wettelijke uitdrukking heeft gegeven aan een dergelijke overtreding. Niettemin is een feitelijk persoon die vermoedelijk over mensenrechten beschikt, onderworpen aan vervolging vanwege objectief onbewijsbare gedachten om een ​​juridisch niet-bestaande norm af te dwingen. Maar dat is het nieuwe normaal, de op regels gebaseerde orde van de woke jurisprudentie die nu vorm krijgt in het land dat er ooit prat op ging de “rechten van Engelsen” te handhaven, hoe excentriek ook. Zelfs de KGB had dit vroeger niet kunnen verzinnen.

5. Terugkerend naar het avant-garde Californië werd de bekroonde Glendale-leraar uit de vijfde klas, Ray Shelton, geschorst omdat hij weigerde in te stemmen met mannelijke studenten die zich ‘identificeerden’ als meisjes die zich uitkleden in het bijzijn van vrouwelijke studenten in de meisjeskleedkamer. Omdat hij zich verzette tegen de transgenderagenda op zijn school, verloor Shelton zijn baan. Het maakte geen verschil dat vrouwelijke studenten en hun ouders hem volledig steunden en ook heftig bezwaar maakten tegen deze agressieve uitingen van naaktheid van het andere geslacht. Glendale is een zwaar Armeense buitenwijk van Los Angeles en de overwegend normale inwoners zijn niet gewend aan de progressieve westerse waarden. Ze reageerden met ontsteltenis op de door de staat georkestreerde seksualisering van hun kinderen. Hun protesten mochten echter niet baten. Shelton klaagt nu de staat aan voor schadevergoeding. Veel succes in het rechtssysteem van de gestoorde staat Californië.

Advertisement

https://www.globalresearch.ca/west-lunatic-woke-agenda-spills-over-bystander-serbia/5846782

Als het mag, zal ik u vertellen wat dit betekent. Het betekent dat alles wat voorheen als normaal, moreel, legaal en volkomen verdedigbaar werd beschouwd, nu verdacht, onverdedigbaar en gecriminaliseerd is.

De meest massale staatsgreep in de wereldgeschiedenis is volbracht. Niemand in het Westen heeft rechten behalve de rechten die onze woke veroveraars goedkeuren, en dat zijn de rechten van het abnormale, het immorele en het seksuele perverse. Christenen en aanhangers van de islam worden beschouwd als terroristen tegen de satanische orde. Als je niet gelooft dat mannelijke mensen menstrueren en kinderen kunnen krijgen, maak je je schuldig aan het hoger plaatsen van biologische feiten dan de woke ideologie en ben je een vijand van het volk.

De gemiddelde Amerikaan, Engelsman, Frans, Duits, Canadees en Australisch staatsburger is te onverschillig om enig begrip te hebben dat zijn cultuur en morele waarden zijn vervangen door die van Sodom en Gomorra. Zeer weinigen begrijpen dat normale overtuigingen en gedrag gecriminaliseerd zijn.

Ik weet niet of het Rusland van Poetin, het China van Xi en het Iran van Khamenei besmet zijn en op de weg naar het kwaad zijn geplaatst door de woke ideologie van cultuur-marxistisch Amerika, die zich over de hele westerse wereld heeft verspreid. Veel van de ‘jonge leiders’ zijn opgenomen in het World Economic Forum, een verzameling wereldelites die beweren dat de menselijke bevolking, net als vee, moet worden geruimd als de planeet wil overleven. Maar Servië is bezweken. Karganovic meldt dat “vanaf april dit jaar, op straffe van zware straffen, Serviërs in alle gendergerelateerde zaken verplicht zullen zijn hun collectieve Westerse modellen na te bootsen. Het onderwijssysteem, inclusief schoolboeken, en alle communicatie in de publieke sector zullen worden gereorganiseerd om de nieuw opgelegde richtlijnen te weerspiegelen. Het opleggen van gendergevoelige taal, inclusief voornaamwoorden, staat hoog op deze agenda. Servische ouders zullen verplicht zijn zich bereidwillig te conformeren aan de grillen van hun binnenkort gehersenspoelde kinderen, zich neer te leggen bij geslachtstransitiehormoonbehandelingen voor hun kinderen, en zich strikt te houden aan het voornaamwoordregime dat van hen zal worden geëist. Verzet zal resulteren in hoge boetes en gevangenisstraffen en in het met geweld verwijderen van hun kinderen uit het ouderlijk gezag om in door de overheid goedgekeurde pleeggezinnen te worden geplaatst.”

In Schotland is een vrijwel identieke wet in de maak, die voorziet in maximaal zeven jaar gevangenisstraf voor recalcitrante ouders die weigeren te accepteren dat hun kinderen zich als transgender identificeren.

Karganovic maakt duidelijk dat zogenaamd representatieve regeringen hun burgers “verplichte ontkenning van het bewijs van hun zintuigen en verplichte overgave aan weerzinwekkende onzin” opleggen. De woke satanisten hebben een complete “blauwdruk voor het verpletteren van de menselijke geest, wat uiteindelijk leidt tot de totale onderwerping ervan”.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan om onze gratis dagelijkse nieuwsbrief met het belangrijkste nieuws direct in je mailbox te ontvangen:

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Vergeet niet de bevestigingsmail te openen om de nieuwsbrief te activeren (check je spambox als je hem niet ziet)


Ouders die weigeren hun kinderen van geslacht te veranderen riskeren zeven jaar gevangenisstraf in Schotland

Er wordt vooraf gemodereerd dus het kan even duren voor je comment verschijnt.

Klik op de tag ⬇️ om meer te lezen over

Meer Laden
Abonneer
Laat het weten als er
guest
3 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Hagar
Hagar
3 maanden geleden

Laten we hopen dat onze regeringen niet representatief zijn voor ons volk, want dit zou betekenen dat ons volk volledig bestaat uit dieven, gewetenloze psychopaten, en debielen.

D-Day
D-Day
3 maanden geleden
Antwoord aan  Hagar

Hoeveel bewijs heb je nog nodig? Of, ‘mooier’ nog, wil je het niet zien? “Het kan toch niet bestaan?”

Die laatste vraag deed mij (voor korte tijd) de das om gedurende 2020. Dat wil zeggen, ikzelf was al die tijd daarvoor kennelijk naïef c.q. onbewust van het feit dat het weleens zo zou kunnen zijn dat de mensen waar ik in deze Nederlandse samenleving mee (samen)leef, weleens de (veer)kracht, wijsheid, kennis en het empathisch-compassioneel vermogen ontbraken. Iets dat ik dus tot voor kort niet tot de mogelijke realiteiten had ingezien, simpelweg omdat ik mij er niet bewust van hoefde te zijn.

Het heeft zich m.i. nogal duidelijk gemanifesteerd, dat brevet van onvermogen van mijn medemens. Ik ben er inmiddels aan gaan wennen dat ik het mis had en dat, helaas, het (overgrote) merendeel Oost-Indisch horende doof en ziende blind is en bovendien zichzelf incapabel schat (!); onvermogend vanuit een gebrek aan zelfrespect, eigenwaarde en – inderdaad – de (veer)kracht om om te gaan met moeilijke situaties en/of deze te veranderen in een situatie die wél positief bijdraagt. Kortweg, zich te verheffen uit de f*cking (trauma based) mind control.

Dus ja, mijn kijk is redelijk cynisch: (ook) in dit land bestaat het volk voor een zeer aanzienlijk deel uit met name debielen, sociopaten en (gewetenloze) psychopaten. Maar hoofdzakelijk mensen die het NIET WILLEN WETEN, in alle eerlijkheid. Men wil niet weten hoe zwart het gat is, hoe diep de kloof is, hoe ver de mind control rijkt, wat voor gruwelijke wandaden zich afspelen, etc.

DIT IS DE KERN: Onze regering is exact dat wat zich spiegelt in dat wat wij, het volk, verzuimen in onszelf aan te kijken en waar nodig op te lossen. De Wetten van Resonantie en Aantrekkingskracht zijn een gegeven die dit dag in, dag uit aan ons allen openbaren. Het enige dat we hoeven te doen is dit in onszelf te erkennen.

If only we looked, felt and understood. Achja, wat niet is kan komen. Op naar de volgende ronde wake-up-call. Je zou willen verwachten dat het op een gegeven moment duidelijk wordt; een soort do or die situatie wellicht. Ow wacht… daar zitten we al in. Haha, lol.

Ronjaspers.
Ronjaspers.
3 maanden geleden

De satanische globalistische elite is hier al mee begonnen in de jaren 60.De “zogenaamde” sexuele revolutie,alles en iedereen sexualiseren ook de kinderen.En het feminisme,vrouwen tegen mannen opzetten minder huwelijken minder kinderen.