Rapper en omroepbaas Akwasi en Omroep Zwart-directeur Gianni Lieuw-a-Soe arriveren bij het paleis in Amsterdam voor de nieuwjaarsontvangst van het koningspaar.
Volledig scherm
Rapper en omroepbaas Akwasi en Omroep Zwart-directeur Gianni Lieuw-a-Soe arriveren bij het paleis in Amsterdam voor de nieuwjaarsontvangst van het koningspaar. © ANP

Akwasi heeft ‘overvolle bek met tanden’ na steunbetuiging van koning

Omroepbaas en rapper Akwasi stond ‘een beetje perplex’ van een steunbetuiging van koning Willem-Alexander tijdens diens nieuwjaarsontvangst in het koninklijk paleis in Amsterdam. Op Instagram laat Akwasi, die als deelnemer van De slimste mens de afgelopen tijd veel haatreacties kreeg op sociale media, weten dat hij een onderonsje met de koning had.

  1. TERUGLEZEN: Gezellig drukke Koningsdag 2024 rustig verlopen zonder noemenswaardige incidenten
    LIVE met video

    TERUGLEZEN: Gezellig drukke Koningsdag 2024 rustig verlopen zonder noemens­waar­di­ge incidenten

    Nederland kleurde volop oranje vandaag. Koning Willem-Alexander vierde zijn verjaardag in Emmen. Daar sprak prinses Amalia openhartig over haar tijd in Spanje. Door het hele land was het gezellig druk, al werd in sommige grote steden wel gewaarschuwd om bepaalde plekken vanwege de drukte te mijden. Het Rode Kruis heeft geen grote incidenten meegemaakt op deze rustig verlopen Koningsdag 2024. Om 21.00 uur hebben we dit liveblog gesloten.
  2. Manager terecht ontslagen door Coca-Cola, Nicolette van Dam en Bas Smit ontkennen persoonlijke band

    Manager terecht ontslagen door Co­ca-Co­la, Nicolette van Dam en Bas Smit ontkennen persoonlij­ke band

    De vrouwelijke manager die miljoenen namens Coca-Cola toezegde aan influencerkoppel Nicolette van Dam en Bas Smit voor promotie-activeiten is terecht ontslagen. Dat oordeelde de rechter deze week. De ex-medewerker was zelf naar de rechter gestapt om haar ontslag aan te vechten. Ze eiste tonnen van de frisdrankgigant, maar werd in het ongelijk gesteld. Voor Van Dam en Smit verandert de uitspraak niks aan hun zaak: ,,Zij hebben geen idee wat er intern bij Coca-Cola is gebeurd.”