Perez haalt uit naar 'labiele groep' in Eredivisie: 'Ik word er zó moe van'

Perez haalt uit naar 'labiele groep' in Eredivisie: 'Ik word er zó moe van'

22 januari - 14:58
32

De nederlaag van FC Twente bij NEC valt Kenneth Perez zwaar tegen. Volgens de ESPN-analist heeft trainer Joseph Oosting een 'labiele ploeg' tot zijn beschikking.

Twente begon 2024 met een overtuigende zege op AZ (2-1), maar ging zaterdagavond onderuit bij NEC (1-0). Perez stoort zich aan die wisselvalligheid. "Ik word zó moe van FC Twente", foetert de Deen bij Dit was het Weekend. "Vorige week zaten we hier en zeiden we hoe fantastisch en geweldig het was en hoe goed ze kunnen voetballen."

"En de week erop.... Dit is toch een labiele groep?", poneert Perez. "Ik zag Oosting de hele tijd heen en weer lopen langs het veld. Hij wilde leven in zijn elftal brengen. Daar word je toch gek van, om dat te zien?"

Twente staat derde in de Eredivisie, maar Perez weet niet hoe lang dat nog duurt. "Ze hebben de potentie om het Feyenoord echt moeilijk te maken voor de tweede plek. En nu moeten ze oppassen dat ze niet worden ingehaald door de nummer vijf (Ajax staat op zes punten ,red.). Het lijkt wel alsof de spelers verkrampt raken door de druk van het feit dat ze echt goede zaken kunnen doen."