De waarheid over de anti-AfD-demonstraties

(Door: “Fragjanur” – Vertaling: E.J. Bron)

De meesten die demonstreren, hangen op de een of andere manier aan de financiële kraan van de eenheidsregering. Ze weten dat ze gewoon van het toneel verdwijnen wanneer de AfD iets te melden heeft.

Hier staat niet het burgerlijke midden op straat, maar NGO´s die bang zijn voor hun bestaan. NGO´s, wier enige doel het is de oppositie te verzwakken en het op te nemen voor het socialistische eenheidsfront.

Natuurlijk: meelopers zijn er altijd bij, die te dom zijn om in te zien dat ze voor een karretje gespannen worden. In feite is het echter illegale en door de staat goedgekeurde financiering van de verkiezingscampagne voor alle partijen, behalve de AfD.

NGO´s kun je niet kiezen en ook niet wegstemmen. Maar je kunt ze van minder belang maken. En dat zal de AfD doen. Ik denk dat de Waardenunie hier net zo over denkt. Een Waardenunie overigens, die een samenwerking met de AfD niet uitsluit en dus de “brandmuur” zal vernietigen. Zo ziet het er uit. En niet anders.

Zelden was ik optimistischer dan op het moment toen ik gezien heb hoe wanhopig ze hun krachten mobiliseren en uit alle kanonnen antidemocratisch vuren. Het scherpst vind ik de argumentatie: “Kijk eens hoeveel mensen wij op straat krijgen en de AfD maar een paar duizend!”

Dat zegt men, nadat men aan iedereen duidelijk heeft gemaakt: “Als je de AfD ondersteunt, dan word je werkloos, je raakt vrienden kwijt, vernietig je je sociale omgeving en stort je neer in isolatie. Je moet rekening houden met huiszoekingen en met aanklachten.”

In de woorden van de grote Elon Musk: “Go fuck yourself!”. We zien elkaar bij de stembus en ik zal in jullie tranen baden.

Bron:
pi-news.net
Door: “Fragjanur”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

6 reacties op De waarheid over de anti-AfD-demonstraties

  1. droevige mof zegt:

    De demonstratie van vandaag in Keulen vond niet plaats in het centrum maar aan het andere oever van de Rijn, naar verluidt omdat er te veel mensen kwamen. Er waren er, zegt de politie, 50.000 deelnemers, 20.000 meer dan vorige week. Het viel me op dat de demonstratie geen direct doel had, want er werd alleen gezegd dat de AfD slecht is. Dus wat nu? Zijn 20 miljoen AfD-stemmers nu slechte mensen? Dat zei niemand. Maar deze AfDers zijn verleid omdat ze dom zijn. En wat nu? Alle deugdmensjes die er waren zitten gevangen in hun ideologie, want domme en misleide mensen moeten geholpen worden. De enige eis die ik hoorde was dat Björn Höcke, die nu wordt afgeschilderd als de grootste boosdoener van de AfD, zijn burgerrechten moet verliezen zodat hij niet meer verkiesbaar is. We zouden nu een petitie naar de Bondsdag moeten sturen met onze naam en adres. Wat een hoop onzin. Wat was er nog meer? Er was niets te eten en niet genoeg toiletten.

    Geliked door 3 people

    • BigLJohn zegt:

      Dezelfde domme mensen, eigenlijk stomme mensen, die in Nederland netjes in de pas liepen bij die Corona hoax. Stomme mensen genoeg in de wereld, zoals Chinezen die de dictatuur in hun land maar laten begaan. En in de aanloop naar de tweede wereldoorlog liepen vele stomme Duitsers massaal achter die vent aan met de snor. Dom betekent; mensen die best wat bij willen leren, stom betekent; niet bij willen leren en het hersenloos volgen van de leugens die de foute media en linkse politici hen voorschotelen. Als mensen in de wereld nu eens op de juiste manier hun verstand gingen gebruiken zou de wereld een stuk vrediger gaan worden, zouden linkse krachten geen kans meer krijgen.

      Like

    • BosscheBol zegt:

      Ja, er zijn een paar slechte mensen die het volk ophitsen, vooral op het internet. Als “wij” (van het redelijke denken) die mensen nu maar hun platform ontnemen door eerst alle berichten op het internet goed te controleren (eventueel met kunstmatige intelligentie) en recidivisten het woord ontnemen en in een opvoedingskamp plaatsen: dan zul je zien dat het volk dit gif langzaam van zich afschudt en weer het juiste gedrag gaat volgen.

      Geliked door 1 persoon

    • koosv8 zegt:

      En die tellingen, lijkt wel of de media linkse demonstraties groter maakt dan ze zijn. Hoeveel Duitsers zijn er ookalweer, 80 miljoen? 😎 dat zijn heel veel werknemers die nog verder willen.
      AFD DUS.!!

      Geliked door 1 persoon

  2. koosv8 zegt:

    De kunst van het omkeren van de waarheid, waar ze zelf mee bezig zijn, projecteren op hun tegenstander. Wie mee blijft lopen met LINKS, wordt werkeloos, Covid heeft uw vrienden, familie kring verandert, de Gender onzin, de Groene onzin, de Oekraïne onzin. U bent de pisang zolang u op dit zooitje blijft vertrouwen, dus ja, AFD is veel meer dan een ALTERNATIEF, DE DUITSERS WILLEN REALISTISCH BELEID, STOP DE INSTROOM, ENERGIE, EN GEEN OORLOG MET DE GROTE BUUR.
    FUCK DE VS. WEG UIT DUITSLAND, EN EUROPA.

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie