Spin-off ziekte: Volledig gevaccineerden manifesteren nieuwe ziekte genaamd VEXAS-syndroom

2

Mensen die werden geïnjecteerd met Covid-“vaccins” krijgen steeds vaker te maken met een nieuw soort ziekte die ze VEXAS-syndroom noemen, een auto-inflammatoire aandoening die voor het eerst werd ontdekt in 2020 rond de tijd dat Operatie Warp Speed werd gelanceerd door het Trump-regime, schrijft Ethan Huff.

Het VEXAS-syndroom, een afkorting van vacuolen, E1-enzym, X-gebonden, auto-inflammatoir, somatisch syndroom, wordt veroorzaakt door mutaties in de aangeboren immuuncellen, evenals door een somatische mutatie in het UBA1-gen dat op het X-chromosoom wordt aangetroffen. De meeste ontstekingsziekten worden overigens veroorzaakt door disfunctie die ontstaat in adaptieve immuuncellen.

“Somatische mutaties kunnen niet worden geërfd, wat betekent dat individuen deze mutatie later in hun leven verwerven”, legt The Epoch Times uit over de ziekte. “De mutatie beïnvloedt de stamcellen in het beenmerg. De cellen rijpen uit tot gespecialiseerde immuuncellen die in de bloedbaan circuleren.”

“Immuuncellen die drager zijn van de UBA1-mutatie zijn zeer ontstekingsgevoelig en zodra er zich voldoende ophopen, beginnen patiënten symptomen te ontwikkelen.”

Auto-ontsteking veroorzaakt door COVID-prikken

In april rapporteerden Franse wetenschappers over het geval van een 76-jarige man bij wie vrijwel onmiddellijk nadat hij werd geïnjecteerd met de mRNA-variant (modRNA) van Pfizer, de diagnose VEXAS-syndroom werd gesteld. Zijn symptomen waren onder meer gevoelige bultjes onder de huid, huiduitslag en paarse vlekken op zijn ledematen.

Huidproblemen worden vaak gemeld bij VEXAS-patiënten, en de man was daarop geen uitzondering. Later werd door specialisten vastgesteld dat hij de UBA1-mutatie had die inherent is aan de ziekte.

“De zeldzame incidentie van het VEXAS-syndroom en de korte vertraging van drie dagen tussen de vaccinatie en het begin van de symptomen waren zeer suggestief voor de rol van het vaccin als trigger”, schreven de auteurs van het onderzoek van de Drôme Nord Hospitals.

Een andere patiënt, 72, ontwikkelde soortgelijke symptomen, evenals koorts, vermoeidheid, hoesten en diepe veneuze trombose. Aanvankelijk werd bij hem een ​​verkeerde diagnose gesteld van ‘lange COVID’, om later ook bewijs te tonen van dezelfde UBA1-mutatie als de eerste patiënt.

“Naar mijn ervaring is het onwaarschijnlijk dat het VEXAS-syndroom veroorzaakt zou kunnen zijn door een infectie of COVID-19-vaccinatie”, aldus Dr. Sinisa Savic, een immunoloog en universitair hoofddocent aan de Universiteit van Leeds . “We weten dat naarmate mensen ouder worden, ze allerlei mutaties in het beenmerg ontwikkelen… Daarom wordt VEXAS grotendeels aangetroffen bij ouderen.”

Advertisement

Meestal komt het VEXAS-syndroom voor bij mannen ouder dan 50 jaar. Zowel infecties als vaccinaties kunnen symptomen veroorzaken of verergeren bij mensen die al op weg zijn om het VEXAS-syndroom te ontwikkelen.

“Alles dat een immuunreactie uitlokt, kan tijdelijke verergering van de symptomen veroorzaken,” voegde Dr. Savic eraan toe. “Ik denk niet dat daar een specifiek argument over bestaat.”

Van de gespecialiseerde immuuncellen is gevonden dat alleen aangeboren immuuncellen de UBA1-mutatie dragen. Adaptieve immuuncellen vormen ondertussen wat bekend staat als de “derde” of laatste verdedigingslinie tegen ziekten, en het is niet gebleken dat deze cellen de UBA1-mutatie dragen.

Dr. Savic gelooft dat adaptieve immuuncellen, waaronder T- en B-cellen, waarschijnlijk niet lang genoeg kunnen overleven om zich te specialiseren als ze de UBA1-mutatie dragen. De specialisatie van aangeboren immuuncellen lijkt daarentegen minder te worden beïnvloed door de UBA1-mutatie.

Zowel infecties als vaccinaties veroorzaken reacties in het immuunsysteem die (in ieder geval in theorie voor vaccinaties) het immuungeheugen zouden moeten vormen. Dit proces vindt niet plaats bij mensen met auto-inflammatoire aandoeningen; sterker nog, een immuunreactie kan een onevenwichtigheid veroorzaken die de toestand van een patiënt feitelijk verergert.

“Dit is het geval bij elke auto-immuunziekte of ontstekingsziekte, omdat het immuunsysteem zichzelf probeert te beheersen, maar als je vervolgens door iets anders wordt uitgedaagd, kan dat niveau van controle worden verminderd,” zei Dr. Savic.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan om onze gratis dagelijkse nieuwsbrief met het belangrijkste nieuws direct in je mailbox te ontvangen:

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Vergeet niet de bevestigingsmail te openen om de nieuwsbrief te activeren (check je spambox als je hem niet ziet)


Er wordt vooraf gemodereerd dus het kan even duren voor je comment verschijnt.

Klik op de tag ⬇️ om meer te lezen over

Meer Laden
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
cas
cas
3 maanden geleden

“Immuuncellen die de UBA1-mutatie dragen, zijn zeer ontstekingsremmend, en zodra er zich voldoende cellen ophopen, beginnen patiënten symptomen te ontwikkelen.”

in het originele artikel staat daar:
“Immune cells carrying the UBA1 mutation are highly inflammatory, and once enough of them accumulate, patients start developing symptoms.”

highly inflammatory is vertaald in ontstekingsremmend… verkeerd vertaald dus.