Radicale klimaatactivist roept terroristen op om ‘de planeet te redden’ door pijpleidingen op te blazen

7

Een extreem linkse klimaatactivist roept groene agenda-terroristen op om extreme actie te ondernemen om “de planeet te redden” door gas- en oliepijpleidingen op te blazen, meldt Slay News.

Auteur en radicale klimaatactivist Andreas Malm betreurt het dat er momenteel “helaas” geen “duizend pijpleidingexplosies per jaar” plaatsvinden.

De schrijver van ‘How to Blow Up a Pipeline’ betoogt echter dat we dit ‘extreme niveau’ van terrorisme binnenkort zouden kunnen bereiken en benadrukt dat sterfgevallen ‘onvermijdelijk’ zijn in de strijd tegen de zogenaamde ‘klimaatcrisis’.

Malm maakte de schokkende opmerkingen tijdens een interview met de New York Times over zijn aankomende boek ‘Overshoot: How the World Surrendered to Climate Breakdown’.

Aan het begin van het interview werd Malm ondervraagd over hoe “het moeilijk is om te denken dat doden niet onvermijdelijk zijn als er meer sabotage is” zoals het opblazen van pijpleidingen.

‘Tuurlijk, als je duizend pijpleidingexplosies per jaar hebt, als het zo’n extreme omvang aanneemt,’ antwoordde Malm. “Maar daar zijn we helaas nog een eind van verwijderd.”

Toen Malm op dat antwoord werd aangesproken, voerde hij aan, ‘Wel, ik wil dat sabotage op veel grotere schaal plaatsvindt dan nu het geval is.

“Ik kan niet garanderen dat er geen ongelukken gebeuren. ‘Maar wat weet ik? Ik heb niet persoonlijk een pijpleiding opgeblazen, en ik kan de toekomst niet voorspellen.”

Malm gaf toe dat hij onlangs heeft deelgenomen aan acties die ‘illegaal’ en ‘militant’ waren.

David Marchese, de interviewer, verzette zich vervolgens tegen zijn vergoelijking van politiek geweld in een democratie.

“We leven in representatieve democratieën waar bepaalde vrijheden worden gerespecteerd”, zei Marchese.

“Wij stemmen voor het beleid en de mensen die wij willen vertegenwoordigen.

‘En als we niet krijgen wat we willen, geeft dat ons geen vrijbrief om te zeggen: ‘We vertonen nu destructief gedrag.’

“Of we zijn tegen politiek geweld of niet. We kunnen niet zeggen dat we vóór zijn als het iets is waar we om geven, en tegen als het iets is waarvan we denken dat het verkeerd is.”

“Natuurlijk kunnen we niet. Waarom niet?” benadrukte Malm.

“Dat is morele hypocrisie”, antwoordde de interviewer.

“Ik ben het daar niet mee eens”, zei Malm.

Hij suggereerde verder dat geweld kan worden gebruikt als een juiste reactie bij het omverwerpen van een gewelddadig systeem zoals de slavernij.

Advertisement

“Het idee dat als je bezwaar maakt tegen het gebruik van een methode door je vijand, je dus ook je eigen gebruik van deze methode moet afwijzen, zou tot absurde conclusies leiden”, aldus Malm.

“Extreemrechts is erg goed in het voeren van verkiezingscampagnes. “Moeten we daaruit concluderen dat we geen verkiezingscampagnes moeten voeren?”

Hij onthulde ook dat hij zijn vierjarige kind de verfilming van zijn boek heeft laten zien.

“Er waren een paar scènes die hen bijbleven, vooral als er mensen gewond raakten”, zei Malm.“Ze vonden dit fascinerend. “Ze weten dat hun vader een beetje politiek gek is, als ik het zo mag zeggen.”

The Times schreef in een notitie bij het interview dat Malm specifiek gelooft in eigendomsgeweld, niet in geweld tegen mensen.

“De politieke geschiedenis staat vol met bewegingen die sabotage hebben gepleegd zonder de volgende stap te zetten”, zei hij.

Malm, die in 2021 een boek schreef met de titel ‘How to Blow Up A Pipeline’, gaf toe dat hij geen ‘koolstofvrije levensstijl’ leidt.

‘Niemand die in een kapitalistische samenleving leeft, kan dat doen’, beweerde hij.

Malm voegde eraan toe dat de klimaatbeweging in een zeer moeilijke positie zou verkeren als president Donald Trump de verkiezingen van 2024 zou winnen.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan om onze gratis dagelijkse nieuwsbrief met het belangrijkste nieuws direct in je mailbox te ontvangen:

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Vergeet niet de bevestigingsmail te openen om de nieuwsbrief te activeren (check je spambox als je hem niet ziet)


Binnen bij de klimaatterroristen – Dit is hoe Last Generation zijn criminelen traint

Er wordt vooraf gemodereerd dus het kan even duren voor je comment verschijnt.

Klik op de tag ⬇️ om meer te lezen over

Meer Laden
Abonneer
Laat het weten als er
guest
7 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Soda
Soda
3 maanden geleden

Laten we starten met het opblazen van hun bezit, deze ratten hebben alleen zo’n grote bek omdat ze zich na hun demonstraties thuis veilig wanen.

Henk
Henk
3 maanden geleden

Volledig geschift deze ongelofelijke gevaarlijke randdebiel.
Wil terug naar het stenen tijdperk.
Levenslang opsluiten en de sleutel weggooien is het devies.

Peter
Peter
3 maanden geleden

Werd hij na het interview in de boeien geslagen om nader te worden gehoord? Nee want hij komt uit de koker van de duivel, net als Schwab en de roversbende daarboven. Alleen eerlijke mensen die opkomen voor burgerrechten worden meegenomen naar het bureau.

koddebeier
koddebeier
3 maanden geleden

Hang ze op deze terroristen.

walhalladome
walhalladome
3 maanden geleden

Standrechtelijk executie voor deze ongeleide projectielen, NU!!! Geen discussie, geen rechtzaak of medelijden.
Een levensgroot gevaar voor alle leven op aarde, dit tuig!

Freebitnl
3 maanden geleden

En dat menen ze ook nog te kunnen rechtvaardigen. Ze hebben niet eens in de gaten hoezeer ze zelf ontspoort zijn. Overigens voor de liefhebber van interessante vertaalde video’s met NL ondertiteling, neem een kijkje op dit kanaal; https://rumble.com/user/freebitNL

Ray
Ray
3 maanden geleden

Ik zou zeggen begin met je eigen gasleiding in je huis.