CBDC-Koningin Maxima op WEF24: “Een digitale ID is goed om te weten wie zijn vaccinatie heeft gekregen of niet”

17

De elite baalt ervan dat het plebs tegenwoordig geen absolute lijfeigenen meer zijn en is vast van plan die toestand te herstellen naar de oude situatie.

Het is geen toeval dat Maxima pleit voor een digitale ID, omdat die noodzakelijk is om een CBDC in te kunnen voeren, iets waar ze ook al jaren voor pleit.

Die twee samen zullen gecontroleerde slaven van ons maken.

The sociable:

Koningin Maxima van Nederland vertelt het World Economic Forum (WEF) in Davos dat digitale identiteit goed is om te weten “wie daadwerkelijk een vaccinatie heeft gekregen of niet” en voor financiële inclusie.

Donderdag zette de Nederlandse koningin haar kruistocht voort om de universele adoptie van digitale identiteitskaarten te bewerkstelligen, omdat ze gelooft dat dit goed is voor alles, van het openen van een bankrekening tot het inschrijven op school en voor het verstrekken van bewijs van vaccinatie, ook wel ‘vaccinpaspoorten’ genoemd.

“Het [digitale ID] is ook goed voor schoolinschrijvingen; het is ook goed voor de gezondheid – wie heeft er daadwerkelijk een vaccinatie gekregen of niet; het is eigenlijk heel goed om je subsidies van de overheid te krijgen”

– Koningin Máxima der Nederlanden, speciaal pleitbezorger van de secretaris-generaal van de Verenigde Naties voor inclusieve financiering voor ontwikkeling, WEF-jaarvergadering 2024

Sprekend op het WEF jaarvergaderingspanel getiteld “Comparing Notes on Financial Inclusion” zei Hare Majesteit:

Om een ​​account te openen, heb je een ID nodig. Ik moet zeggen dat toen ik met deze baan begon, er eigenlijk heel weinig landen in Afrika of Latijns-Amerika waren die één alomtegenwoordig type identiteitsbewijs hadden, en dat was zeker digitaal en zeker dat was biometrisch.

We hebben echt met al onze partners samengewerkt om dit daadwerkelijk te laten groeien, en het interessante ervan is dat het inderdaad zeer noodzakelijk is voor de financiële dienstverlening, maar niet alleen.”

Naast financiële diensten zei koningin Máxima dat digitale identiteit goed is om de vaccinatiestatus van een individu te bewijzen:

“Het is ook goed voor het schoolbezoek; het is ook goed voor de gezondheid – wie heeft er daadwerkelijk een vaccinatie gekregen of niet; Het is eigenlijk heel goed om je subsidies van de overheid te krijgen.”

De Nederlandse koningin benadrukte ook dat ze de afgelopen tien jaar heeft gewerkt aan de ontwikkeling van de Digital Public Infrastructure (DPI), een digitale stapel bestaande uit digitale ID, digitale betalingssystemen zoals Central Bank Digital Currencies (CBDC’s) en het massaal delen van data.

We hebben de afgelopen tien jaar gewerkt aan een idee dat we Digitale Publieke Infrastructuur noemen. In onze ervaringen in verschillende landen zijn dit soort dingen eigenlijk heel belangrijk”, vertelde de koningin aan het WEF-panel.

Een daarvan zijn ID’s, e-handtekeningen en digitale ID, dus dat is uiterst belangrijk, zelfs het hebben van een QR-codewetgeving is erg belangrijk,” voegde ze eraan toe.

Als speciale pleitbezorger van de secretaris-generaal van de Verenigde Naties voor inclusieve financiering voor ontwikkeling pusht koningin Máxima al een aantal jaren de digitale ID-agenda.

Vaccinpaspoorten dienen volgens het WEF van nature als een vorm van digitale identiteit.

(Onder andere daarom werd de Coronohoax over ons uitgestort, zodat we een stap richting digitale ID zouden maken – D)

En het WEF voorziet dat digitale identiteit  wordt gekoppeld aan alles,  van financiële diensten en gezondheidszorgdossiers tot reizen, mobiliteit en digitaal bestuur.

“Deze digitale identiteit bepaalt tot welke producten, diensten en informatie we toegang hebben – of, omgekeerd, wat voor ons afgesloten is”

Rapport over digitale identiteitsinzichten, WEF, 2018

Koningin Máxima is ook een fervent pleitbezorger voor Central Bank Digital Currencies (CBDC’s), die niet kunnen functioneren zonder een digitale ID.

Volgens het  Economisch Jaarverslag 2021 van de Bank voor Internationale Betalingen (BIS) :

“De meest veelbelovende manier om centralebankgeld te verstrekken in het digitale tijdperk is een op rekeningen gebaseerde CBDC, gebouwd op digitale ID, met betrokkenheid van de officiële sector .”

Identificatie op een bepaald niveau staat daarom centraal bij het ontwerp van CBDC’s. Dit vraagt ​​om een ​​CBDC die accountgebaseerd is en uiteindelijk gekoppeld is aan een digitale identiteit. ”

Bank voor Internationale Betalingen Economisch Jaarverslag 2021

Op dit moment onderzoeken overheden en centrale banken over de hele wereld hoe ze digitale valuta van de centrale bank kunnen implementeren, die onlosmakelijk verbonden zijn met het koppelen van elke burger aan een digitale identiteit.

Een CBDC voegt een nieuwe laag toe aan de digitale ID, doordat het machtigingen voor aankopen kan programmeren.

Tijdens zijn toespraak op de 14e jaarlijkse bijeenkomst van de nieuwe kampioenen van het WEF, ook wel ‘Summer Davos’ genoemd, in Tianjing, China vorig jaar, legde professor Eswar Prasad van Cornell University uit dat regeringen CBDC’s zouden kunnen programmeren om ongewenste aankopen te beperken en vervaldata vast te stellen.

Je zou een potentieel […] donkerdere wereld kunnen hebben waarin de overheid besluit dat eenheden centralebankgeld kunnen worden gebruikt om bepaalde dingen te kopen, maar niet om andere dingen te kopen die zij minder wenselijk acht, zoals bijvoorbeeld munitie, of drugs, of pornografie, of zoiets. van het soort

Eswar Prasad, WEF-jaarlijkse bijeenkomst van de nieuwe kampioenen, juni 2023


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan om onze gratis dagelijkse nieuwsbrief met het belangrijkste nieuws direct in je mailbox te ontvangen:

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Vergeet niet de bevestigingsmail te openen om de nieuwsbrief te activeren (check je spambox als je hem niet ziet)


Maxima bespreekt hoe ze ons in geldloze digitale slaven kan veranderen

Er wordt vooraf gemodereerd dus het kan even duren voor je comment verschijnt.

Klik op de tag ⬇️ om meer te lezen over

Meer Laden
Abonneer
Laat het weten als er
guest
17 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Frans H
Frans H
3 maanden geleden

WEF hoer

Soda
Soda
3 maanden geleden
Antwoord aan  Frans H

Jij zou haar doen Frans! hahaha

Dee
Dee
3 maanden geleden
Antwoord aan  Soda

Gadverdamme!

Don Camillo
Don Camillo
3 maanden geleden

Dit is een goed voorbeeld van een dom blondje want als je achter een digitale identiteit staat dan verlies je AL je vrijheden. Zelf gaan ze zich niet onderwerpen aan dit systeem want ze hebben een # uber menschen gefuhl #.

Pjotr
Pjotr
3 maanden geleden

Elke junkie zal zijn dope hoedanook weten te betalen. Een nieuw soort criminaliteit die regelrecht uit een horrorfilm lijkt te komen krijgen we als er een CBDC ingevoerd wordt.

Andre
Andre
3 maanden geleden

Nederland heeft speciaal hiervoor die hobbit Alexandra van Huffelen aangesteld. Natuurlijk SorosD666 en dan mag ze buiten Nederland als minister van digitalisering worden aangesproken terwijl ze staats secretaris is en nu ook nog eens demissionair. Alleen in de keuninklijke bananen republiek der Nederlanden.

https://www.computable.nl/2022/01/11/van-huffelen-is-in-buitenland-minister-digitalisering/

En dan de cyber security valt onder Dilan met die moeilijke achternaam………..ook weer nieuw voor mij. Het rariteiten kabinet van queen Maxi.

Eva
Eva
3 maanden geleden

Ze heeft op de foto het verkeerde vingertje omhoog… Had eigenlijk de middelvinger moeten zijn.

Soda
Soda
3 maanden geleden
Antwoord aan  Eva

Nee je ziet het goed, wie staan er nog meer met dat vingertje omhoog? ook in jurken maar dan met baarden…

HeroBeer
3 maanden geleden

zkh Maxima, mag weten dat ik ben : *vegetarier*, en dat zgn “vaccins” niet_! vegetarisch zijn !?…

Max Q
Max Q
3 maanden geleden

Ze mag al mijn prikken hebben want ik neem er geen. Wie mij met een spuit benaderd is het leven niet meer zeker !!

Ruth
Ruth
3 maanden geleden

Maxima’s optreden is één van de vele tekenen van dat het niet goed gaat met ‘hun’ great reset, het is een wanhoopsdaad van WEF & consorten. Ze gaat ervan uit dat de meerderheid nog steeds gelooft in het COVID bedrog, maakt ze bang door herinneringen te activeren van de plandemie, en speelt op deze manier het reeds eerder vertoond “verdeel en heers” om steun te verkrijgen. Dat er dus kennis is van nieuwe ontwikkelingen valt hier dus wel uit op te maken, ze maken zich op voor de strijd.
Zielige vertoning van een tot de ondergang gedoemd “konings” huis

Corné
Corné
3 maanden geleden

Vooral blijven vlaggen en zwaaien naar die PPP = Patagonische Pampa Puta, domme orangisten.Opzouten dat koningshuis met die “watermanager” koning Pils, en ondertussen het gepeupel de WEF draconie door de strot duwen.

Soda
Soda
3 maanden geleden

Als ze zich als ongevraagd vertegenwoordiger Nederland uitgeeft met creepy consequenties voor de bevolking dan ook graag per referendum peilen of we haar en Willem de Overbodige nog wel willen hebben?

Dee
Dee
3 maanden geleden

Als computernerd mis ik het pre-digitale tijdperk wel. De wereld was een stuk simpelder en vooral mooier.

jef
jef
3 maanden geleden

Twee prikken in haar twee korteletten zoals zij dat graag wil

Qvic
Qvic
3 maanden geleden

Ze zijn al te laat met hun CBDC, 209 landen hebben al akkoord getekend voor het op goud en andere grondstoffen gedekte digitale valuta QSF. Met als deadline van 23-01-2024. Alle banken ter wereld moesten dan ISO 20022 gecertificeerd zijn, anders is er geen handel meer mogelijk tussen landen. Alle die dat niet zijn voor die datum zullen failliet gaan. De grootste bank van Amerika J.G Morgen is al failliet verklaard. De ECB kan geen geld meer uit het niets aanmaken en kan niet voldoen aan het ISO 20022 net als alle centrale banken van het Rothschilds imperium. Daar de Rothschilds ook van de stock market is gehaald. Zal de implosie wel eerdaags komen, want zij incasseerde de IRS belastingen in bijna elk land op de wereld.

Martijn
Martijn
3 maanden geleden

Misschien eerst maar eens gewoon de eigen moedertaal correct leren beheersen? Oh ja: wat is dat ook alweer? Het “Nederlandse” koningshuis bestaat uit Duitsers, Spanjaarden en Britten … Is het de bedoeling om dat zooitje serieus te nemen?