Entertainment

Angela Groothuizen wil alleen werken voor Omroep Zwart: ‘Die mogen wel geholpen worden’

Angela Groothuizen

Angela Groothuizen ziet het niet zitten om op de televisie te verschijnen als het niet gerelateerd is aan muziek. Voor Omroep Zwart maakt mevrouw echter een uitzondering. Dat laat ze weten aan weekblad Party.

Angela Groothuizen wil alleen werken voor Omroep Zwart: ‘Die mogen wel geholpen worden’

“Ik ben weer opnieuw voor televisie gevraagd, maar ik zeg tegen bijna alles ‘nee’. Alles met muziek vind ik leuk, maar anders niet, behalve Omroep Zwart, want die mogen wel geholpen worden, vind ik”, aldus de 64-jarige Angela Groothuizen.

Wat is de reden dat Angela Groothuizen geen televisieklussen meer wil doen? “Ik ben blij met hoe mijn leven nu is”, legt de dame uit. “Ik heb iets te hard gewerkt, en als je dan de rekening krijgt in je privéleven denk je: oh mijn goed, ik heb echt te hard gewerkt. Ik doe het rustiger aan en gelukkig kan dat ook.”

Angela Groothuizen is gek op ‘knallen’ en een ‘jointje roken’

Eerder leerde Angela Groothuizen ons dat ze gek is op ‘knallen’ en een ‘jointje roken’ in de podcast ’30 minuten RAUW’ van Ruud de Wild. Ze vertelde mevrouw dat ze naar een groot feest in Berlijn zou gaan met een vriendin. “We gaan dansen. We gaan naar een heel wild feest, aangezien mijn vriendin zestig jaar wordt. Dus we gaan wel enorm knallen, denk ik. Jaja, ben ik wel van plan. Ik heb er enorme zin in.”

“Ik ben altijd wel rock en roll geweest”, vervolgde Angela Groothuizen. “Daar schaam ik me niet voor. Ik ben een goed mens. Ik ben een goede vriendin voor mensen. Ik ben volgens mij een positieve toevoeging aan de samenleving, maar ik ben wel een beetje rock en roll. Ik heb een randje zoals vriendinnen zeggen.”

Klaarblijkelijk is Angela Groothuizen ‘dol op drugs’. “Met oudjaar een pilletje of met dansen een plaatje vind ik hartstikke leuk. En heel af en toe een jointje, maar dat is natuurlijk slecht voor je stem. Ik ben ook zangeres. Maar dat vind ik wel echt heel erg lekker. Een jointje vind ik heel lekker.”

11 reacties

Peter G

Ik kijk liever naar Raisa Blommestijn vind ik al multicultureel genoeg

Tom

Van drugs krijg je rare ideeën.
Waarom wil Angela nou werken voor een clubje haatzaaiers die van subsidie leven?

Juan Carlos da Silva

Die Zwart is van de Kick Out Zwarte Piet beweging.

Goed plan om alle Hollandse tradities de nek om te draaien omdat er anders misschien wel iemand gekwetst kan worden. Braakneigingen krijg ik daarvan.

Rico Cheloque

Dat wijf is al jaren uitgerangeerd, waarschijnlijk Verlat ze gewoon naar wat zwarte liefde omdat de blanke mens haar niet meer wil.

Camiel de Konink

Ik wil best een reactie achterlaten in de comments maar als deze niet geplaatst wordt heeft dat niet zoveel zin.

Klopt het dat dit vaker gebeurt?

En om wat voor reden zou iemand dan een reactie schrijven als deze toch niet geplaatst wordt? Ben toch niet achterlijk of zo?

Nog een klager

Ik heb ook een klacht.
Mijn comments worden echt altijd geplaatst.
Altijd!
Dat maakt me onzeker. Ben ik te mild of te beschaafd voor jullie site?

AZC Ter Apel

Bedankt dat je ons vaak ontlast Angela. Komende week hebben we Abu, Musa, Mbebe en Khalid die een weekje komen logeren bij je. De vaseline betalen wij vanzelfsprekend weer.

Bilal vanaf 't luxe cruiseschip

Angela jij mooie Ned’rlandse vrouw, kom hier naar mooie luxe cruisechip en ik jou et’n geffen. Jou zou hoofddoek pragtig staan, inshallah wordt u moslima!

Mr. Magic

Wat dementie allemaal kan doen. Ze hadden het beter omroep aap kunnen noemen en in elk programmanaam het woordje aap in verwerken. Zwarten met een beetje zelfspot zijn de goeden. Het is allemaal pro je eigen huidskleur en ze zijn allemaal heel triest en zielig.

Vieze Joop

ZE IS NIET MEER DAN EEN COALBURNER

Natnek

Oikofoob