Columns

Jan Roos: De meningendictatuur krijgt weer een dreun

jan roos column

Grote paniek aan de Grachtengordel. De Georgina’s, de Saskia’s, de Carice’n en hun semi-mannelijke evenknieën (Tim Hofman-achtigen) zijn zich vanmorgen doodgeschrokken. Waren ze nog steeds niet bijgekomen van de enorme verkiezingswinst van Wilders, kregen ze vandaag te horen dat Trump met overmacht de voorverkiezingen in Iowa heeft gewonnen. Hij gaat ook met twee vingers in de neus van Biden winnen en wordt gewoon weer president van Amerika.

Jan Roos: De meningendictatuur krijgt weer een dreun

De links elitaire kindvrouwtjes (m/v/x) hebben de zoveelste slechte dag. In hun hoofdjes wil namelijk iedereen een links progressieve samenleving. Nou ja, progressief. Ze hebben een oerconservatief ideaal, het jaren ’70 flowerpower idee gecombineerd met DDR-regressie. Er is eigenlijk bijzonder weinig progressiefs aan. Het is de ijzeren vuist van Stalin in combinatie met een sufgeblowde hippie die love, peace and happiness aan het zingen is. En als je daar niet aan mee wil doen ben je een nazi en dien je op alle mogelijke manieren te worden gecanceld. Zowel op privé- als op werkvlak.

Jan Roos: “Ze hebben een oerconservatief ideaal, het jaren ’70 flowerpower idee gecombineerd met DDR-regressie.”

Wat heeft dat nou met BN’ertjes te maken, Jan? We zitten toch verdomme op deze site om te lezen over die koekenbakkers. Dat zal ik je uitleggen. Alle BN’ertjes uiten zich allemaal als de Grachtengordel of ze zwijgen. Noem mij nou eens één rechtse BN’er die wordt behandeld zoals de rest. Eentje die voor Trump of Wilders is. Die zijn er niet. Telkens komen dezelfde mensen met dezelfde verhalen in de media. De rest houdt zijn kop of wordt niet uitgenodigd. En dat is niets anders dan een meningendictatuur. Dat is nou de reden dat de rest van het land zo klaar is met deze mensen en met de media.

6 reacties

Stalin

Wij deden tenminste niet alsof we inclusief waren. De hele grachtengordel linea recta naar de Gulag!

Bes

Niet te snel juichen. We zijn nog niet van deze deugneuzen af. Het zijn net ratten en die komen altijd terug.

USA snapt t niet

of je nou voor trump of voor biden bent… als je een van deze twee als president wil spoor je gewoon niet

mies

onder trump is het nog nooit zo goed gegaan in amerika
als je dat niet snapt spoor je zelf niet

Erich Honecker

Wij faalden waar pseudoliberaal globalistisch links met vlag en wimpel slaagt.

Proficiat!

Natnek

Jij slaat de spijker op z’n kop.
De lange mars door de instituties is zeer succesvol gebleken.