Wilders: PVV buiten formatie houden is ondemocratisch (nos.nl)


De PVV-leider vindt dat zijn 1,3 miljoen kiezers die op zijn partij stemden niet genegeerd kunnen worden. ...

door Havermout in Politiek  ·  649 Reacties

  • 37
  • 2025x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@196

En er zijn meer dan 8.5 miljoen die Wilders blijkbaar helemaal niet zien zitten, anders hadden ze wel op hem gestemd. Face it, verreweg de meeste kiezers hebben gekozen voor een partij met een positief verhaal en die voor samenwerking binnen Europa is.

5
601 DaStef

Hier worden 1.3 miljoen mensen keihard weer door
Rutte bedrogen

11
602 knorkokkie

@205

Deden ze toch al niet

2
603 DaStef

@243

Ook bijna 1,4 mln kiezers (een zetel is 70.000 kiezers waard)

2
604 DaStef

het kan dus WEL !!!!!!!

even de moeite nemen en teruglezen dan weet u weer waarom.

en anders doorjanken vandaag.

3
605 info

@600 nou ga het organiseren
Alleen verwacht niet teveel opkomst. Door pvv aanhang georganiseerde demonstraties zijn tot nu toe altijd nogal zielige vertoningen.

3
606 streek

@307

Het referendum was ook rechtsgeldig, dus de kiezer heeft het kabinet "raad" gegeven om, maar dat kabinet heeft die "raad" naast zich neergelegd, ook geheel rechtsgeldig.

2
607 DaStef

@602

En 9.1 miljoen mensen vinden dat prima, in meer of mindere mate

1
608 DaStef

@602 Waarom?

1
609 Dutchy

En wie? En waar?
En is ruim 9 miljoen mensen 'bedriegen' een betere optie dan ruim 1 miljoen mensen 'bedriegen'?

1
610 W. Anstalt

Je had gemakkelijk kunnen zien net voor de verkiezingen zie je of hoor je amper iets van Wilders , waardoor uiteindelijk de VVD de grootste partij blijft in Nederland , na de verkiezingen schreeuwt Wilders het weer allemaal bij elkaar , met respect hoor Wilders is zo voorspellend.

2
611 MarcusCole

** gebruiker verwijderd **

@600

is allang georganiseerd

Malieveld nov 2015

grootste PVV demonstratie ''Tegen het Kabinetsbeleid en de Vluchtelingen''

http://www.omroepwest.nl/nieuws/2988026/Demonstratie-tegen-komst-vluchtelingen-op-Malieveld-Den-Haag

250 man

612 ---deleteduser---

** gebruiker verwijderd **

@611

yep, Cirque du Mouette...

613 ---deleteduser---

@611 Niet alleen voorspellend, ook behoorlijk voorspelbaar.

1
614 W. Anstalt

Je kan net zo goed niet stemmen. Gluiperige politici in Den haag doen toch wat ze willen. Als de VVD samen met GL gaat is mijn geloof in de politiek echt weg. Volgende keer verdwijnt het stembiljet in de afvalbak.

En dat noemen ze dan democratie...partij uitsluiten die voor ruim 1,5 miljoen mensen staat.

9
615 Amrock

@615 Nee dat noemen ze onkunde over de ware betekenis van de democratische rechtsstaat! Een democratie gebaseerd op samenwerken en water bij de wijn doen! De ovv word niet uitgestoten, ze zitten in de kamer! Ze vertegenwoordigen hun electoraat. Er is dus eer aan de stemmen gedaan. Nu is het zaak om een zo constructief mogelijk kabinet te vormen voor alle Nederlanders , een die werkt aan vooruitgang, wat de kiezer wil!

4
616 God is dood

@615

Zo'n opvatting is voor mij onbegrijpelijk.
Als de PVV wel mee gaat regeren, dan wordt D66 uitgesloten.

Mijn vraag aan jou: het is wel normaal om die 1,5 miljoen kiezers uit te sluiten?

Zou je daar ook moeite mee hebben?

3
617 Aufklärung

@615 Het staat je helemaal vrij om je stembiljet niet te gebruiken om te stemmen, gelet op je opvattingen over politiek steun ik je plan van harte. Op "democraten" als jij zit denk ik niemand te wachten. Overtuig ook een aantal van je vriendjes hetzelfde te doen.

2
618 ben22

@602 Het begrip verkiezingen is je niet helemaal duidelijk, geloof ik.

2
619 ben22

@145

Als je het over pedofielennetwerken hebt ,daar spelen wij in NL bepaald internationaal geen onbelangrijke rol.
Het gaat over Baudet , een Nederlandse politicus en niet over andere landen .
Daar hebben wij geen zeggenschap over .
We kunnen dat afkeuren en zeggen dat het fout is maar niet ingrijpen .
Dat is de taak van de vrouwen ( en mannen) in het land zelf .
Net zoals dat hier ook is gebeurd.

2
620 No newstoday

Dit heft het corrupte kabinet Rutte II te voor afgesproken.Wij wetten all jaren dat Rutte en dictator is.Er komt allen samen met VVD CDA D66 en Groen-Lings stemmers voor de rijken tweeverdieners en werkgevers op en de rest kan oprotten. Maar het Volk wou het niet ander om op deze graai kabinet Rutte te stemmen. Ik ben blij dat Hel Limburg/ Zuid-Limburg op PVV hebben gestemd.

8
621 Gunther

@621 Uiteraard.

2
622 ben22

@621 en nu graag in normaal Nederlands..

3
623 Fresh

Het is en blijft een egelrechte aanfluiting dat in een zogenaamd democratisch land als Nederland, de tweede partij op voorhand wordt uitgesloten. Maar nog veel erger is dat de stem van een groot aantal Nederlanders simpelweg bewust genegeerd en uitgesloten wordt. Op welke gronden sluiten alle partijen de tweede partij in Nederland ook al weer uit? Juist, het aloude verhaal van de pot en de ketel. Gewoon misselijkmakend. Brrr.

8
624 nostradamus666

Met de extreme ongrondwettelijke programmapunten van de PVV en de veroordeling van de absolute PVV leider voor het aanzetten tot discriminatie en groepsbelediging maakt de PVV zich bij voorbaat onmogelijk.

Wat de PVV doet is als het kind dat zich onmogelijk gedraagt op het schoolplein en vergolgens bij de juf gaat klagen dat hij niet mee mag spelen.

3
625 Hendrianus

@624
U heeft overduidelijk het verkiezingsprogramma van de PVV niet gelezen.

3
626 Van Lingen

@626

Het was maar 1 a4tje en bij 80% van de "oplossingen" was het nodig de grondwet te wijzigen, welk verkiezingsprogramma heeft u dan gelezen?

1
627 DaStef

@624

Nee beste reageerder het is een aanfluiting dat een partij als de PVV de tweede partij in Nederland ís. En gelukkig wordt dat ook zo gezien door de rest van het Nederlandse electoraat en wordt deze aanfluiting van de democratie, die zichzelf buitensluit, niet meer macht gegeven dan zij nu heeft. Houden zo.

2
628 Hendrianus

@624

En nog een veel veel groter aantal van de Nederlanders wordt juist NIET genegeerd, en die gaan straks een meerderheidskabinet vormen, waarbij ze een electoraat hebben van meer dan 5.250.000 kiezers, zelfs dat is al een stuk meer dan die 1.4 mln van de PVV.

PVV'ers zijn niet bijster goed in rekenen 1,4 miljoen van 10.5 miljoen is GÉÉN 50%, maar misschien maak ik een fout met de komma, dat kan natuurlijk.

1
629 DaStef

Haha, loop dit draadje nog steeds?

De PVV-stemmers moeten niet zo janken.

Wilders sloot de VVD uit. Vervolgens sloot de VVD, en daarna ook andere partijen, de PVV uit.

Als je dan toch op de PVV stemt en vervolgens verbaasd bent dat ze niet gaan reageren ... tja, dan ben je zeg maar gewoon niet zo heel erg eh ... hoe zeg ik dit netjes ... dan leef je niet in de realiteit. Ja, dat is wel een mooie omschrijving.

Het is ongeveer hetzelfde als mensen die naar het lokale zwembad bellen en vragen of het zwembad zondag open is. Het antwoord luidt nee, maar toch gaan die mensen op zondag naar het zwembad. Vervolgens staan ze voor een gesloten poort en gaan ze janken en heel verontwaardigd doen omdat de poort dicht zit en ze niet naar binnen kunnen. Dat is wat ik hier op het forum zie gebeuren. De PVV-stemmers wisten dondersgoed dat de PVV niet zou gaan regeren. In plaats van hun stem op een andere partij uit te brengen, gingen ze toch op de PVV stemmen. En nu is het dan huilen geblazen. Hoe zeg je dat ook alweer? Oh ja ... eigen schuld, dikke bult.

1
630 Kopkaas

@628

Nee zo wordt het alleen gezien door het PVV electoraat, die schiet weer eens in de calimiro-stand. En het mooiste is dat Geert Wilders niet eens wil regeren, dat blijkt ook wel uit de wijze waarop hij campagne heeft gevoerd, omdat Geert in tegenstelling tot zijn kiezers wél heel goed weet dat hij niets van zijn geschreeuw kan waarmaken in welke coalitie dan ook.

1
631 DaStef

@626 is het noodzaak om de programmaatjes van de partijen te lezen om een oordeel te geven of iets recht of krom is? U houdt er bijzonder vreemde opvattingen op na mevrouw/mijnheer Van Lingen.

6
632 nostradamus666

@629 ik ben benieuwd of uw meerderheidskabinet er wel komt en als het er komt of de ruim 5 miljoen kiezers, waar u zo over pocht, dan wel hun stemkeuze vertegenwoordigd zien. U gelooft toch zelf niet dat de VVD en het CDA toestaan dat de plannetjes van bijvoorbeeld Groen Links volledig doorgang vinden? Beejte naïeve gedachte.

6
633 nostradamus666

Dat de 1,3 miljoen PVV kiezers keihard bedrogen worden en buide speel gezet worden hebben wij te danken aan alle domdeken VVD CDA D66 en Groen-Lings stemmers te danken.Wij uit Limburg / Zuid-Limburg zint tros dat wij massaal op de PVV en SP hebben gestemd om de corruptie door Rutte VVD tegen te houden.Ook zeg ik dat de uitslagen ma zint manipuleert door de stembureaus om Rutte samen met media aan de macht te helpen. Wij PVV stemmer moet nou in opstand komen op het verrotte kabinet Rutte VVD laten zien waar het langs gaat en wij het niet pikken.

11
634 Gunther

@634 Nou..... succes ermee zou ik zeggen! (Y)

0
635 tripomatic

@634 En waarom is Limburg dan zo belangrijk dat die de rest van Nederland hun wil zou mogen opleggen?

0
636 mike45

@634 Van mij mag Limburg zich best afsplitsen als men zich daar zo ondemocratisch behandeld voelt als jij doet voorkomen..

0
637 W. Anstalt

@633

Nee natuurlijk niet, maar blijkbaar denken sommigen dat een coalitie betekend dat alle plannetjes doorgang vinden, dat is Naïef. Ik besef heel goed dat er straks onderhandelingen gaan plaatsvinden waarbij iedere coalitie partner het maximale van zijn eigen programma gerealiseerd moet worden, alleen in Nederland Coalitieland betekend dat dat je elders wat moet laten, ik ben vooral benieuwd wat er straks overblijft van de verkiezingsprogramma's.

0
638 DaStef

@632
Ja, dat is nodig. Om over iets te kunnen oordelen moet je je huiswerk doen, anders blijft het bij kakelen als een kip zonder kop. Zoals 627 ook al schrijft, voor 80% van de punten van dat A4'tje moet de grondwet worden gewijzigd. Geen enkele andere partij wil dat, waarom zou de PVV dan nog een coalitie willen aangaan met andere partijen?

2
639 Van Lingen

Huh... Dus als ik het goed begrijp zijn de meeste Nederlanders dik tevreden met ons ouderwetse politieke systeem? Niemand zou het anders doen, maar exact hetzelfde? Met lobbyisten en al die corrupte onzin die erbij komt?

Geinig.

4
640 Bluth

@640 Zolang dat het beste systeem is dat beschikbaar is, ja natuurlijk.

0
641 W. Anstalt

@640

Gezien de verkiezingsuitslag wel.

0
642 DaStef

@640

Maar als je iets beters weet dan hoor ik het graag

0
643 DaStef

@640 he he valt het kwartje nou eindelijk.
En dit geldt dus ook voor al die zeurende pvv stemmers, de rest van "het volk" wil dus niet dat Widlers gaat regeren.
Sterker de rest van "het volk" heeft in de gatend at Wilders zelf ook helemaal niet wil regeren maar dat alleen maar roept om jullie voor de gek te houden zodat hij weer lekker zijn centjes kan gaan vangen, regelmatig lekker iedereen uit kan schelden en weer eens zielig kan doen zoals @625 zegt,
Jullie zijn er gewoon ingetuind. Dat is even slikken, dat snap ik ook wel maar een goede les voor de volgende keer.

2
644 streek

Zo zie je maar, het volk vindt iets heel anders dan hij-die-namens-het-volk-spreekt.


Hij sprak dus helemaal niet namens het volk, dat blijkt een leugen.

0
645 HenkG

Ik krijg zowaar een beetje medelijden met de PVV-stemmers. Ze hadden zich zoooo enorm verheugd op "hun" overwinning, hun feestje! Al vele maanden lang riepen ze hier vol trots "Wacht maar tot 15 maar 2017! Dan zal het volk z'n stem laten horen en wordt de PVV de grootste!". Helemaal euforisch waren ze, want na 15 maart zouden ze alle niet-PVV-stemmers wel eens even goed inwrijven wie de grootste van het land was. En nu ... nu blijkt dat ze helemaal niet zo groot zijn. Ook de laatste spastische stuiptrekkingen van de blonde leider die stelt "Wacht maar ... over 4 jaar dan ... bladiebla ... grootste ... bla bla ... Rutte verslaan ... " bieden blijkbaar weinig troost. Het enige wat ze nu nog kunnen, terwijl de pakken papieren zakdoekjes om de tranen af te vegen niet zijn aan te slepen, is zeggen dat er gefraudeerd is met de stemmen. Want alles wat negatief uitpakt voor de PVV is fraude en nep. Zouden de PVV-stemmers nu eindelijk gaan beseffen dat ze jarenlang voor de gek zijn gehouden, en dat de PVV helemaal niet WIL regeren? Ik ben benieuwd ...

4
646 Kopkaas

@646 Je hoeft geen medelijden te hebben hoor, alles wat je opnoemt lijkt uit de mond te komen van een kleuter, die blij is met een zak snoep. Pvv zit nog steeds in de tweede kamer en ik verheug me nu al op de debatten, gaat leuk worden. Wat jij nu doet is provoceren , en dat is precies wat je " alle" pvvaanhangers verwijt. Wordt maar eerst volwassen question Je zit er echt mee :p

5
647 lisaaatjuh

@647

Ah ... ik ben een kleuter die blij is met een zak snoep? Ik sprak in algemene zin over de PVV-stemmers en u gaat op de man spelen? Beetje jammer hoor ... En ik ben blij dat u zich verheugt op de debatten, maar zo "leuk" zullen die niet worden omdat Wilders niet meer serieus genomen zal worden. Men kent en doorziet zijn trucjes inmiddels wel.

Mag ik u een lollie uit mijn snoepzak aanbieden? question

5
648 Kopkaas

Als 1 ding zeer duidelijk is is dat de PVDA-aanhang. een stuk normaler omgaat met het verlies dan de PVV-aanhang.

Er komt 1 woord in me op nu bij de PVV: wegkijkers! Wegkijkend van de realiteit van het verlies.

3
649 HenkG

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Frans Dictatormans
Smelten van poolijs heeft invloed op de tijd

@6 Yep, zo geschrokken dat HinderlijkeWalm zich niet meer kan verroeren:https://www.reddit.com/media?url=https%3A%2F%2Fpreview.redd.it%2Froom-22...

1 minuut geleden geplaatst door Frans Dictatormans

Querido not
VN-rechters eisen dat Israël voedsel toelaat tot Gaza om hongersnood te stoppen

@3 Of het een nazi methode is weet ik niet.Maar het is in ieder geval een daad tegen de menselijkheid - een oorlogsmisdaad - en het begint s...

2 minuten geleden geplaatst door Querido not

Frans Dictatormans
Smelten van poolijs heeft invloed op de tijd

@1 Tijd voor een nieuwe verzekering, De Secondestekort Aanvullende Tijdverzekering?...

3 minuten geleden geplaatst door Frans Dictatormans

Weetal
De Jonge onderzoekt buitenlandse en Russische inmenging in Nederlandse publieke debat

@1Schandalen zijn er overal.Of linksom of rechtsom.Nederland staat onder druk van Amerika.Amerika zegt: Schiphol mag niet krimpen,dus ...

3 minuten geleden geplaatst door Weetal

Frans Dictatormans
Moslims slaan 71-jarige christen bewusteloos in Den Haag

@5 Moet men ook gaan groeperen. Ben vorig jaar in een afgelegen deel van de Ardennen aangereden door een Mohammedaan (i.e. een Marokkaan), een z...

4 minuten geleden geplaatst door Frans Dictatormans

Malinois
Israël executeert Palestijnse burgers met behulp van drone - The Rights Forum

@9Dit is wat ik bedoel; Hoe weet jij dat het onnodig is?Stel dat dit hamasstrijders of hamasaanhangers (burgers) waren die mee hebben staa...

6 minuten geleden geplaatst door Malinois

spookrijder
Nieuwe noodkreet Van der Burg: 10.000 asielplekken tekort

Die vent blijft aan het noodkreten slaken....

9 minuten geleden geplaatst door spookrijder

Hendrianus
VN-rechters eisen dat Israël voedsel toelaat tot Gaza om hongersnood te stoppen

Zet de Israëlische regering maar op de terreurlijst en breng ze voor het gerecht. Voedsel als wapen is een nazi methode. ...

9 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

Malinois
Israël executeert Palestijnse burgers met behulp van drone - The Rights Forum

@6Het is geen smoes.Ik schets alleen een andere situatie voor zoals het verhaal ook kan zijn.Al-Jazeera en The Rights Forum doen dat ook...

13 minuten geleden geplaatst door Malinois

Hendrianus
Israël executeert Palestijnse burgers met behulp van drone - The Rights Forum

@8 Dat weet iedereen die het vonnis kent en deze beelden ziet. Deze mannen worden onnodig dood geschoten. ...

15 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

NK. App
Chanel Weat Coast NakedIndian Sex Video Xxx ComBest Porn CompilationTamil Hot Porn SexWww FreesexyindianFemale Worshipping PornBukakeXxnx .comBoys Masturbation VideosSonakshi Sinha Sexy PictureJoshi LuckBulma PornMallu TubeHindi Full Chudai VideoPorn StarYoung NudesDick Flash PornBrasileña PornosXnxx ArbacXnxx CumsDesi Xxx SisterBella Rayee PornSophie Dee Hd PornNsfw Videos TwitterXstoriZelda NudeNropBlow Job ComplitationRocandshay PornDebbie Does Dallas PornBlack Couple CartoonFrance-vidcapsHamsteradultvideosAbigail Shapiro LeaksElana Bunnz PornTransgender Women PornMasturbating In CarSukisuki GirlKaotic ComDeauxma PornIndian Hot Couple VideoXxxx Pron ComFamily PornBlackgangbangsDesiree Garcia PornPervmom Full VideoTori Black BlowjobAdultcomicsAsian Doll NakedFree Pussy Licking VideosApoorva SexSky Bri Dp PornStraight Gay Men PornIndiansexmmsAndi LandXvideos DoggystyleGand Mein LaudaMallika SexyWww Aletta Ocean ComMilf NhentaiStella Barey TwitterBellesaaSex Video JohnnyFree Pone VideoIleana D Cruz Hot SexAmateur Aussie NudeHot Bhabhi Romance VideoOffice EroticKorean SeegasmMiss World PornHotslutsPricate Society PornCartton Xxx VideosHentai SdMilf NomAsianpornoOoo SexsSweeeetapril NudeKannada FuckFarrah Abraham PornRomantic Hindi Porn VideosSalon PornAsiáticas PornMissa X FullVictoria CarolinoPornographic Rape VideosPornjourneyAraqueenbae NudeAnushka Ki Sexy VideoNyomi BanxxxXxx Video Muslim GirlXxx College IndiaGreat Big TitsTina_042 PornMalayalam Sex Movie DownloadBrazzers BtsIndraja Sex VideosCreampies GloryholePornográficos GratisClaudia Marie NudeEvil Angel ShemaleKaitlyn Katsaros PornAbella DancgerShahana Goswami NudeNora Fatehi Naked PhotoSex Bf Hindi MeinMichelle Rabbit NudeLuna PornBabysitter Sex VideosLesbian Web Series PornIndianmasalaclips Net18 Yearl Old PornSpicytranngHottest Ebony PornstarsDasi XhamsterBlack Men Porn StarsDesi Baba ComXxx Porn Video Hindi MeinNozoki Ana HentaiManushya Kukur Chuda ChudiLightskin Backshots4khentaiBest Fan Service Animeسكسكي متحركBabymaddyxoNordichotwifeEmily CheereWww Perfect GirlsEsmeeteaches OnlyfansDrunk Girls PornMom Son Porn GifAlinty Onlyfans LeakedNurumassage VideoNude PrettyXnxx MemeMandi Muse PornOrgaamos FemeninosPity FuckFine Art TeensForcing Xxx VideosBronhasBengali Bf LocalIndian Hindi Xxx ComKorean Sex Video HdMuslims Sex Video ComIndian Aunties PornsDesi Jatt ComPakistani Brother Sister SexInda NudeGirlsesy